Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מצטט מחקר, תצטט הכל:

"מדינת ישראל דחפה לאורך השנים את המגזר הערבי לשוליים החברתיים, תרבותיים וסוציו-אקונומיים. החיים המתמשכים בתנאים אלה הולידו לאורך השנים תחושות קשות של קיפוח ותסכול מתמשכים. תנאים אלא יצרו תחושות של ניכור והתייחסות שלילית כלפי מוסדות המדינה כולל מערכות החוק והמשפט. תחושות אלו מלוות במאפיין כולל רחב של היעדר חוק וסדר. במצב זה קיימת נטייה גוברת לפתרון סכסוכים באמצעיים מקומיים ולא באמצעות פנייה לגורמי החוק והמשפט. הדרך היחידה להתמודד עם רמת הפשיעה הגבוהה במגזר הערבי היא לחולל שינוי במעמדו ובמקומו של המגזר, תוך מתן הזדמנויות הולמות יותר לחינוך ותעסוקה ושיפור התשתיות בישובים, מה שיכול לפנות את מקומן של תחושות ההפקר והזלזול במדינה ובמערכות החוק והמשפט שלה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע במבי, הוא הביא פה חתיכת מגילה.

ישראל רוצה להיות אמריקה אך לצערי הייבוא הוא של דברים שליליים מאוד, אני צופה בערוץ 2 וערוץ 10 ואני חרד למשמע הסלנג הישראלי, כ"כ הרבה אנגלית שבורה, כ"כ הרבה עיוותי שפה. זה מחליא אותי. יש לנו שפה יפה, יש למילים משמעות ואנשים פשוט מחרבנים על השפה!

עכשיו מה הקשר בין השפה לנושא השרשור? המציאות הישראלית! חינוך לקוי מוביל לבגרות חסרת ערכים.

חינוך חינוך חינוך, כבוד לאוכלוסיה המבוגרת, כבוד לזולת, הידיעה שממולך נמצא אדם בדיוק כמוך, כל זה לא מועבר לדור הצעיר, אתם חושבים שישראל היום נראית על הפנים, חכו, עם מערכת חוק שכזאת מאוד משתלם להיות פושע, גנגסטרים נחשבים סלבריטאים, חכו שהילדים הקטנים האלה יגדלו, אחרי שהם ראו איך אבא זורק סיגריות מהחלון ונוהג כמו מניאק, אחרי שהם קיבלו יחס של מלכים (עם כל הכבוד אני חושב שילד אמור לגדול בשיטת המקל והגזר), ארץ נהדרת מציגים יופי את המציאות הישראלית, איך קוראים לילדה המפגרת הזאת שעושים לה יומלדת? ככה הורים הולכים על קליפות של ביצים, כשהייתי קטן והתחצפתי או עשיתי משהו רע הייתי מקבל עונש לא לצאת מהחדר, לא טלוויזיה, לא מחשב, לא צעצועים, ספרים.

מצטער על הוצאת הקיטור, פשוט רע לי לראות את זה, רע לי כשאני פותח YNET וקורא את החדשות, עצוב לי שאין יותר נאיביות, שאין מוסר ואין כבוד.

haters will hate

פורסם

max2005b הביא את התוצאה. אחוז גבוה של פשיעה במגזר הערבי מאשר חלקם באוכלוסיה. נתון דומה תמצא דרך אגב גם בבניין וגם במוסכים.

falou מביא את הסיבה.

לגבי הנרצח זה לא שינה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
falou מביא את הסיבה.

אני לא הבאתי את הסיבה, מקס הביא אותה. זה ציטוט מהמחקר שהוא הביא.

ישה, אתה צריך להכיר את מקס ותורתו.

הוא תמיד טען "שבני מיעוטים" (אם הוא חושב שהביטוי הזה מכבס את כתיבתו) הם פרימיטיבים, שזו מדינת היהודים, שאסור שתהיינה להם זכויות דמוקרטיות שוות, וכו'.

נקודת המוצא שלו היא לאומנית, לכן בכל שרשור שקשור (או לא קשור) לערבים, הוא צריך לבוא ולהטיף. זה בוער בו, השנאה.

אני נמצא בחוף תל ברוך תכופות. אין שם שום בעיה של חבורות לא של ערסים, לא של ערבים ולא של חייזרים. מדובר בחוף צפון תל אביבי מפונפן למהדרין.

פורסם

חינוך חינוך חינוך, כבוד לאוכלוסיה המבוגרת, כבוד לזולת, הידיעה שממולך נמצא אדם בדיוק כמוך, כל זה לא מועבר לדור הצעיר

1+

אמרת הכל בשלוש המילים הראשונות.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אסכם לך את זה בהתנסות אישית כדי שאולי תתחיל להוציא את המחשבה הבועתית מהראש המודרני שלך:

לך לחניה הגדולה בתשלום ליד המייקס פלייס בטיילת בתל אביב, תשב שם קצת, נראה אם יתגרו בך החברים הטובים והליברליים "בני המיעוטים" או לא.

פעם אחת זרקו עלי בקבוק בירה אלו שאני מואשם בגזענות נגדם. כי יצאתי מהרכב. אני לא מתגרה באף אחד.

פעם אחרת הבטתי בטעות על כמה "בני מיעוטים" שנשענו על רכב של חבר ואחד החברים הטובים (עליהם אתה מגונן באגרסביות עקבית חסרת פשרות) שם הוציא סכין ונאלצתי לברוח.

עד שזה לא מגיע אליך אתה כנראה לא מתעורר,

אולי התמזל מזלך (למרות שאני בספק) והתחמקת מאירועים כאלו ואחרים (לא יודע איפה אתה גר).

הטרנד העכשוי, בו הבחור המודרני ליברלי מאשים את הפרימיטיבי ב"גזענות" ו"פאשיזם" רק יביא אותנו לאנרכיה ושנאה. אף אחד לא רוצה אלימות, אבל כשיש כזאת מצד אויב שמוגדר בבירור, צריך להגיב ולא לסובב את העורף לכאפות "מוסריות" ולהלקאות אשמה. אבל אנחנו יהודים, תמיד הצטיינו בזה.

פורסם
הוא תמיד טען "שבני מיעוטים" (אם הוא חושב שהביטוי הזה מכבס את כתיבתו) הם פרימיטיבים, שזו מדינת היהודים, שאסור שתהיינה להם זכויות דמוקרטיות שוות, וכו'.

נקודת המוצא שלו היא לאומנית, לכן בכל שרשור שקשור (או לא קשור) לערבים, הוא צריך לבוא ולהטיף. זה בוער בו, השנאה.

סלח לי FALOU, על הגזענות הזו.

על כך שבכלל העליתי בדעתי לחשוב שזו מדינת היהודים.

אולי ביום השואה הקרוב, תיזכר למה כן חשוב לנו להיות "לאומנים" ופאשיסטים (כהגדרתך) ולמה כן חשוב לנו הקיום של מדינת היהודים. בדגש על היהודים. אני יודע שזה מפריע לכמה חברי פורום, כל האסוציאציה הזו בין מדינת ישראל ליהדות אבל אם המוח שלכם עבר שטיפה פסיכולוגית מספיק חזקה וממומנת היטב על ידי גורמים שעליהם לא שמעתם מעולם (שתי"ל, NIF ופורד), אני לא מאשים אתכם ממש. רק מאשים אתכם קצת בנאיביות (כן יש גם מל"ת לחיזבאללה ולMOIS ולחמאס, ונחשו מה, הכל ממומן ע"י נפט).

כי אם אתם רוצים שזו תהיה מדינת כל אזרחיה, קודם כל תדאגו שכל המדינות השכנות לא ירצו למחוק אותנו מעל פני האדמה ברגע שהמנדט היהודי יתערער בשטח הזה.

פורסם

לך לחניה הגדולה בתשלום ליד המייקס פלייס בטיילת בתל אביב, תשב שם קצת, נראה אם יתגרו בך החברים הטובים והליברליים "בני המיעוטים" או לא.

פעם אחת זרקו עלי בקבוק בירה אלו שאני מואשם בגזענות נגדם. כי יצאתי מהרכב. אני לא מתגרה באף אחד.

פעם אחרת הבטתי בטעות על כמה "בני מיעוטים" שנשענו על רכב של חבר ואחד החברים הטובים (עליהם אתה מגונן באגרסביות עקבית חסרת פשרות) שם הוציא סכין ונאלצתי לברוח.

הטרנד העכשוי, בו הבחור המודרני ליברלי מאשים את הפרימיטיבי ב"גזענות" ו"פאשיזם" רק יביא אותנו לאנרכיה ושנאה. אף אחד לא רוצה אלימות, אבל כשיש כזאת מצד אויב שמוגדר בבירור, צריך להגיב ולא לסובב את העורף לכאפות "מוסריות" ולהלקאות אשמה. אבל אנחנו יהודים, תמיד הצטיינו בזה.

מה שקורה לך הוא המציאות ועל זה אין ויכוח.

אתה חושב שאנחנו מטומטמים? לא רואים מה קורה?

חבורות אלימות של נוער ערבי זאת תופעה מוכרת, בעייתית וכואבת.

מוכרת, בעייתית וכואבת בדיוק כמו חבורות אלימות של נוער מזרחי ובדיוק כמו חבורות נוער רוסי סופר אלימות ואם זה לא מספיק, אז גם ניאו נאצים.

אז לא שמעתי אותך מתלונן עליהן ובדיוק פה האג'נדה האישית שלך מוצאת ביטוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוגדר בבירור?

תגדיר.

תראה לכולם את הפרצוף האמיתי שלך.

פורסם

אני חושב שבגירה הגדיר זאת בצורה "נפלאה"

רמת האלימות בארץ בקו עליה , והיא כוללת חבורות / כנופיות רחוב מכל העדות מכל המגזרים ומכל הדתות.

זאת מבלי להזכיר את הפשיעה האמיתית .

צריכים כאן איזה רודי ג'וליאני שיעשה קצת סדר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רע לי כשאני פותח YNET וקורא את החדשות, עצוב לי שאין יותר נאיביות, שאין מוסר ואין כבוד.

ממליץ להימנע מהאתר הזה לחלוטין, אני עושה זאת כבר כמה חודשים ומרגיש הרבה יותר טוב :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

/

/

אני נמצא בחוף תל ברוך תכופות.

/

/

תן לי לנחש. בעיקר בלילה. לבד. ברכב. ואז, פתאום, לא לבד. אבל עדיין ברכב. :lol::lol::lol:

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בעיקר בלילה, לבד, אבל עם אופניים.

עכשיו תדמיין...

פורסם

מרכיב קוקסינלים על הרמה? :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תנסו לעבור בגן צ'ארלס קלור בערב שישי ואז תחזרו לפה עם רשמים.

אני מנסה להבין את העצימת עיניים וההתגוננות הזאת כלפי בני המיעוטים בארץ ולא מצליח. אין ספק שרוב החברה האלה חיים על ה"סכין" ומספיק מבט לא במקום בכדיי להתחיל "לרקוד". אין גם ספק שהמצב הסוציו אקונומי משפיע בצורה רבה על ההתנהגות, כאמור לרובם אין מה להפסיד ,עוד תיק או פחות תיק לא ייפגע בתנאי הקבלה למוסך/מטבח/בנייה.

אבל עדיין ,הכמות והתדירות פשוט מדאיגה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...