Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר היחיד שפשוט פה זה שאתה שקרן.

אין קבוצות מיעוטים שמסתובבות קבוע בחוף תל ברוך, אזור עמוס והומה אדם.

אתה שוב שקרן.

אין מדיניות העדפה מתקנת בישראל, בוודאי שלא במשטרה, שלא מטפלת באלימות אקראית בכלל, לא חשוב מה המוצא של קבוצת הערסים/פושעים שיוזמים אותה.

אתה שוב שקרן.

לא היו שם עשרות אנשים שהיכו אותו.

וכן, במקרה הזה הם היו בני מיעוטים, אבל בגלל שמדובר בבני מיעוטים אתה צריך להגזים, כי נקודת המוצא שלך היא אכן גזענית, ויעידו על כך כל ההודעות הגזעניות שלך עד כאן (שנמחקו).

"ועד כאן" זה מושג המפתח. נמאס, נמאס, נמאס שצריך לרוץ לחפש אותך ואת שכמותך, משתמשים עם אג'נדה שלא יכולים להתאפק כל פעם שהמילה "ערבים" עולה להם בראש, וחייבים לכתוב משהו מוטה (בלשון המעטה) בעניין.

מה כל כך קשה להבין ב-בלי פוליטיקה, בלי הכללות?!

אבל כשנמאס להתאמץ, פותרים את העניין בהרחקה פשוטה מפורום אוף טופיק.

אז ככה אתה פותר את זה? כשכותבים משהו שנוגד את הדעה של המנהל מרחיקים את המשתמש מהפורום? לא קצת דיקטטורי?

אגב, איפה בדיוק הפוליטיקה בהודעה? או שזה פשוט נוח לתייג כל דבר שנוגד את דעתך כפוליטיקה ואז לתרץ את ההרחקה מהפורום? אני לא יודע מתי היית לאחרונה באיזור שבו הייתה הקטטה, אבל יש שם המון ערסים שמתגרים וזה ממש לא חדש הסיפור הזה, לא היה לי קשה להתחבר לתקרית הזו ולהבין מאיפה היא צצה.

חוץ מזה, כשיש ת'רד כזה בפורום איך אתה מצפה שנגיב? האם העובדה שע"פ כל סטטיסטיקה בני מיעוטים מקבוצת אתנית מסוימת מעורבים בהרבה יותר קטטות לא מפריעה לך? האם זו לא אמת? מה גזעני בלהגיד את האמת כפי שהיא מוצגת על ידי כל הנתונים? ההכללה? הרי ברור מאליו שלא כל האנשים החברים בקבוצה האתנית הזו פושעים, אבל עובדה שיש משהו שגוי בחינוך, שגורם להם לקבוע שיאים במעורבות באלימות\גרימת תאונות דרכים\מעשים לא חוקיים כאלו ואחרים. אז למה לתייג כל דבר בגזענות?

בוא לא נרד לרמת ה"שקרן" לא שקרן כי זה דיון ולא ריב של ילדים בני 3. יהיה אתי מצדך להסביר למה אני "משקר" בכך שאני טוען שיש מדיניות העדפה מתקנת ברורה ושקופה לחלוטין כלפי בני מיעוטים בבתי המשפט ובמשטרה.

אגב אתה צודק, לא היו עשרות שתקפו, אבל היו 5. זה די מוכיח את הנקודה שמדובר בכמה גברים מול אדם מבוגר אחד.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאתה צודק, אם כי קשה לי להאמין שהמכים באו בהפסקה מאוניברסיטת ת"א לחוף...

כמובן שמישור ההשכלה הגבוה והמישור עליו מדובר בשרשור הנ"ל הם מקבילים לחלוטין (לעולם לא יפגשו).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
. 2. לנו יש רצח והריגה שכאמור זה 20 שנה. לא בקיא בעונשים בארה"ב אבל נראה לי שרק השם שונה, העונשים דומים..

בארה"ב יש עונש שאני מפנטז על היום שהוא יגיע אלינו, נקרא " Life imprisonment" או "LIFE WITHOUT PAROLE".

על רגל אחת, החוק אומר "אתה נכנס לכלא ולעולם לא תצא!

לא לחופשות, לא שליש, לא קוצבים את העונש, שום כלום, מפה אתה יוצא רק לבית העלמין!"

אך, יש לי כמה מועמדים נהדרים לעונש הזה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למי שמעניין אותו לקרוא

ולהבין למה הריגה ולא רצח

הכרעת הדין כאןhttp://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/777298.rtf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בארה"ב יש עונש שאני מפנטז על היום שהוא יגיע אלינו, נקרא " Life imprisonment" או "LIFE WITHOUT PAROLE".

על רגל אחת, החוק אומר "אתה נכנס לכלא ולעולם לא תצא!

לא לחופשות, לא שליש, לא קוצבים את העונש, שום כלום, מפה אתה יוצא רק לבית העלמין!"

אך, יש לי כמה מועמדים נהדרים לעונש הזה!

אם כבר ייבוא מארה"ב, אז אני מקווה שמתישהו יהיה פה גם עונש מוות,כי יש אנשים שאחרי מה שהם עשו פשוט לא מגיע להם לחיות חיים שלמים (בכלא או לא).

וכמובן ששווה ללמוד מהאמריקאים וליישם גם פה את שיטת "3 הפסילות".

V5

פורסם

אני קורא את זה, ישה, ומתקשה להאמין שהכריעו על הריגה ולא על רצח.

המערער היה מודע ל"פער הכוחות" בינו ובין המנוח, ולכוחו הרב וליכולתו להכריע את המנוח ארצה במכה אחת. כשנתן לו את המכה, היה מודע לכך כי עלולות להיגרם כל אותן תוצאות של מכת אגרוף עזה בראש ונפילה ארצה תוך פגיעה נוספת בו, דהיינו גם לתוצאה הקטלנית.

ההכרעה הפכה את בתי המשפט למשחק תיאטרון מבוסס טכניקות משונות של עורכי דין מפולפלים תוך רמיסת זכויות האדם הבסיסיות בשיתוף פעולה עם הפרקליטות שנוטה לצדדים מסוימים.

אם זה לא רצח, הרג בכוונה תחילה, אין לי מושג מה הוא כן.

פורסם

3 פסילות בהחלט שווה יבוא לארץ אבל עונש מוות ממש לא!

מסכן אחד שהיוצא להורג על לא עוול בכפו לא שווה 10,000 הוצאות להורג של חלאות המין האנושי.

עם בדיקות DNA מודרניות אנחנו מגלים היום שבמשך השנים, עשרות אמריקאים הוצאו להורג ללא כל קשר למקרה שעליו נשפטו.

פורסם
לארה"ב יש רצח 1 ורצח 2. לנו יש רצח והריגה שכאמור זה 20 שנה. לא בקיא בעונשים בארה"ב אבל נראה לי שרק השם שונה, העונשים דומים.

sorins- אין לנו דרגות של רצח יש רצח או לא רצח. עניין הקינטור הוא אחד מהיסודות החייבים להתקיים "העדר קינטור" על ידי הקורבן את הרוצח (הויכוח הוא על מה זה קינטור- "אמא שלך ז**" או "אתה שמן").

אם אני לא טועה, ההבדל העיקרי בין רצח 1 לרצח 2 הוא עניין הקינטור, או בעצם שברצח 1 הרוצח הגיע עם אג'נדה ברורה לרצוח, בעוד ברצח 2 הוא ביצע זאת בגחמה של רגע. אפשר לחפש בויקיפדיה ולדעת יותר במדויק.

בנוסף, אפשר לרצוח גם ללא הקינטור, אתה יודע. אם פשוט קמתי בבוקר, יצאתי מהבית עם אקדח ורצחתי אותך.

למה אני "משקר" בכך שאני טוען שיש מדיניות העדפה מתקנת ברורה ושקופה לחלוטין כלפי בני מיעוטים בבתי המשפט ובמשטרה.

לא יודע אם אתה משקר, אבל אתה בטח טועה. אין שום מדיניות העדפה ואני חושב שאפילו לא אחטא לאמת אם אגיד שבני המיעוטים אפילו סובלים יותר בבתי המשפט, גם כי לרוב אין להם ייצוג ראוי, וגם כי הרקע שלהם לרוב פחות נורמטיבי משל רובנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז ככה אתה פותר את זה? כשכותבים משהו שנוגד את הדעה של המנהל מרחיקים את המשתמש מהפורום? לא קצת דיקטטורי?

כן זה דיקטטורי.

זה לא דמוקרטיה כאן, המשתמשים לא מנהלים הפורום. הבעלים של הפורום מנהלים אותו, בהתאם לכללים.

אגב, איפה בדיוק הפוליטיקה בהודעה?

לא פוליטי - גזעני.

גזעני - כי אנחנו יודעים שאתה גזען, מהודעות קודמות. אנחנו יודעים בדיוק מה אתה חושב על בני מיעוטים ומקומם בחברה ובארץ ומכאן השקרים שכתבת.

בוא לא נרד לרמת ה"שקרן" לא שקרן כי זה דיון ולא ריב של ילדים בני 3.

שקרן זה מי שנותן עובדות שלא נכונות, על מנת להצדיק השקפת עולם, והעובדות שהצגת שיקריות.

אתה ידעת שהן שקריות כשכתבת אותן, וכתבת אותן לשם הפרובוקציה בלבד.

אין שום בעיה להסתובב בחוף תל ברוך בתל אביב, אין שם חבורות, משום סוג, אין שם בעיית אלימות, ככלל, וכל מה שכתבת נועד להציג תמונת מצב שקרית, מגמתית, ממניעים גזעניים, נטו, כדי להוכיח את תפיסת עולמך המעוותת, שבני מיעוטים הם פרימיטיבים שמטילים את אימתם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כן זה דיקטטורי.

זה לא דמוקרטיה כאן, המשתמשים לא מנהלים הפורום. הבעלים של הפורום מנהלים אותו, בהתאם לכללים.

לא פוליטי - גזעני.

גזעני - כי אנחנו יודעים שאתה גזען, מהודעות קודמות. אנחנו יודעים בדיוק מה אתה חושב על בני מיעוטים ומקומם בחברה ובארץ ומכאן השקרים שכתבת.

שקרן זה מי שנותן עובדות שלא נכונות, על מנת להצדיק השקפת עולם, והעובדות שהצגת שיקריות.

אתה ידעת שהן שקריות כשכתבת אותן, וכתבת אותן לשם הפרובוקציה בלבד.

אין שום בעיה להסתובב בחוף תל ברוך בתל אביב, אין שם חבורות, משום סוג, אין שם בעיית אלימות, ככלל, וכל מה שכתבת נועד להציג תמונת מצב שקרית, מגמתית, ממניעים גזעניים, נטו, כדי להוכיח את תפיסת עולמך המעוותת, שבני מיעוטים הם פרימיטיבים שמטילים את אימתם.

אינספור פעמים יצא לי להיתקל בקבוצות ערסים מסוכנות באותו מיקום שבו נרצח אריק קרפ (בלילה כמובן). מתוך הפעמים האלו הייתי גם קרוב מספר פעמים לקטטה (שלמזלי לא התרחשה לבסוף). אם אתה שואל למה הנושא הזה כל כך קרוב לליבי זה כי יצא לי להיתקל בסיטואציה דומה מאוד, להסתובב שם עם החברה ולהיתקל בהתגרות מצד בני מיעוטים מסוימים (מאוד).

אם אתה טוען שזה שקר, תמשיך להסתתר מאחורי וילון ורוד ולעוות את המציאות.

הדיון פה מבוסס על תפיסה כנגד תפיסה.

אני לא יודע כמה יצא לך לעבוד עם בני המיעוטים עליהם אנחנו מדברים, כנראה שהסטטיסטיקות לא מספיקות לך, המציאות בה אנחנו חיים, לא מספיקה לך.

אני לא יודע אם אתה מתעלם בכוונה ועוצם עיניך לנגד המציאות הכל כך ברורה שעומדת לנגד עיניך.

אם אתה חושב שלתייג כל אמרה כזו כגזענית (כצורת הפחדה והטחת ביטוי 'אינטלקטואלי מודרני' מתנשא ומסריח מנון-קונפורמיזם כנגד ה'רדנק הימני הפרימיטיבי המצוי')הוא הפתרון לבעיות בטחון הפנים שיש לנו, אשריך...

פורסם

מגפת האלימות שהורסת את המדינה היא לא רק בזכות ״בני המיעוטים״, אלא הרבה מאוד בגלל יהודים שפלים שאין להם ערך לחייי אדם.

זה שהפעם החלאות ערבים לא משנה, פתח עיתון מחר תמצא שם לא מעט יהודים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

זה מובן לחלוטין ואף אחד לא שלל את זה.

בכל זאת, הסטטיסטיקות הברורות מייצגות נפח בלתי רגיל בעבירות אלימות, רכוש ועוד ביחס לכמות מתוך האוכלוסייה הכללית.

אי אפשר להתעלם - זו המציאות.

פורסם

על איזה סטטיסטיקות אתה בכלל מדבר? רצח של יהודים ע"י ערבים שלא על רקע לאומני/ טרור הוא עניין נדיר ביותר.

יהודים רוצחים יהודים עשרות מונים יותר מאשר ערבים-יהודים.

פורסם
בכל זאת, הסטטיסטיקות הברורות מייצגות נפח בלתי רגיל בעבירות אלימות, רכוש ועוד ביחס לכמות מתוך האוכלוסייה הכללית.

אי אפשר להתעלם - זו המציאות.

את הסטטיסטיקות, בבקשה. אחרת זה המצאות.

הרי יש קורלציה ברורה בין אלימות והתנהגות א-סוציאלית ומצב כלכלי. אין לזה שום קשר לגנטיקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באמת צריכים נתונים בשביל לדעת את הדברים האלו?

אתם באמת לא מכירים את כל העניין?

באיזה סרט ורוד אתם חיים?

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/210624

מחקר המרכז לפשיעה באוניברסיטת חיפה: "שיעור העבריינים בעבירות אלימות קשה במגזר הערבי גבוה בצורה משמעותית משיעורו באוכלוסייה".

לגבי תופעת ה"רצח על כבוד המשפחה", ציין פרופ' רטנר כי מדובר בתופעה בעלת שורשים תרבותיים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899774,00.html

עדיין יש לגיטימציה לגבר שמכה את אשתו, והמוסדות לא ממהרים להתערב.

http://www.karmel.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=10917

ח"כ עמאר: העצורים והאסירים מהמגזר הערבי בבתי הסוהר, הוא כפול מזה של היהודים.

נוסף על נתוני הפשיעה הכללית, ניכר חלקם הגבוה של האזרחים הערבים בעבירות אלימות חמורות. בשנת 2009 היה חלקם של ערבים בעבירות אלה גבוה מאוד ביחס לחלקם באוכלוסייה הכללית

41% מהחשודים בתיקי רצח היו ערבים; 36% בתיקי ניסיון רצח; 36% בתיקי תקיפה חמורה; 41% בתיקי הצתה; %36 בתיקי שוד ו- 43% בתיקי שוד בנסיבות מחמירות.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=701915

מנתונים שהוצגו בוועדת הפנים של הכנסת עולה כי 41% מהחשודים בתיקי הרצח בישראל הגיעו מהמגזר הערבי. חבר הכנסת ג'מאל זחאלקה אמר בדיון כי "יש זרעים של קטסטרופה בחברה הערבית"

• תוכן חדש...