Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקציב שלי עד 54000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי עד 54000 ש"ח , 60 אחוז בעיר נוסע , מחפס רכב שלא יהיה רכב קטן, -רכב שלא יגיע הרבה מידי למוסך,שלא ישתה המון דלק,טיפולים לא יקרים,על חשבתי על מאזדה 3 1600 אוטו,הונדה סייוק 2002-2005 אוטו,ניסן אלמרה 2004-2005

איזה רכבי אתם יכולים להמליץ לי,ואיך הרכבים?

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

אתה מדבר על רכבד בעיקר לנהיגה עירונית. לכמה נוסעים הוא מיועד, ואיזה מטענים עליו להעביר? מה הנסועה הצפויה לך?

תביר בחשבון שמכוניות משפחתיות לא צפויות להיות חסכוניות ביותר. לאשתי, למשל, יש מאזדה 3 כמעט חדשה, צריכת הדלק שלה בד"כ סביב 7.5-8 ק"מ לליטר בנסיעה שמרביתה עירונית, ובשימוש בין-עירוני היא מגיעה לסביבות 12 ק"מ לליטר.

אם יש לך צורך ברכב לנסיעות שעיקרן עירוניות, לאדם אחד או שניים ללא מטען חורג, וחסכונית בהוצאות שוטפות - עדיף לך לכוון לסגמנט הסופרמיני. רכב בגודל כזה כם יצמצם את הוצאותיך וגם יהיה יותר נוח לתמרון וחניה בעיר. כמבון שאם יש לך משפחה המצריכה יותר נפח ישיבה ומטען יהיה עליך לרכוש רכב משפחתי, אבל להביא בחשבון הוצאות שוטפות יותר גדולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרוב 2 אנשים., אני לא כול כך אוהב רכבים צפופים וקטנים, בגלל זה בחרתי ברכבים האלה,וגם שהמטען לא היה קטן כי אני עושה קניות גדולות

פורסם

יהיה עליך להתפשר על משהו - או על הגודל או על העלויות. אני מנחש שאתה רגיש מאוד לעלויות, ואם אכן זה המצב לך עם ההגיון ולא עם הרגש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על הגודל, תוכל לקנות דייהטסו סיריון 2006+.

רכב חיסכוני, אמין ולא יקר לאחזקה.

כאשר רק שני אנשים נוסעים בו, אפשר לקפל את המושב האחורי ולהכניס חצי סופר.

אם אין מצב שתרד מהעניין של רכב משפחתי לשני אנשים, טויוטה קורולה 2005 תהיה בחירה הגיונית, אבל יחסית יקרה לקניה (צריך למצוא מישהו שמוכן לרדת מהעץ של המחיר).

קורולה יחסית חיסכונית, אמינה ולא יקרה בטיפולים וביטוחים.

בנוסף, היא שומרת טוב על המחיר (יהיה לטובתך במועד המכירה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה שותה דלק דייהטסו סיריון 2006, ?

הוא יותר גדול מי סוזוקי איגניס 2006

• תוכן חדש...