Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשנו מיצובישי לנסר 2011 מהיבואן ועלינו לעשות ביטוח.

אנחנו זוג בני 28 וזה הוא הרכב הראשון שלנו. אין לנו שום מושג בביטוחים ומה עלינו לדעת.

יש לכם המלצות לחברות ביטוח? ומה חשוב לשאול כשמבקשים הצעת מחיר?

תודה מראש,

חסרי המושג

פורסם

פשוט הרימו טלפון לכמה חברות ביטוח ישירות ובררו מחירים ותנאים. שאלו גם קרובי משפחה על סוכני ביטוח מומלצים, והרימו טלפון אליהם. השוו את התוצאות וביחרו את מה שהכי מתאים לכם.

שימו לב שביטוח זה לא רק מחיר. יש להתעניין בגובה ההשתתפות העצמית (במוסך לבחירתכם או במוסך הסדר - יש הבדל), באחוז הטוטאלוס (50-60 אחוז בדר"כ), בהיקף הכיסוי (שמשות, גרירה וכדומה) ובתנאים מיוחדים (מחירון מלא לפי לוי יצחק או יד2, זמן עד שמקבלים את הכסף וכדומה).

אם אתם עדיין מתלבטים אחרי שקיבלתם הצעות - חזרו לכאן וננסה לעזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דגש חשוב - אל תזיזו את הרכב מילימטר בלי להיות מבוטחים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עשו סקר בין כמה סוכני ביטוח וכן בחברות הישירות, ובדקו את כל תנאי הביטוח, לא רק המחיר.

אני, למשל, עשיתי ביטוח באמצעות הסוכנות הקשורה ליבואן הרכב שלי בגלל כמה הטבות בתנאי הביטוח בשנתיים הראשונות, אני מניח שבחידוש הביטוח אבדוק שוב את התנאים לפחות אצל סוכן זה ואצל הסוכן שאצלו מבוטחת הדירה שלי.

צודק shellcase - השלימו את הליכי הביטוח לפני לקיחת הרכב בסוכנות. אחד היתרונות של ביטח באמצעות סוכנות היבואן היוא תיאום בעניין זה - מסמכי הביטוח ממתינים לכם יחד עם המכונית החדשה.

בכל מקרה - תתחדשו ותהנו!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מצאתי פה תחת הלשונית "מדריכים" - ביטוח רכב - מורה נבוכים

קצת דגשים שלי: בעקרון חובה (חוקית) לבטח את הרכב בביטוח חובה, שמכסה נזקי תאונות גוף. כאן אין הבדלים בתנאים בין החברות, למעט המחיר הנדרש עבור הפוליסה (יש מחשבון מאוד מסודר של משרד האוצר, קישור במדריך)

ביטוח נוסף הוא ביטוח רכוש (כפי שמצויין במדריך): מקיף או צד ג'. אני מניח שתרצו ביטוח מקיף לרכבכם החדש, שם יש המון פרמטרים להשוואה (מה שהופך את העסק לפחות פשוט).

שימו לב: אפשר לרכוש את הביטוחים מסוכנים שונים. נהוג לתת הנחה מסויימת אם רוכשים את שני הביטוחים אצל אותו סוכן.

באתר B2BIT המחירים הם בגדר המלצה, ויכולים להיות יקרים יותר בפועל (למרות שמזינים את כל הפרמטרים) למעשה האתר מעביר תמורת תשלום את הטלפון שאתם מזינים, למספר סוכנים.

בניגוד למחשבון ביטוח חובה של משרד האוצר, שהוא מחייב!

ותתחדשו!

פורסם

שלום לך,

תודה על התגובה.

גם אנחנו קיבלנו הצעה מחברת הביטוח של היבואן והוא דווקא נתן הצעה לא רעה לדעתי אך הענין הוא כזה.

אני לא נהגתי כלל עד כה-יש לי רשיון שנתיים. ובן זוגי נהג על הרכב של אביו בוא הוא היה מוגדר כ"הנהג הצעיר ביותר הנוהג ברכב דרך קבע" (יש ללו רשיון 6 שנים), הפוליסה עצמה היתה על שם אביו. כשביקשתי הצעות מחברות ביטוח שונות שאלו אותי אם יש "היעדר תביעות" כלומר האם נתבענו בעבר ועניתי שלא. חברת ביטוח גדולה סירבה לבטח אותי מכיון שלדברי הנציג, לי ולבעלי לא היה ביטוח עד כה. האם זה הגיוני או מוכר לכם? איך אנשים שלא היה להם רכב עד כה וקונים רכב מצליחים לבטח אותו?

תודה....

עשו סקר בין כמה סוכני ביטוח וכן בחברות הישירות, ובדקו את כל תנאי הביטוח, לא רק המחיר.

אני, למשל, עשיתי ביטוח באמצעות הסוכנות הקשורה ליבואן הרכב שלי בגלל כמה הטבות בתנאי הביטוח בשנתיים הראשונות, אני מניח שבחידוש הביטוח אבדוק שוב את התנאים לפחות אצל סוכן זה ואצל הסוכן שאצלו מבוטחת הדירה שלי.

צודק shellcase - השלימו את הליכי הביטוח לפני לקיחת הרכב בסוכנות. אחד היתרונות של ביטח באמצעות סוכנות היבואן היוא תיאום בעניין זה - מסמכי הביטוח ממתינים לכם יחד עם המכונית החדשה.

בכל מקרה - תתחדשו ותהנו!

פורסם

ככל הנראה הפוליסה לא היתה על שם בן זוגך, אלא היתה מוגדרת בגיל, לפי גילו.

לדעתי אין בעיה חוקית או מוסרית לרשום בשלוש השנים הראשונות את הפוליסה על שם אחד ההורים עם עבר נקי. בעבר הדבר הוצע לי ע"י סוכן. הפוליסה תרשם על שם אחד ההורים + אחד מכם, בתקווה שלאחר שלוש שנים גם לכם יהיה עבר ביטוחי נקי. לחילופין שלמו פוליסה יקרה יותר, כיוון שאין לכם מסמך שמעיד על עבר ביטוחי.

בעקרון נהגים חדשים ונהגים ללא עבר ביטוחי משלמים פוליסה יקרה יותר, רק בעלי עבר ביטוחי נקי זוכים להנחות מסיבות מובנות (הסיכון עבור חברת הביטוח קטן יותר).

פורסם

תנסו לרשום את פוליסת הביטוח המקיף על שם ההורים של בעלך (להם יש העדר תביעות) ועל שם בעלך (לו אין העדר תביעות). בצורה כזו תוכלו להנות מההנחה וגם לצבור ותק ביטוחי שיהיה בתקווה ללא תביעות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הי,

מה ההבדל בין מוסך הסדר או מוסך לבחירתי?

מה המשמעות?

תודה

פשוט הרימו טלפון לכמה חברות ביטוח ישירות ובררו מחירים ותנאים. שאלו גם קרובי משפחה על סוכני ביטוח מומלצים, והרימו טלפון אליהם. השוו את התוצאות וביחרו את מה שהכי מתאים לכם.

שימו לב שביטוח זה לא רק מחיר. יש להתעניין בגובה ההשתתפות העצמית (במוסך לבחירתכם או במוסך הסדר - יש הבדל), באחוז הטוטאלוס (50-60 אחוז בדר"כ), בהיקף הכיסוי (שמשות, גרירה וכדומה) ובתנאים מיוחדים (מחירון מלא לפי לוי יצחק או יד2, זמן עד שמקבלים את הכסף וכדומה).

אם אתם עדיין מתלבטים אחרי שקיבלתם הצעות - חזרו לכאן וננסה לעזור.

רוני

פורסם

מדובר במקרה של תאונה בה רכבכם נפגע, ואתם מתקנים אותו ע"ח הביטוח המקיף.

"מוסך הסדר" זה מושג של חברת הביטוח, החברה מציעה לכם לרוב השתתפות עצמית נמוכה יותר, רכב חלופי ושאר תפנוקים, אם תבחרו לתקן את רכבכם ב"מוסך הסדר".

ברור שכל הפינוקים שמציעים לכם עולים כסף לחברת הביטוח, והכסף חוזר אליהם ולא "יש מאין".

"מוסכי ההסדר" זו פשוט רשימה של מוסכים שעומדים בקריטריונים של חברת הביטוח להוזיל משמעותית כל תיקון ברכב. לקוח חשדן עשוי להבין שהוזלת הטיפול באה על חשבון איכותו. לעיתים גם מוסך היבואן נמצא ברשימת ההסדר, דבר שיכול לבלבל.

גם בנושא שמאים (אני לא מעודכן כל כך במצב כיום לשמחתי!), אבל בעבר היתה רשימת שמאים שחברת הביטוח היתה מוכנה לעבוד איתם (אלה שהשתלמו לה כלכלית, השמאי רצה עבודה ועשה שמאות שתשתלם לחברת הביטוח). כיום נדמה לי שיצא תיקון של המפקח על התחום, שמתיר ללקוח לבחור כל שמאי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בהצלחה,

הייתי מנסה את מאסטר ביט, חברה לסוכנות ביטוח.

הפ עזרו לי עם השוואת ביטוח חובה ומקיף לרכב.

מומלץ :)

פורסם
בהצלחה,

הייתי מנסה את מאסטר ביט, חברה לסוכנות ביטוח.

הפ עזרו לי עם השוואת ביטוח חובה ומקיף לרכב.

מומלץ :)

איזה מזל שבאת, הם כבר כמעט שנתיים נוהגים בלי ביטוח :-D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...