Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש המלצה כבישים בארץ לנהיגה מהנה במהירות המותרת כמובן

לא דריפטים או שטויות אחרות שיעלו לחלקכם בראש :)

אני מאזור אשדוד-אשקלון

אז רצוי באזור אם כי לא מחייב.

תודה וחג שמח!!

404

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש הבנתי מה אתה מחפש, כבישי נהיגה פרופר (כלומר כאלה שכיף לנהוג בהם, גם לא במהירויות על-חוקיות) או סתם כבישים יפים (שבהחלט יכולים להתאים גם לתיאור הקודם)?

צביקה פיק גילה לי לא מזמן קטע כביש נחמד באיזור שלך, מתחיל (או נגמר) בצומת ניצנים -> צומת הודייה -> צומת גבעתי ועונה לשם כביש 232. יש בו כמה פיתולים נחמדים וזה כביש עם נוף יפה.

אם תמשיך אחר כך לאיזור קריית גת, שמאלה בצומת פלוגות וימינה בצומת קוממיות ותעלה על כביש 353 תגלה כביש יפה במיוחד עם המון שדות מסביב ובסופו תמצא כמה פיתולים חביבים, בקטע בין לוזית לעגור.

משם כבר מומלץ להמשיך לנסהרימרינג המפורסם, אני בטוח שתמצא הוראות הכוונה מדוייקות ברשת, אין לי כוח לרשום את כל המסלול :wink:

שיהיה טיול מהנה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

nuesharimring חזק.

כל כבישי רמת הגולן כיפיים ,אפילו העליות של צפת ,אבל קח בחשבון שכל כביש שהוא "כיפי" הוא גם פי 2 מסוכן.

אם תמצא משהו נחמד תעדכן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איתמר זה בידיוק מה שהתכוונתי כבישי נהיגה להנאה בלבד בלי שום קשר למהירות, תודה

רק לא הבנתי מה זה האnuesharimring??

404

פורסם

הוא רשם תעתיק למילה נסהרימרינג - סשן כביש מעגלי מוכר לחובבי הנהיגה העובר בין היתר ליד היישוב נס הרים ולכן קיבל את השם, מחווה למסלול המרוצים "נורבורגרינג" שבגרמניה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה הנסהרימרינג רק עם נגיעה גרמנית ,זה ישמע יותר אמין ככה.

חפש את כבישי נס הרים באינטרנט בטוח תמצא ,או כביש 386 ,395 ועוד אחת עם ארבע ספרות שאני לא זוכר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל הכבישים הסובבים את ירושלים מהנים.

נוף וירוק בעיניים מסביב, כאשר ישנם הרבה מקומות שבהם ניתן לעצור לנוח ולהנות מהטבע במרחק נגיעה מהכביש.

כביש 44 מצומת נחשון מזרחה.

כביש 38.

כביש 395, נס הרים ועוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נס הרים (3866) כשלעצמו הוא לא מעגלי. אני מניח שהכוונה ל"סשן" שבו ממשיכים מנס הרים לצמת כרם (386) סטף, צובה כיסלון ואשתאול (395). כמעט מעגלי!

לפני כמה שבועות סקר גיא אריאלי ב"טסט ראשון" את הכביש, הנחמד לא פחות, מאשתאול דרך כסלון לצובה (395). למרבה הבושה הוא קרא לכביש הזה (שגם נמצא באזור, כאמור) "נס הרים".

אחרי שתסיים את 232 ואם פניך דרומה לבאר-שבע, המשך בכביש 35 עבור את קרית גת ופנה למושב לכיש. דרך אמציה ושקף המשך לכביש שנסלל לאחרונה העונה לשם 358, ומשחזר את "דרך טקסס" ההסטורית. הכביש עובר לאורך הגדר, אבל לא חוצה מחסומים, ואפשר לראות ממנו את אזור הר חברון. הכביש מסתיים בלהב או כרמים (אזור צומת שוקת).

אחרי שתסיים את אלה שחרר רמז, לא חסרים פה כבישים יפים!

פורסם

אחרי שתסיים את 232 ואם פניך דרומה לבאר-שבע, המשך בכביש 35 עבור את קרית גת ופנה למושב לכיש. דרך אמציה ושקף המשך לכביש שנסלל לאחרונה העונה לשם 358, ומשחזר את "דרך טקסס" ההסטורית. הכביש עובר לאורך הגדר, אבל לא חוצה מחסומים, ואפשר לראות ממנו את אזור הר חברון. הכביש מסתיים בלהב או כרמים (אזור צומת שוקת).

תראה איך סידרו לך אחלה מסלול בכמה שעות.

צא מאשדוד על כביש 7 מזרחה, במחלף שורק תחליף לכביש 3 ותמשיך עוד מזרחה. בצומת נחשון ימינה, והנה אתה נוסע בכיוון הנסהריםרינג. תן בראש כמה שיתחשק לך, אחר כך תמשיך דרומה על כביש 38 ו-35 עד למושב לכיש. משם אתה עולה על 358 דרומה עד להב ולהבים. חזרה לאשדוד מתבצעת דרך חוות השקמים וכביש 232.

מעביר לך בכיף איזה חצי יום + מיכל דלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום

אני מחפש המלצה כבישים בארץ לנהיגה מהנה במהירות המותרת כמובן

לא דריפטים או שטויות אחרות שיעלו לחלקכם בראש :)

תחת ההגדרה הזו נופל כמעט כל כביש בינעירוני עם אספלט במצב סביר, תנועה דלילה, ונופים יפים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יזדמן לך לנסוע באיזור אז אני ממליץ על כביש 44 ממחלף רמלוד לצומת נחשון.

אחד הכבישים המהנים ביותר שיש לדעתי.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

הכבישים על רכס רמים הם כבישים מפותלים עם נוף נהדר, כביש מצויין גם ל"מתחרעים" וגם למי שרוצה להנות מהנוף.

ממסופר 886 או 899.

פורסם

איני זוכר מספרי כבישים, אבל הנה 2 האג' שלי.

המסלול מצומת ראש-פינה ועד לוואדי ערה דרך צומת גולני, כפר תבור ואילך הוא כביש חביב ביותר.

אם בא לך גם לעבוד קצת על שרירי הזרוע, אז העלייה המפותלת למר'אר היא גם חוויה בפני עצמה, למרות כל הפיתולים בדרך. הנוף שמתגלה כשאתה מגיע לראש הרכס שווה כל רגע :-D

ירידה לכינרת דרך יבניאל גם לא רעה בכלל.

פורסם

כביש 6? :lol:

כביש הערבה (סכנת שעמום).

צומת עמיעד וצפונה עד ק"ש (גם מטולה הולך).

בית שאן עד לבקעה.

צומת גולני עד המוביל (בית רימון>זרזיר>הלוחם הבדווי).

המוביל עד צומת שפיה,עובר דרך יקנעם>אליקים>בת שלמה>ז.יעקב (טיפה לפני כביש החוף (2))

מכרמיאל עד עכו.

כל הנ"ל (חוץ מב"ש) כבישי בעלי 2 נתיבים לכל צד ואפשר בכיף לנהוג רגוע :)

המסלול מצומת ראש-פינה ועד לוואדי ערה דרך צומת גולני, כפר תבור ואילך הוא כביש חביב ביותר.

אפשר גם מואדי ערה להמשיך עד מחלף עירון>פרדס חנה>גן שמואל>ולהתמזג לכביש החוף :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
איני זוכר מספרי כבישים, אבל הנה 2 האג' שלי.

אם בא לך גם לעבוד קצת על שרירי הזרוע, אז העלייה המפותלת למר'אר היא גם חוויה בפני עצמה, למרות כל הפיתולים בדרך. הנוף שמתגלה כשאתה מגיע לראש הרכס שווה כל רגע :-D

ירידה לכינרת דרך יבניאל גם לא רעה בכלל.

כל החלק של צ.גולני אני מכיר עוד מהצבא יצא לי לטייל גם עם רכב צבאי באזור שם

אכן מקום נהדר ובכלל לדעתי בצפון יש המון כבישים כאלו רק הבעיה שזה כבר בגדר "הרחוק לי"

תחת ההגדרה הזו נופל כמעט כל כביש בינעירוני עם אספלט במצב סביר, תנועה דלילה, ונופים יפים.

אכן סיכמת את מה שרשמתי מההתחלה במשפט אחד, רק שלא ידעתי עליהם באזור שלי:)

תודה לכולכם הבאתם לי תעסוקה לשבת

404

• תוכן חדש...