Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופנוענים דווקא בסדר גמור, הבעיה, כפי שצויין, היא עם השליחים שיחתכו, יעקפו מימין, יפנו בלי אזהרה או סתם יזגזגו בין נתיבים. חלק מהם אפילו מגדילים לעשות ולדבר בסלולרי תו"כ נהיגה, כשהמכשיר תחוב בין האוזן לקסדה:shock:

החוק לקבלת רשיון נהיגה לאופנוע צריך להשתנות, כך שמגבלת הגיל תהיה כמו מגבלת הגיל ללימודי נהיגה על אוטו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוק לקבלת רשיון נהיגה לאופנוע צריך להשתנות, כך שמגבלת הגיל תהיה כמו מגבלת הגיל ללימודי נהיגה על אוטו.

כמה שאתה צודק. הקלות שבה אפשר לעלות על הכביש עם כלי רכב כזה היא מדהימה. סיבוב במגרש וסיבובון בחוץ ועוד על כלי שדורש מיומנות נהיגת כביש והתנהגות כביש כ"כ גבוהה זה על גבול המחדל

פורסם
עובדתית ,מאות אלפים עוברים יום יום לקטנועים , את היעילות אין צורך להסביר.

עובדתית? :shock: מאות אלפים? :shock: יום יום? :shock:

שלח לי בה"פ את הנייד של הדילר שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira, המילים הקטנות מאחורי המשפט המפוצץ:

1. מדובר בקני מידה עולמי.

2. ופי 2 עוברים בחזרה לרכבים.

דבר שני, איפה אפשר להתנענע?

זה נכון

פורסם

Keyser אני לא חושבת שעלית גיל הוצאת הרשיון תגרום לשליחי הקטנועים לרכב בצורה אחרת.

אני משערת שחתך גיל הרוכבים אשר עובדים בשליחויות הוא מעל לגיל 20, כך שהעלאת הגיל לא תתרום לשליחים לנהוג בצורה מתונה יותר.

קראתי את התגובות של הכותבים כאן, ועם חלק מאוד גדול מאוד נתקלתי בתור הולכת רגל כאשר צעדתי ברחובות תל אביב, וראיתי את הנסיעה על המדרכות, חיתוך של נהגים לפני הצומת, זגזוגים בנתיבים וכו'.

חבל שקומץ כזה מעניק שם רע לרוכבי הדו גלגלי.

לפעמים יש להם התנהגות שמביאה עליהם תאונות קטלניות וקשות, ודוגמא לכך מיום שלישי האחרון, רוכב קטנוע שפונה לכביש שלי, במקום לפנות בקשת רחבה לנתיב שלו, הוא פשוט נוסע בניגוד לתנועה כאשר אני מולו בנתיב, כמובן שבלמתי כדי לאפשר לו להמשיך לרכב בניגוד :roll:

ולא מדובר ברוכב צעיר, אדם מבוגר בגיל 60 לערך, שרוכב עם קסדת קלימרו שכמובן לא קשורה והדוקה...

עצוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

2. ופי 2 עוברים בחזרה לרכבים.

גם אני חוטא לפעמים בהצגת נתונים שאינם מגובים במקור מהימן. נראה לי שהקביעות פה הן קצת יומרניות אבל המסר הוא ברור

אני חושב שאחת הבעיות אולי זה הקלות שבמדינות מסויימות אפשר להצטייד ברכב חדש שלא לדבר על הפיתוי בהתגנדרות ברכב חדש והמבוי הסתום שנקלעים אליו כשלא מצליחים לשלם על הרכב....(או המשכנתא)

ת'כלס, אם מסתכלים על תעריפי הביטוח בארץ אני לא מבין למה אנשים ממשיכים לרכוש אופנועים. טפו טפו טפו התמזל מזלי ואני יכול להרשות לעצמי בינתיים. צריכה להיות תעמולה עיקשת על שינוי השיטה שבה מאפשרים לנהגים לעלות לכביש עם רכב דו"ג כשחלק מהשיטה היא שיעורי העשרה כגון התעקשות על מראות, על מבט לרחוק, הפנית מבט. במקביל להגביר ולהחמיר עם האכיפה: החנת על מדרכה וחסמת - קנס, נכנסת לפארק -קנס, התפרעת - קנס. עם זה תבוא המודעות והזהירות ולכו תדעו אולי גם תרד כמות הפגיעות ברוכבי דו"ג ואז ירדו תעריפי הביטוח.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היום אני עומד בתור ברמזור,מתחת גשר מעריב בת"א,טוסטוס מס 6027468 חותך אותי ותולש לי טמבון קדמי.

הבן של ה****ה מסתכל עלי וממשיך,עכשיו לא העינין להחזיר את הטמבון למקומו.אלא העיניין הוא איך אני יכול להגיע אליו?אפי' דרך משטרה.

פורסם
היום אני עומד בתור ברמזור,מתחת גשר מעריב בת"א,טוסטוס מס 6027468 חותך אותי ותולש לי טמבון קדמי.

הבן של ה****ה מסתכל עלי וממשיך,עכשיו לא העינין להחזיר את הטמבון למקומו.אלא העיניין הוא איך אני יכול להגיע אליו?אפי' דרך משטרה.

תגיש תלונה במשטרה. הם כבר ימצאו אותו. חוצפה!

פורסם

dneerbrkr - לא כתבתי את מה שייחסת לי בציטוט. נא לא לייחס לי דברים שלא כתבתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל יום בישראל שאתה יוצא לכביש לא יכול לעבור בשקט, כל דקה מישהו עושה מה שטוב לו ולא מה שנכון, וזה אף פעם לא ישתנה במצב הקיים.

הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לתת מעצמך את המקסימום נהיגה נכונה.

לנסות לא להתעצבן.

ולנסות לוותר לכלום.

להתקין אולי מצלמה ברכב במקרה ומשהו כן קורה כדי שתהיה הוכחה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...