Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ביזיון מה שקורה למדינה שלנו.

אנשים הכו למוות בן אדם תמים, בלי רחמנות.

ומה יש למערכת המשפט הביזיונית שלנו להגיד בנושא?

"לא הוכח כי השלושה התכוונו להמית את קרפ".

לאט לאט מדינת ישראל מתקדמת בצעדי ענק לחורבן.

אין ערך לחיי אדם, אין הרתעה, ילדים בני 14 משתכרים כמעט למוות, ואין אף אחד שמנסה לתקן את זה.

האכיפה מתרכזת בטפל, ההרתעה כמעט ולא קיימת והעונשים מגוכחים.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1818512

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061017,00.html

נמאס!

VW PASSAT 1.8T

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתוך הכתבה ב YNET

השופטת דיסקין אמרה: "עולה כי מדובר בתקיפה חמורה וחסרת פשרות. ברובה הגדול המנוח היה מוטל חסר אונים על שביל בטון כשהנאשמים בעטו בו ללא רחם. תמונה של אקסטזת אלימות מכות נמרצות באדם מבוגר וחסר ישע שמבקש רחמים ותחינותיו נפלו על אוזניים ערלות". עם זאת קבעו השופטים כי לא ניתן לקבוע באופן חד משמעי אם קרפ מת מטביעה או מהלומת ראש אך הסיבה הישירה שגרמה לכך די ברורה.

אני לא יודע עם לצחוק או לבכות, כנראה קיבלה שוחד שמן, קשה להסביר את הטמטום בצורה אחרת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גם אני בהלם

הייתי בהלם כששמעתי את פרטי הרצח, ועכשיו את פסק הדין.

מי ערב לנו שמחר לא יכו אותנו למוות בלא עוול בכפנו ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
מי ערב לנו שמחר לא יכו אותנו למוות בלא עוול בכפנו ?

האקדח.

"האקדח עושה את כולם בני אדם שווים" - כך נהגו להגיד בארה"ב. אשרי מי שנושא נשק להגנה עצמית.

חטאו השופטים חטא כפול ומכופל: לא רק שלא באו בדין עם הרוצחים, לא רק שלא גרמו להרתעה במדינה המשוגעת הזאת, אלא גם גרמו עוול (שכמובן לא ניתן להשוותו לזה הניגרם כאן למנוח ולמשפחתו, אבל בכל זאת) למישטרה. איזו מוטיבציה תהיה לשוטרים בפעם הבאה?

פורסם

מחזק את ירחמיאל. לראיה לכך יש את הסרטון שצולם ע״י מתנדב במשטרת התנועה שצילם ״בן דוד״ משתולל בכביש, הבחור ראה אותו מצלם, חסם את הנתיב עם הרכב שלו ובא לתקוף אותו עם אלה. ברגע שהמתנדב שלף אקדח הבחור הבין יפה מאוד את הרמז וזנח את רעיון התקיפה באלה.

תחשבו לבד איך זה יכול היה להסתיים אם למתנדב לא היה נשק.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

כנראה שאני במיעוט פה, כי אני לא ממש מבין את התרעומת. גם אצלי נוצר הרושם שהם לא ניסו להרוג אותו, אלא

סתם השתעשעו בלהרביץ לו. אז הם הלכו קצת רחוק מדי, בסדר, אבל מכאן ועד רצח בכוונה תחילה הדרך ארוכה.

עניין אחר הוא העובדה שאישומי הריגה בימינו מתורגמים לעיתים קרובות לעונשים חד ספרתיים, וזה לצערי לא חדש.

מערכת המשפט בארץ פועלת בצורה לא יעילה והצדק כיום הוא מושג רחוק וערטילאי מאי פעם. איך לפתור את זה אני

לא יודע בדיוק, אבל הרשעת אנשים בסעיפי אישום לא נכונים היא בוודאות לא הדרך.

פורסם

הסניגורים מצפים לעונש חד ספרתי - כך על פי YNET - כן, היום להרוג בן אדם זה זול.

מי לוקח על עצמו לפתוח עצומה לקראת גזר הדין?

פורסם

זה מצער , אבל אני מסכים איתך.

הייתה פה תקיפה שהסתיימה בהריגה. ולא רצח בכוונה תחילה , לא ניתן להוכיח כי הנאשמים באו במטרה להרוג\לרצוח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כנראה שאני במיעוט פה, כי אני לא ממש מבין את התרעומת. גם אצלי נוצר הרושם שהם לא ניסו להרוג אותו, אלא סתם השתעשעו בלהרביץ לו. אז הם הלכו קצת רחוק מדי, בסדר, אבל מכאן ועד רצח בכוונה תחילה הדרך ארוכה.

סתם השתעשעו בו, אה הא, "עולה כי מדובר בתקיפה חמורה וחסרת פשרות. ברובה הגדול המנוח היה מוטל חסר אונים על שביל בטון כשהנאשמים בעטו בו ללא רחם".

ממש בסדר גמור.

בסוף הוא אפילו מת מרוב צחוק, בטח גם משפחתו צוחקת כל הדרך אל הקבר. באמת בידור, צריך לשחרר אותם ולפתוח להם מופע. יש לי גם שם למופע - "איך מכים מישהו למוות בלי לרצוח אותו"

כשחבורה של חיות מרביצות לאדם ששוכב על הרצפה חסר אונים, בצורה כל כך חזקה וממושכת עד כדי מותו, אני לא יודע איך לקרוא לזה חוץ מרצח.

מי לוקח על עצמו לפתוח עצומה לקראת גזר הדין?

העצומות האלה שוות לתחת.

פורסם

ולאדם שזרק נעל על שופט נותנים 3 שנים בפנים :roll:

לא מאחל שזה יקרה לאף אחד כמובן, אך חס וחלילה כאשר זה יקרה לשופט או לאחד מילדיו/מקורביו (זה יקרה-זה רק עניין של זמן), אני בטוח שהענישה תהיה הרבה יותר מרתיעה.

פורסם

אלון, אין מה לעשות. זה לא רצח. רצח זה כשאתה מתכנן להרוג מישהו ומוציא את זה לפועל. פה לא היה תכנון אלא לינץ' אקראי של חבורת מסטולים\שיכורים, וגם קשה להוכיח מי עשה מה. אין מה לעשות - אתה לא יכול להאשים את כולם כי אולי היה מישהו שלא נגע בו. יש לציין - אני כן חושב שצריך להטיל על כולם עונש מקסימלי, אבל רצח זה לא.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אז אם אני הולך ברחוב, מרביץ למישהו שלא עשה לי כלום וגם לא יכול להתנגד, כשהוא כבר מעולף אני ממשיך להרביץ לו עד שהוא מת מהמכות, זה לא רצח. רק אם בבוקר חשבתי לעצמי, הממממ אני הולך להרוג היום מישהו, זה רצח. מדוע ניתן להוכיח שהם לא תכננו להרוג אותו אבל לא ניתן להוכיח שהם כן תכננו ? מהרגע שהוא שוכב על הרצפה חסר אונים, המשך המכות עד למותו הוא רצח.

איזו דוגמה נהדרת לנוער.

כשאתה מרביץ למישהו אתה צריך לרצות להרוג אותו כדי להרוג אותו, היה צריך לשלוח את כולם לכלא שירקבו שם, אני אופתע לטובה עם יתנו להם עונש מקסימלי של 20 שנה.

פורסם

מצד אחד - אתה צודק ב- 100%. מצד שני - מערכת משפט דרקונית שדורסת זכויות אדם היא גרועה יותר, ע"ע ערך איראן שם יכולים לסקול אותך למוות באבנים על פשוט כלום. אני רוצה להאמין שהרבה משפטנים מנסים מאות שנים למצוא את האיזון בין הגישה הזהירה\מתחשבת והגישה הדרקונית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אלון, רואים שלא גדלת בנתניה.

כשיוצא לך לראות כמה לינצ'ים כאלה מתבצעים בלייב עד לשלבים שונים של שברים/חבלות/כמעט מוות,

אתה מבין שהמרחק משם למוות מלא הוא קטן, ולא תמיד מגובה בתכנון מקדים. וכשכל זה מתבצע תחת

השפעת אלכוהול או סמים, אז בכלל אין מה לדבר על שליטה, כוונה תחילה או ניהול סיכונים מצד התוקף.

פורסם

מה העונש המקסימלי על הריגה? כמו כן, הם הורשעו בעוד סעיפים (אי עזרה, הזנחה ועוד), מה העונש עליהם?

נקווה שיתבטא בגזר דין.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...