Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד תיק או פחות תיק לא ייפגע בתנאי הקבלה למוסך/מטבח/בנייה.

בלי קשר לבני מיעוטים או לא, חבל שמהדברים שלך משתמע זלזלול בתחומים האלה. אם יש משהו מגעיל באותה רמה של אנשים שמתנהגים כמו חיות זה זלזלול באנשים שעובדים לפרנסתם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאני לא אוהב להגיב בנושאים כאלו הייתי חייב.

מהניסיון הפרטי שלי (!) דווקא הערבים היו הפחות אלימים! כן כן, דווקא עד כה כל מי שפגשתי והיה אלים בצורה קיצונית היה יהודי, חובש כיפה לעתים (אבל בעיקר נוסעים בשבת, מעשנים בשבת).

היו כאלו שלא היו חובשי כיפה אבל כן היו אלימים והם היו יהודים! בעיקר ממצוא מזרחי, אבל לא חסרות לי דוגמאות גם מהמגזר הרוסי (ואני מהמגזר הרוסי).

דווקא הערבים היו הפחות בעייתים.

פורסם
תנסו לעבור בגן צ'ארלס קלור בערב שישי ואז תחזרו לפה עם רשמים.

אני מנסה להבין את העצימת עיניים וההתגוננות הזאת כלפי בני המיעוטים בארץ ולא מצליח. אין ספק שרוב החברה האלה חיים על ה"סכין" ומספיק מבט לא במקום בכדיי להתחיל "לרקוד". אין גם ספק שהמצב הסוציו אקונומי משפיע בצורה רבה על ההתנהגות, כאמור לרובם אין מה להפסיד ,עוד תיק או פחות תיק לא ייפגע בתנאי הקבלה למוסך/מטבח/בנייה.

אבל עדיין ,הכמות והתדירות פשוט מדאיגה.

קשקוש גזעני ברמה הגרועה ביותר.

אחת המסעדות האהובות עלי ועל אישתי היא מנטה-ריי.

אנחנו מבקרים בה לא מעט ומרבית הפעמים בשישי בערב.

כל פעם שאנחנו מגיעים לשם, לאחר הארוחה אנו מטיילים על הטיילת עד מוזיאון האצ"ל, בחזרה עד הדולפינריום וחזרה לרכב (שחונה מול המסעדה).

אכן יש שם כמות גדולה של ערבים אבל מדובר במשפחות גדולות שיוצאות לפארק לעשות על האש, עשרות פעמים קשרנו עם אנשים שיחה, הוזמנו לאכול, לשתות (לפעמים אפילו נעתרנו בשמחה לתה עם נענע לאחר הארוחה הטובה) ובשום פנים ואופן לא מדובר באנשים אלימים!!!

אבל כמו שאומר המשפט הידוע, כל בעיה נראית כמו מסמר, למי שיש רק פטיש בארגז הכלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוד אחד שחושב שהוא יודע הכל(בלי זלזול).

חבר , יש לקרוב משפחה שלי עסק מול גן צ'ארלס קלור(שגם עובד ביום שישי), תאמין לי שאני לא כותב "מילים" סתם.

כמובן , בשעות הערב כשכולם עם המשפחות שלהם אז המצב שם יחסית בסדר.

לקראת הלילה ,המבוגרים הולכים לישון, ואז נשארים הילדים , פשוט סדום ועמורה , קשה לי לתאר במילים את מה שהולך שם, יצא לי להיות בעסק הרבה פעמים בימיי שישי בלילה ,במיוחד בקיץ , כאמור העסק משקיף על כל החגיגה והחגיגה זולגת לכיוון העסק עד לרמה של חשש לחיי העובדים. אם זה התחושה שבה הם מזלזלים בבני אדם , תחושת ההפקרות שהם יוצרים .

כשיצא החוק החדש לאיסור מכירת אלכוהול אחריי שעה 11 , אנשים שם התנהגו ברמה של "אני הולך לשבור את החנות אם אתה לא מביא לי עכשיו בקבוק וודקה". הקטע הכואב זה שלרוב ,החברה שהתנהגו כך היו דיי מבוגרים 20-30 ואתה רואה איך הילדים הקטנים מחקים את ההתנהגות שלהם וזה פשוט מביש.

מול העיניים שלי היה אבא שמחזיק ילד קטן על הידיים ומנסה ל"פלח" מוצר כלשהו, ילד נכנס ומכניס לתוך המכנסיים פינלנדייה 750:shock:. ועוד שלל ספורים הזויים.

אני לא רוצה להכליל, כי יש שם גם אחלה חברה שמכבדים את העסק ופשוט באים להינות , אבל הכמות שיש בתוכם שהם לא ככה פשוט גדולה ומדאיגה.

יש בעסק עובדים שממש מפחדים לעבוד ביום שישי בלילה רק בגלל הסיבות האלו.

שוב ,קצת קשה לי להסביר במילים את מה שהולך שם בשישי בלילה אבל האמן לי אני האחרון ששופט מישהו סתם , אני גדלתי עם ערבים ,אני מודע לקשיים שלהם , אבל צריך לפקוח את העיניים ולדעת עם מי אתה חיי ולא משנה כרגע הסיבות שגרמו להם להתנהג כמו שהם מתנהגים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
בלי קשר לבני מיעוטים או לא, חבל שמהדברים שלך משתמע זלזלול בתחומים האלה. אם יש משהו מגעיל באותה רמה של אנשים שמתנהגים כמו חיות זה זלזלול באנשים שעובדים לפרנסתם.

להפך ,הלוואי והם לא היו סובלים מהקושי להשיג עבודה מכובדת עם תמורה גבוהה שתגרום להם לחשוב פעמיים עם שווה להם להיות עם תיק משטרתי.

אבל המציאות שונה , בחור יהודי יחשוב פעמיים אם בכלל שווה לו להכנס לעימות ,כשהסיכון כל כך גבוהה לקבל "תיק" ולמעשה להרוס לעצמו את העתיד.

כשילד ערבי מאיזה כפר בצפון יודע שרוב הסיכויים שלו ,הם לעבוד בעבודות שהזכרתי קודם , אז מין הסתם הפחד שלו מזה שיהיה לו עבר "בעייתי" פחות מטריד אותו. זה האמת ,תפסיק כבר עם הצביעות.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
להפך ,הלוואי והם לא היו סובלים מהקושי להשיג עבודה מכובדת עם תמורה גבוהה שתגרום להם לחשוב פעמיים עם שווה להם להיות עם תיק משטרתי.

אבל המציאות שונה , בחור יהודי יחשוב פעמיים אם בכלל שווה לו להכנס לעימות ,כשהסיכון כל כך גבוהה לקבל "תיק" ולמעשה להרוס לעצמו את העתיד.

כשילד ערבי מאיזה כפר בצפון יודע שרוב הסיכויים שלו ,הם לעבוד בעבודות שהזכרתי קודם , אז מין הסתם הפחד שלו מזה שיהיה לו עבר "בעייתי" פחות מטריד אותו. זה האמת ,תפסיק כבר עם הצביעות.

אתה מכיר מקום ספיציפי וכותב עליו.

אני יכול לכתוב לך מגילות על החבר'ה מהשכונה בעיר הולדתי, שהטילו חיתת על סיבבתם, עוד מתקופת היותם ילדי בית ספר, וערבים הם לא היו. הם רק היו מקופחים חברתית וכלכלית, וגם להם לא היתה תחושה שיש להם עתיד, וגם הם לא פחדו מהמורות, בהתחלה, ומהמשטרה, אח"כ.

אבל לפחות מקס ודומיו מכירים בכך שאת הפשע במגזר הערבי טיפחה המדינה, בשנים של חוסר מעורבות בנעשה וטיפוח מגזר שהוא בחלקו אקס-טריטוריאלי למדינה. כמובן שאת הפתרון, שיוויון זכויות והזדמנויות, מקס ודומיו לא רוצים לקבל, כי זה לא יושב עם האג'נדה הלאומנית שלהם.

אז תאכלו את מה שבישלתם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אי אפשר להגיד ערבי מול יהודי, יהודי זה מישהו ששייך לדת היהודית, ערבי זה מישהו שהגיע ממדינות ערב.

ישראלים מוסלמים או ישראלים נוצרים או ישראלים יהודים.

המשפחה של אמא שלי הגיעה ממדינה ערבית מה שהופך אותם לערבים יהודים.

המשפחה של אבא שלי הגיעה מאירופה מה שהופך אותם לאירופאים יהודים.

אני נולדתי בישראל - אני ישראלי יהודי.

צריך דבר ראשון להפריד בין דת לפוליטיקה, בין דת למיקום.

עכשיו, חארות יש בכל עדה ובכל דת.

אני מבין את ההתלהמות על ה"ערבים" אך באותה המידה אתה יכול להיות מותקף על ידי "יהודים", אתיופים, מרוקאים, תימנים, חראות, WHATEVER. הבעיה פה טמונה בחינוך החרא שכולם מקבלים, אישית אני חושב שבשם הדת מחנכים אותנו לגזענות ולצרות אופקים.

את החבורה של הזבלים שתקפו אותו יש לשלוח לכלא להרבה זמן, יש לחזק את המשטרה ולטפל בבעיות השורשיות של מערכת החוק הישראלית. ברגע שתהיה משטרה חזקה ומערכת משפט הוגנת אז המצב יהיה טוב יותר.

כשאני אומר חינוך אני מתכוון לחינוך ישר.

אפשר לחנך ילד לא לזרוק זבל מהחלון של הרכב כי שוטר יתן דו"ח וזה יעלה כסף.

רצוי לחנך ילד לא לזרוק זבל מהחלון כי הוא מלכלך את הארץ, את המדינה ואת החיים.

זה ההבדל בין פחד וערכים, משטרה חזקה יכולה להשריש פחד אך בלי חינוך לערכים אנשים ישארו זבל.

haters will hate

פורסם
ההכרעה הפכה את בתי המשפט למשחק תיאטרון

לא. מרגע שהשיטה מבוססת על עורכי דין שמציגים את הדברים כפי שנוח להם, זו כבר הצגה, והשחקן הטוב ביותר מקבל פרס, כפי שאמר עו"ד אביגדור פלדמן.

רצח של יהודים ע"י ערבים שלא על רקע לאומני/ טרור הוא עניין נדיר ביותר.

האם שמת לב מה כתבת כאן? אתה מאשר את כל טענותיו של max2005b, ועד... מה שנקרא, "יצא המרצע מן השק"...

max2005b הביא את התוצאה... falou מביא את הסיבה.

ומה היתה הסיבה לטבח בחברון בתרפ"ט? גם קיפוח? או שאולי, רק אולי, בכל זאת יש איזה שהוא שמץ של צל של אפשרות של מידה קטנטנה של שנאת יהודים בעולם?

הוא תמיד טען... שזו מדינת היהודים... נקודת המוצא שלו היא לאומנית...

גם במגילת העצמאות כתוב שזו מדינת היהודים. וגם בהחלטת חבר הלאומים, עליה נשענת מדינת ישראל, כתוב כך.

ממליץ להימנע מהאתר הזה לחלוטין (דני: walla), אני עושה זאת כבר כמה חודשים ומרגיש הרבה יותר טוב :-P

לדעתי זה כמו להגמל מסם. המסוכן בסם הזה הוא לא מה שאומרים/כותבים, אלא מה שמשמיטים, ואת זה אפשר לראות רק אם מחפשים.

המשפחה של אמא שלי הגיעה ממדינה ערבית מה שהופך אותם לערבים יהודים. המשפחה של אבא שלי הגיעה מאירופה מה שהופך אותם לאירופאים יהודים.

גם במשפחה של סבא שלי חשבו שהם גרמנים בני דת משה, ואמרו לסבא שלי שהוא טיפש כי הוא רצה לעלות לפלסטינה. למזלי הוא לא הקשיב להם.

דני

פורסם

דני, אני מקווה שתזכור תמיד את מה שאחד העם כתב ב-1891 (28 שנים לפני מאורעות תרפט):

"... אך לא זו בלבד, אלא שבכלל אין מדרכנו ללמוד מאומה מן העבר בשביל העתיד. הן זאת בוודאי יכלנו ללמוד מדברי ימינו בעבר ובהווה, עד כמה מוכרחים אנו להיזהר לבלתי עורר עלינו חמת עם הארץ על ידי מעשים מגונים, עד כמה איפוא עלינו להיות זהירים בהנהגתנו עם עם נכרי שאנו באים לגור בתוכו מחדש, להתהלך איתו באהבה וכבוד, ואין צריך לאמר בצדק ובמשפט. ומה עושים אחינו בארץ ישראל? ההפך ממש! עבדים היו בארץ גלותם, ופתאום הם מוצאים עצמם בתוך חרות בלי גבול, חרות פרועה, שיכולה להימצא רק בארץ כטורקיא. השינוי הפתאומי הזה הוליד בלבם נטייה לדיספוטיסמוס, כאשר יקרה תמיד ל"עבד כי ימלוך", והנם מתהלכים עם הערביים באיבה ואכזריות, משיגים גבולם שלא בצדק, מכים אותם בחרפה בלי כל סיבה מספקת, ומתפארים עוד כי כן יעשו, ואיש אין אשר יעמוד בפרץ ויעצור בעד הנטייה הבזויה והמסוכנת הזאת. הן אמנם צדקו אחינו באמרם, כי הערבי מכבד רק מי שמראה לו גבורה ואומץ רוח; אבל במה דברים אמורים, כשמרגיש עם זה שהדין עם מתנגדו; לא כן אם יש לו צדקה לחשוב את מעשי מתנגדו לעושק וגזל משפט, אז, אם גם יחריש יתאפק עד עת קץ, אבל עברתו שמורה בלבו ונוקם ונוטר הוא מאין כמוהו."

מקומנו כאן, אבל אם לא נזכור להיות בני אדם והוגנים גם כלפי העמים האחרים שחיים כאן - לנצח נחיה על החרב.

אגב,

הקבלה שמעניין לעשות אותה היא עם אותם נערים יהודים שתקפו שני ערבים ישראלים בירושלים, ודקרו אחד מהם למוות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
על איזה סטטיסטיקות אתה בכלל מדבר? רצח של יהודים ע"י ערבים שלא על רקע לאומני/ טרור הוא עניין נדיר ביותר.

.

האם שמת לב מה כתבת כאן? אתה מאשר את כל טענותיו של max2005b, ועד... מה שנקרא, "יצא המרצע מן השק"...

לא, לא הבנתי מה כתבתי, רוצה להסביר לי על מה מדובר?

אתה מנסה לרמוז שכל ערבי באשר הוא, הוא בעצם טרוריסט רדום שבהזדמנות הראשוני עלול לזנק עליי שטוף חימה עם סכין בין השיניים וטירוף בעיניים?

גם במגילת העצמאות כתוב שזו מדינת היהודים. וגם בהחלטת חבר הלאומים, עליה נשענת מדינת ישראל, כתוב כך.

דני

נראה לי שאתה צריך רענון מה כתוב שם בדיוק:

תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתת על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות

פורסם

הדיון הזה מלא בציטוטים (גם מהצד שלי) של דברים שנוח לנו לצטט.

המדינה מלאה בחרא והלוואי ולא הייתה גזענות ולא היו מלחמות. לא רק המדינה אגב. כל המדינות.

לצערי אנחנו חיים בעולם שהוא רחוק מאוטופיה ובכלל זהו סוג של פרדוקס. לעולם לא יהיה עולם אוטופי.

הלאומנות הזו באה מדאגה אחת ויחידה לקיומו המתמשך של העם היהודי. העם שלנו, ההיסטוריה שלנו.

מן הסתם אף אחד לא מכליל בכוונה אלא בכדי להביע נקודה. כן, תאמינו או לא, גם הימנים ביותר יודעים שיש קומץ קיצוני באיסלאם, הבעיה היא שכל השאר שואפים אידיאולוגיות כמו אוויר, דווקא מהקיצוניים ביותר.

הבעיה היחידה היא שהמגננה הזו מגיעה מצורך מאוד קונקרטי ומציאותי, להילחם בשנאה ליהודים.

לכל אורך ההיסטוריה העולם קינא ביהודים מכל מיני סיבות שונות ומשונות, לכן גם השנאה שמתלווה לקנאה.

העולם כולו שונא אותנו. אנחנו השעיר לעזאזל של כל מלחמה ושל כל הרוג. האנטישמיות לא רק שהיא חיה וקיימת אלא בועטת בכל הכח. מה שעוד יותר מביש הוא שעיקר הדלק לאנטישמיות מגיע מאיתנו, "גסטפו" יהודי שעומד ומצלם חיילים שבלעדיהם בכלל לא היה קיים, אם לא נרצח במהרה על ידי האיסלאם.

בסופו של יום, אחרי התקשורת, התשקורת, התעמולה, ההתייפיפות והימניות הקיצונית הכל מסתיים בחוליה האחרונה והבסיסית בעמוד השדרה של החיים - הישרדות. כל אחד רוצה לשרוד, כל עם, כל שפה וכל לאום.

השמאל יגדיר את ההבלגה כסימן לחוזקה (כמעט תמיד) והימין יגדיר את החוזקה כמלחמה.

הימין יגדיר את ההתפרסות כחולשה והשמאל יגדיר כחוזקה (לא לרדת לרמה של...).

בשואה ניסו להשמיד את העם היהודי.

האילוץ הקטנטן של ההישרדות הביא אותנו למדינה שלנו, בבעלותינו, להגנתינו וכזו שתשמש כמגן לקיום עם היהודי.

לדעתי, כל הסוציאליזם המתייפיף יתר על המידה של השמאל יביא לחורבן המסורת, הדת והעם היהודי.

באירופה רואים זאת היטב. כשמשלבים בכלכלה, בדמוגרפיה ובפוליטיקה את האיסלאם - שמייצג את מיליארדי המוסלמים ברחבי העולם, הכלכלה קורסת. אנשים כבר לא יכולים לצאת לרחוב. השמאל שם כבר מבין את עוצמת ההרס שהוא הביא. בסופו של דבר העולם מתקרב בצעדי ענק לאיסלאמיזציה ואני מנסה להאמין שנציגי השמאל בישראל לא חושבים שיחוסו עליהם כשירצחו אותנו באלפי פיגועים והתקפות מכל רחבי העולם. הדם של יהודי שמאלני ויהודי ימני הוא זהה.

בסופו של יום השמאל ה"סוציאליסטי ליברלי" יביא אותנו בדיוק לתוצאה ההפוכה, איסלאמיזציה מוחלטת של כל העולם וכנגזרת את חוקי ה"שריעה". למה? כי זה טבעי. כשיש גידול באיסלאם בישראל ובעולם כולו, הדמוקרטיה הופכת לכלי מלחמה בעצמה. כח הבחירה מגיע למליוני קיצוניים דתיים שבסופו של תהליך יבחרו בקיצוני לשליטה. הקיצוני ימחה את הדמוקרטיה דמיקולו מעל האדמה והנה ברוכים הבאים לעוד מדינה נשלטת איסלאם, קיצונית, רצחנית, חסרת שוויון וחסרת זכויות אדם. לא צריך ללכת רחוק כדי לצפות מעבר לכתף בכל מדינות ערב שסובבות אותנו.

אני אתאיסט מוחלט, מעדיף עולם ללא דת. כרגע, העולם הוא עולם דתי לחלוטין, בואו לא נהיה החלוצים בתחום ה"כל אזרחיה". כי אם נהיה, ניכחד ובמהרה, ואז נוכל לדחוף את כל החומוס-קבב-שווארמה ל*** וגם את הסלחנות והצדקנות המתרפסת הכל כך טיפוסית לנו.

פורסם
מה שעוד יותר מביש הוא שעיקר הדלק לאנטישמיות מגיע מאיתנו, "גסטפו" יהודי שעומד ומצלם חיילים שבלעדיהם בכלל לא היה קיים, אם לא נרצח במהרה על ידי האיסלאם.

ביום כזה(ובכל יום אחר, אבל במיוחד היום) אני מתחלחל מהשימוש במילה גסטפו ככינוי גנאי ליהודי, הגזמת לחלוטין!

פורסם

האילוץ הקטנטן של ההישרדות הביא אותנו למדינה שלנו, בבעלותינו, להגנתינו וכזו שתשמש כמגן לקיום עם היהודי.

אני אתאיסט מוחלט

בואו לא נהיה החלוצים בתחום ה"כל אזרחיה". כי אם נהיה, ניכחד ובמהרה

המסקנה ההגיונית היחידה מכל מה שכתבת, לאתאיסט שהיה מעדיף עולם ללא דת, היא לעשות את מה שהציל דורות רבים של מתבוללים לפניך, להכחש לשורשים היהודים, ללאומנות היהודית, ולהטמע באוכלוסיית העולם. תוך שניים-שלושה דורות, אתה וצאצאיך פתרתם את בעיית האנטישמיות לגביכם.

ואנחנו לא חלוצים בתחום "כל אזרחיה", המעצמה מספר אחת בעולם, זו שמדינת ישראל רוכבת על גבה ועוצמתה, זו שבסופו של דבר עצרה את הפאשיזם, היא החלוצה.

אתה מקיים את הערכים הלאומנים שלך (חסרי הקוהרנטיות הלוגית שבהם) על בסיס אותם עקרונות שאתה מתכחש להם. אתה כאן "בגלל שמדינת כל אזרחיה" אחת דואגת להגן עליך. זהו סלע קיומך, לא שומדבר אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האם זו באמת המסקנה היחידה ההגיונית ממה שכתבתי? או שפשוט רצית לכתוב "המסקנה ההגיונית היחידה ממה שכתבת" כדי להוריד אותי רמה וכדי להקפיץ את האינטלקטואל האין סופי שלך מדרגה (שחצנית, אם מותר לי)? תקרא עוד פעם

• תוכן חדש...