Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה עם מכונית על שלט-רחוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תעשה כלום, אף ילד לא באמת יבוא אליך הביתה ויאיים עליך שאתה חייב לו כסף. וגם אם כן, אני לא רואה שום אופציה חוץ מלצחוק לו בפנים ולסגור את הדלת.

חנה את הרכב קצת רחוק יותר בחודש הקרוב ליתר ביטחון וזהו.

בטח עכשיו ההורים של בעל הצעצוע צועקים עליו שהוא לא יודע לשמור על הדברים שלו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במידה וההורים של אותם ילדים יתערבו ויפנו אליך תשאל

אותם את השאלה הנשאלת ביותר בנושא ההזוי הזה:

''מה לכל הרוחות עושה מכינית על שלט בכביש?''

מה שבטוח שרכבך לא נסע על המדרכה או במגרש המשחקים

משמע המכונית הקטנה שלהם נסעה בכביש.

אני חושב שאתה תצטרך להרחיק את הרכב מהאיזור בו הוא חונה ביום יום לתקופה

הקרובה וזה הכול. אני מקווה בשבילך שהבעיה תיפתר במהרה.

שלומי.

פורסם
תתלונן במשטרה על איומים, השוטרים יגיעו לבתיהם של הילדים- הם יכנסו קצת לפאניקה ופה זה יגמר.

זה לעולם לא יקרה אלא אם הוא שופט לפחות. במקרה הרע יתקשרו אל הורי הילדים ויזמינו אותם לחקירה/תשאול/שקר כולשהו, שגם ככה כמו שאר בני ישראל המיוחדים האלו הם לא יגיעו.

פורסם

אני לא חושב שאתה אשם, אבל להגיד שמקום של מכונית על שלט הוא על המדרכה זה לא רציני. חלק ממכוניות על שלט יכול להגיע למהירויות של 120 קמ"ש ומעלה. ואני מדבר על מכוניות סטוק שלא שיפורו אותה. תחשוב עכשיו מה קורה כשעצם במשקל 2 קילו פוגע לך ברגל ב-120 קמ"ש.

לגבי העלות של ה"צעצוע". אם הוא היה רכב נייטרו (מנוע 2 פעימות) מדובר על סכום של 1500 שקל מינימום וזה לזבל של הזבל. רכב כביש של חברה נורמלית מתחיל ב-2000, רכב שטח של חברה נורמלית מתחיל ב-2500.

רכבים חשמליים של חברה נורמלית עולים בסביבות ה-1000-1500 אבל יכול לעלות גם יותר. אחת הדרכים הכי פשוטות לדעת אם מדובר על משהו נורמלי או סתם זבל סיני, זה לפי המבנה. אם יש לו שלדה מתכתית זה רכב יקר (למרות שהוא עדין יכול להיות של חברה סינית גרועה). אם כל הרכב זה חתיכת פלסטיק אחת והגוף הוא חלק מהשילדה מדובר בצעצוע מסכן שעולה במקרה הכי גרוע 500 שקל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הייתי מתייחס לזה כאילו לילד נפלה הגלידה על הכביש ובדיוק מעכתי אותה או שהכדור שלו התגלגל לי מתחת לגלגלים. אולי הייתי נותן לילד 5 שקל שיקנה גלידה חדשה אבל בטח לא הייתי מרגיש אשם. זה שהוא משחק עם הצעצוע היקר שלו על הכביש זה בעייה שלו, אתה לא צריך לדאוג.

פורסם

מה זה כל תרחישי האימים האלו

כולם אשמים עד שיוכך אחרת? זה ילדים אולי קצת פרחחים אבל ילדים.

ואם זה באמת 2000 ש"ח שהילד קיבל לבר מיצווה והוא בטעות או ברגע של פזיזות שלח אותה לכביש? כולם ערסים גנבים?

אם יבוא אחד ההורים (ואני בספק אם יבוא) אפשר לדבר איתו לראות מה קרה לנסות להבין אם אפשר אולי לבקש מהביטוח את הכסף. אבל זה תלוי בך

מכאן ועד ללשמור על האוטו (איך בדיוק שומרים על אוטו ברחוב נשארים לישון בו?)

פורסם

למישהו כאן באמת יש ספק שמדובר בנסיון עקיצה?

קונים רכב על שלט במחיר 100 ש"ח, מחכים למישהו מוכר מהשכונה (כך שאפשר לאיים לו על הרכב)

מסיעים את הצעצוע מתחת לגלגלים ומתחילים בפוזות. זו לא הפעם הראשונה ולא הפעם האחרונה. אותו

סיפור קרה בעבר, רק עם אדם נחמד שהיה קופץ לפני מכונית שבדיוק בולמת ומזייף פגיעה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כן

לי יש ספק שמדובר בניסיון עוקץ.

ילדים הם ילדים ולפעמים הם לא חושבים ועשים שטויות אבל מזימות פליליות - נשמע לי קצת פראנואידי.

אבל "זה שאתה פראנואיד לא אומר שלא רדפים אחריך"

פורסם
ילדים יכולים גם לבקש פרוטקשן, לא צריך מכונית עם שלט בשביל זה.

לענייננו:

אתה לא אשם!

אם מגיעה דרישה לתשלום הפנה אותם אל חברת הביטוח. כמובן שאתה לא אשם אז אין השתתפות עצמית (וכנראה שבכלל לא יפנו לביטוח). היה שרשור על מישהו שנסע ברוורס ביפו ועשו לו אותו דבר רק עם ילד קטן.

איפה שאני גדלתי המצב בהחלט אפשרי.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כשקראתי את הכותרת של השרשור הזה, חשבתי לעצמי שזה הולך להיות השרשור הכי מצחיק שקראתי בCF

לצערי, אני חושב שלא כך הדבר ושבהחלט מדובר על נסיון ליצירת סכסוך.

מכאן, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לפותח השרשור הוא בשום אופן לא להראות חולשה.

לא להחנות את האוטו רחוק (יש להם מספיק זמן פנוי כדי לאתר אותו. זה לא שהם עסוקים כל היום בפיתוח מעבד חדש לסמארטפון הבא)

לא לגשת לדבר עם ההורים. (במקרה שלהורים יש השפעה זה יחמיר את המצב כי זה מגדיל את מרכיב הנקמה בסכסוך. במקרה הנפוץ בו אין להורים השפעה או שהם "בראש אחד" עם הילד, זה בטח רק יזיק ויפתח את סכסוך)

לא לפנות למשטרה. (הם עסוקים מידי כדי לטפל בזה בצורה רצינית וזה שוב מגדיל את מרכיב הנקמה)

מנסיון חיים רב מידי,לצערי - הפתרון הוא לאיים חזרה.

במקרה של התקלות נוספת בפרחחים (ולא ביוזמתך) תבהיר-הגרוטאה העלובה שלהם קלקלה לך צמיג ברכב היקר שלך.כל צמיג עולה 800 ש' ואתה חייב להחליף שניים שלא לדבר על הנזק הבלתי הפיך לג'נט המיוחד שרק הוא שווה מעל 2000 ש'. תבהיר להם גם שאתה לא תמתין זמן רב לפיצוי על העניין הזה ותרמוז, בלי לפרט, שיש לך כמה דרכים מאד לא נעימות לסיים את הסכסוך. ושאם הם רוצים, הם יכולים לקרוא לאמא,אבא דודים וחברים.

לא רק שזה לא מפחיד אותך-זה רק יגדיל את הנאתך מהעניין.

הדילמה היא תמיד: להמנע מיצירת פרובוקציה חדשה או החמרת פרובוקציה קיימת ולעומת זאת אי כניעה לפרובוקציה קיימת.

הדבר דומה למה שכונה בטעות "דילמת האסיר" (שהיא דבר שונה לגמרי ולא קשור לענייננו) אבל:

בכלא למשל- אם תפגין חולשה-תהפוך ל"סנג'ר"- זה שכולם מטפסים עליו,מציקים לו, ומנצלים את חולשתו וחייך יהפכו לגהינום.

אם תפגין יתר כוחניות (יותר ממה שאתה יכול לממש בפועל) רוב הסיכויים שתצא מהכלא בשקית אחת או יותר.

ה"אסיר האינטליגנטי" ידע לאזן את התנהגותו כך שידעו שהוא "לא פראייר" ומצד שני לא פוגע במי שלא מפריע לחייו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אל תעשה כלום.

במידה וההורים של הילדים יגיעו אלייך תסביר להם שאתה נסעת מאוד לאטא, עם אורות והכול תקין וחוקי.

הילדים הבם אלו שהסיעו את המכונוית בכביש שהוא לא המקום עבור משחקים (כמו שאמרו לפני).

במידה והם יתעקשו תפנה אותם לביטוח.

במידה ויהיה לך נזק ברכב או בדבר אחר תדע שיש לך קצה חוט (עבה יחסית) לאשמים.

כשאני הייתי ילד קנה לי הדוד מכונית על שלט מתהפכת, חלום ילדות, עלתה סביב ה500 שקל וכמעט חצי יום עד שבחרתי צבע, אחרי כמה ימים בן דוד שלי ביקש להסיע ואני הסכמתי, תוך 3 דקות מצאתי את המכונית שלי מתחת לגלגלים של רכב פרטי והנהג צועק על בן דוד שלי.

כמובן שלא דרשתי דבר או חצי דבר מבעל הרכב, והאוטו שלי נשאר מעוך.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

תודה לכל המגיבים.

נכון לעכשיו לא פנו אלי, אני מקווה שפשוט הבינו כי מדובר בטעות(?) שלהם ואני לא אשם.

בדקתי את הצמיג ונראה שלא נגרם לו נזק. מה שמעיד כנראה שהצעצוע היה מפלסטיק זול, וכנראה אכן לא עלה 2000 שקל, אולי עשירית.

נותר רק לקוות שלא יגרמו לי נזק לאוטו.

מתנדב בארגון ידידים

• תוכן חדש...