Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי, איך אתה לא עונה על שום שאלה...

מביא מחקר (על הפשיעה במגזר הערבי), מתעלם מהמסקנות (בשל הזנחה מתמשכת של המדינה). מצהיר הצהרות (אני אתאיסט), ופועל ההפך (שומר על המשכיות הדת היהודית).

אתה פשוט בנאדם שונא.

זה כל.

השאר זה תירוצים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, לא הבנתי מה כתבתי, רוצה להסביר לי על מה מדובר?

אתה כתבת, בעצם, שערבים הורגים יהודים לא מסיבות אישיות אלא מפני שיש סכסוך לאומי.

אתה מנסה לרמוז שכל ערבי באשר הוא, הוא בעצם טרוריסט רדום שבהזדמנות הראשוני עלול לזנק עליי שטוף חימה עם סכין בין השיניים וטירוף בעיניים?

אני מזכיר לך שהניצולים המעטים מהטבח בחברון סיפרו שאחד הדברים שהפליאו אותם במיוחד היה שהערבים שתקפו אותם היו אלו שעמם ישבו מספר ימים קודם לכן בבית הקפה השכונתי ושתו תה בצוותא. לא ערבים זרים להם, לא קרובים, לא שכנים - אותם אנשים עצמם.

נראה לי שאתה צריך רענון מה כתוב שם (דני: מגילת העצמאות) בדיוק

במגילת העצמאות כתובים הרבה דברים, אבל אני התייחסתי לדבר אחד, שהופיע גם בהחלטת חבר הלאומים, והוא - בעלות העם היהודי על ארץ ישראל כיסוד למדינה. רעיון זה, העומד בסתירה ברורה לרעיון השמאלני/הומאני/דמוקרטי הגורס כי למושג "עם" אין חשיבות, הוא הדבר שניסיתי להביא לתשומת לבך. אני מדגיש כי רעיון זה, ולא רעיונות אחרים המופיעים אף הם במגילת העצמאות, הוא הבסיס לקיומה של מדינת ישראל בעיני עצמה.

דני

• תוכן חדש...