Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם מדובר בחדשות מעט ישנות, אך בכל זאת חשבתי לשתף מכיוון שאני בטוח שיש כאן הרבה מחובבי BAND OF BROTHERS.

אני חושב שכל מי שראה את הסידרה חשב לעצמו יותר מפעם שאם הוא היה חייל במלחמה, הוא היה רוצה שמפקדו יהיה ריצ'רד ווינטרס.

כל מי שהיה שם הוא גיבור, כמובן שמעצם ההתמקדות בדמותו הוא זכה לתודעה גבוה יותר, אבל לא בכדי התמקדו על הדמות שלו, כנראה שבאמת היה מדובר באדם ומפקד מיוחד.

היה לי עצוב לקרוא שהאיש המדהים הזה לא איתנו יותר, אבל הייתי שמח לראות שזכה לחיות חיים שקטים ושלווים לאחר המלחמה, בדיוק כפי שסיפר שביקש בתפילה לאחר DDAY והצניחה: "אלוהים יקר, תודה שנתת לי לחיות את היום הזה, אני מקווה שאוכל לחיות יום נוסף, ואם אוכל לחיות עד סיום המלחמה ולחזור הביתה, כל מה שארצה זו פיסת אדמה קטנה, שקט ושלווה".

ויקיפדיה

ראיון טלוויזיוני קצר

באתר מצא מצבה

** למי שעדיין לא ראה, לרוץ ולראות.

Band Of Brothers

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אכן התמלאתי צער על כך שאנשים כמוהו הולכים ונעלמים.

ולמי שמתכוון לראות-יש להכין הרבה ממחטות.

סדרה מדהימה ועצובה,אך הכי חשוב-מכניסה המון מחשבה על מה שבאמת חשוב בחיים.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ממחטות וקיטבג, עוד לא היה סרט ו\או סדרת מלחמה שגורמים לך להרגיש בצורה כזו כאילו אתה בעצמך נמצא שם. בפרק על Bastonge אפשר ממש להרגיש את הקפור חודר לעצמות של החיילים והדיכאון כאילו עובר אליך דרך המסך.

פורסם

סדרת מופת. ספילברג והנקס שחררו לאחרונה את The Pacific - מיני סדרה ברוח אחים לנשק על המערכה באוקיינוס השקט.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אחים לנשק סדרה ע נ ק י ת !

פסיפיק ממש איכזבה אותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אותי,

אחרי הפרק באוסטרליה הפסקתי לראות. אולי אחזור לראות כי לאחרונה קראתי שלקראת הסוף היא משתפרת, אבל זה כבר יהיה בידיעה שאחים לנשק יש רק אחת... אין ציפיות אין אכזבה.

ד"א, אם ראיתם את אחים לנשק רק כשהייתה בטלוויזיה או בגרסאות ה DVDRIP, לראות אותה ב HD זו חוויה חדשה.

פורסם

קל להתאכזב מפסיפיק אם מגיעים מתוך ציפייה לאחים לנשק 2. פסיפיק היא יצירה בפני עצמה - פחות מבוססת גבורה וגדלות נפש ויותר מתמקדת בהתשה, יאוש וניכור. זה כמו לראות עשרה פרקים על בסטון ברצף. אחים לנשק יותר entertaining ללא ספק; אבל פסיפיק חשובה ומעניינת באותה מידה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
גם אותי,

אחרי הפרק באוסטרליה הפסקתי לראות. אולי אחזור לראות כי לאחרונה קראתי שלקראת הסוף היא משתפרת

היא לא.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אחת המיני סדרות הכי טובות שיצא לי לראות אי פעם! עשוי כ"כ טוב ופשוט מכניס אותך לכל מצב ומצב בסרט.

יש לי את כל הסדרה על 10 דיסקים פה איפשהו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוייי כול כך עצוב,

ראיתי את הסדרה לפני כמה שנים טובות כשהיא עוד הייתה משודרת בערוץ 11 פרק פעם בשבוע (אם אני לא טועה).

והורדתי אותה באיכות DVD לפני שנה+.

עצוב לשמוע שאנשים כמוהו נעלמים, הגיבורים של המלחמה ההיא אכן נעלמים.

• תוכן חדש...