Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי פיאט בראבה שנת 1997.

קיבלתי הצעה מחברת ביטוח בשל היותי עובד מדינה הזולה בכ-700 ש"ח ממה שהיה לי עד היום. הבעיה שאם אני רוצה לממש את ההצעה הזו אני צריך לרשום את הרכב על שמי וכעת הרכב רשום על שם אבי והוא יד ראשונה.

האם משתלם לעשות העברת בעלות (שכרוכה בתשלום של 202 ש"ח) כדי להקבל את ההוזלה הזו או שעדיף להישאר עם רכב עם הנחשב יד ראשונה?

נ.ב. הביטוח היקר יותר כולל גם ביטוח שמשות ורדיו-דיסק (שאין לי)...

תודה מראש למגיבים.

פורסם

אם הבנתי נכון אתה יכול לעשות העברת בעלות ועדיין לחסוך 500 ש"ח.

אם אני הייתי משאיר אצלי את האוטו עוד לפחות שנתיים היתי עושה בלי לחשוב,

אבל חובה לשמור את כל המסמכים בצורה מסודרת, זה יעזור במכירה.

בהצלחה

פורסם

נסה לבדוק במחירון מה ההפרש בשווי בין רכב יד ראשונה לשניה. ברכב המתקרב לגיל 15 סביר שמדובר בהפרש זעום, ואם הוא פחות מ-500 ש"ח העסקה כדאית (הכפל את ה-500 ש"ח במספר השנים שבהן אתה עדיין מתכוון להחזיק ברכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב בן 14, להעביר אותו ליד שנייה לא ישנה כלום.

עדיף לבצע העברה ולהנות מהמחיר הנמוך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מציע שתבדוק אפשרות אחרת ומעניינת:

ישנה אפשרות לרשום במשרד הרישוי "שותף" בבעלות על הרכב. הדבר אינו כרוך בעלות כלשהי וגם אינו מוסיף "יד".

איני יודע אם יתאפשר לך לעשות זאת עם אביך (ידוע לי שאפשרי בין בני זוג, אולם גם במקרה שלך זו קרבה ראשונה)

מציע שתבדוק האפשרות הזו לעומקה.

• תוכן חדש...