Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם מכונית על שלט-רחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ בקשר למקרה מעצבן שקרה לי היום:

אני נוסע ליד ביתי (מרחק רחוב אחד) במהירות נמוכה, ליד הכביש עומדת חבורה של ילדים שכנראה שיחקו עם מכונית על שלט רחוק על הכביש.

המכונית על שלט שלהם עמדה בין מכוניות חונות, הם עמדו על המדרכה, וחיכו שתעבור מכונית אמיתית (במקרה זה הייתי אני) ולדעתי בכוונה הסיעו את המכונית על שלט שלהם במאונך לכביש בדיוק כשעברה מכונית (כלומר כשעברתי אני). בהתחלה לא הבנתי במה מדובר (המכונית קטנה מאד, ומהירה מאד) ולא הספקתי לבלום בזמן. פגעתי במכונית שלהם ושמעתי רעש ניכר. עצרתי בצד כדי לבדוק אם קרה משהו לצמיגים שלי (צמיגים חדשים יחסית, פחות משנה) ולא הצלחתי לראות כלום, אבל זה קרה כשהתחיל כבר להחשיך, אז יכול להיות שנגרם נזק ולא הבחנתי בו. מיד כל הילדים התנםלו עליי, והתחילו לאיים. הם טענו שמדובר בדגם יקר שעלה יותר מאלפיים שקל, וביקשו שאשלם להם על הנזק (המכונית שלהם טוטאל-לוס כמובן). אמרתי להם שהם יכולים לשכוח מזה כי הם עשו את זה בכוונה. הם אמרו שיספרו להורים, והבהירו לי שהם מכירים אותי ויודעים איפה אני גר (אכן, זה קרה מרחק רחוב מהבית שלי).

שאלתי היא במדיה והם אכן יבקשו כסף, מה לעשות? לפנות לביטוח שיטפל בהם הוא?

ובמידה ומחר אראה שנגרם לי נזק לצמיג, האם יש משהו שאני יכול לעשות? תלונה במשטרה?

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

שילכו יוכיחו שזה אתה...

מצד שני תמיד אפשר לגלוש לצדדים לא נעימים ולדרוש ממך את הכסף בדרכים לא דרכים

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

שידרשו כסף כמה שרוצים, וואלה יופי.

האמת שאתה די צודק זה ממש נראה כאילו הם עשו את זה בכוונה, וגם אם כן שילכו לחפש, אתה חייב להיות מאוד מאוד אסרטיבי בעניין, אם לא לך תדע לאן זה יגיע.

היום זה אתה, מחר הם יזרקו משהו אחר לכביש לפני מכונית נוסעת ויסחטו את הנהג.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

המכונית שלהם הייתה על הכביש וזה לא המקום שלה.

הם צריכים להוכיח שזו אשמתך, וזה ממש לא יהיה להם קל.

מה שיש להם זה משהו שנוסע בלי אישור על הכביש ופוגע בך והם עוד באים בטענות?

שיילכו לחפש!

פורסם

תסתכל מהצד של ההורים של הילדים:

אם הילד שלי היה מגיע הביתה עם צעצוע שבור והיה אומר שרכב מעך אותו אז ישר הייתי חושב שהילד אשם.

לא נראה לי שהם ירצו להתעסק עם זה בכלל.

ואם כן, תעמוד על שלך ואף תדרוש שיפצו אותך על הנזק לצמיג.

פורסם

כמו שיוסי אמר, זה לא המקום לשחק במכונית על שלט,

ובטח לא להעמיד אותה בין מכוניות חונות ולנסות לראות כמה היא מהירה בלחצות את הכביש (לפי דבריך).

לפי דעתי, במידה ויפנו אלייך, תסביר את המצב בנימוס ובעדינות,

אם המקרה יסתבך תפנה לייעוץ של עורך-דין.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

קראת את מה שיוסי פרנקו כתב? אם לא תקרא בעיון טוב טוב.

מקומם של רכב על שלט ממונע,קוקינט על מנוע,סבתא על גלגלים על המדרכה,או במקום סגור ולא על הכביש.בכוונה או לא בכוונה זה לא מעניין. הרכב שלך יועד לנסיעה על אספלט ולא על מדרכות.

מה יהיה עוד מעט? רוכבי קטנועים יסעו על מדרכות,יפגעו באנשים, והולכי הרגל ירגישו אשמים? סתם כי הם צעדו היכן שמותר? אין לך מה לדאוג.

ג'ובני

פורסם

MTKS, הלוואי שכולם יהיו כמוך.

עכשיו תחשוב על ההורים של ילד ישראלי ממוצע (ובעיקר על האבא שלו) ששילמו סכום יפה מכספם על הצעצוע החדש והיקר של ילד.

ויום אחד בהיר ויפה, הילד מגיע הביתה ומספר "שהשכן דרס לי את המכונית"...

מה בידיוק אתה חושב שהאבא יעשה? :-P

פורסם
שילכו יוכיחו שזה אתה...

מצד שני תמיד אפשר לגלוש לצדדים לא נעימים ולדרוש ממך את הכסף בדרכים לא דרכים

ילדים יכולים גם לבקש פרוטקשן, לא צריך מכונית עם שלט בשביל זה.

לענייננו:

אתה לא אשם!

אם מגיעה דרישה לתשלום הפנה אותם אל חברת הביטוח. כמובן שאתה לא אשם אז אין השתתפות עצמית (וכנראה שבכלל לא יפנו לביטוח). היה שרשור על מישהו שנסע ברוורס ביפו ועשו לו אותו דבר רק עם ילד קטן.

פורסם

במידה ויפנו אליך, ואתה תשלח אותם לכל הרוחות, הייתי ממליץ לך לשים עין על האוטו יותר מהרגיל לתקופה מסויימת. לצערי אני מאמין שמישהו מההורים או הילדים (קרוב לוודאי שאלה יהיו הילדים), ינסו להשאיר לך נזק כלשהו על הרכב.

פורסם
מיד כל הילדים התנםלו עליי, והתחילו לאיים.

תתלונן במשטרה על איומים, השוטרים יגיעו לבתיהם של הילדים- הם יכנסו קצת לפאניקה ופה זה יגמר.

במקרה אחר, אמרת שהם יודעים איפה אתה גר ואולי הם יתכננו איזה מעשה נקמה ו"יטפלו" לך ברכב.

פורסם

שלח אותם שישברו את הראש עם הביטוח.

תודיע לביטוח שאתה לדעתך לא אשם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...