Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כבר שהמון זמן רציתי לשדרג את הסט אפ שלי ולספק לו הגברה בריאה (ע"פ המלצת מס' חבריי הפורום ויוסי עצמו), אע"פ שמגבר ה HERTZ EP4 עשה עבודה מאוד מכובדת על הסט אפ שלי, אבל בכל זאת הקומפ' שלי הוא hertz hi energy כלומר 125WRMS כלומר הגברה טובה תעשה לו רק טוב.

על הדרך כמו שאומרים, ולאחר שעות של גלישה בשירשורים שונים בנושא איטום החלטתי גם לאטום את שתי הדלתות.

הרכש החדש בקבוצה AUDISON LRX 4.1K שיחליף את מגבר ה EP4.

התקנת המגבר לא היתה פעולה של פשוטה, זה דרך פירוק התקנה קודמת, והתקנה במיקום אחר לגמרי בשל גודלו של המגבר.

את האמת שיוסי רצה לבנות לי פאנל מעץ ומפרספקס עם מאווררים מוארים בלדים , בקיצור תצוגה יפה אבל אני קצת באעסתי אותו והסתפקתי במראה מקורי ומוסתר (מה לעשות שהבגאז' הקטן משמש להעמיס כל מיני דברים והיה חבל לי להרוס את התצוגה).

כן החיווט הוחלף לחיווט הרבה הרבה יותר בריא בהתאם להספקיי המגבר.

מהלך העבודה:

יוסי כרגיל בפדנטיות שהורגלנו אליה לא בוחל באמצעים ומתעקש על הקטנות ולא מוותר לעצמו עד שהוא יוצא

מרוצה, האיטום ברכב לא שתה לו אלא בלע לו את יריעות האיטום, הדלת עצומה בגודלה ברמה מטורפת.

ע"פ עצת יוסי כרגע לא הותקנו המאווררים (על מנת לא לחורר את הפלטה המקורית של הרכב שלא לצורך, אבל יוסי הכין את התשתית בשבילם ובמידה והמגבר "ייסבול" מחום אני יתקין אותן (המאווררים כבר נרכשו מדגם שקט במיוחד, וגם גריל תואם)

רשמים ראשונים לאחר מס' ימים מההתקנה:

קודם כל יש פחות רעשי כביש מהדרך בזכות האיטום, הצליל הרבה יותר עמוק, נקי, וישנה הפרדה יפה בין הצלילים.

עכשיו כשעליתי כיתה אני מוצא את עצמי מתעסק הרבה עם הכיוונים בכדי להגיע לסאונד מושלם מבחינתי .

טוב מספיק בדיבורים נעבור לתמונות:

DSCN0015.JPG

DSCN0014.JPG

DSCN0022.JPG

DSCN0024.JPG

DSCN0025.JPG

DSCN0026.JPG

DSCN0028.JPG

DSCN0030.JPG

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

ממש אהבתי את ה"פשטות" שבהתקנה.

אשמח לראות את הרכב ולשמוע את המערכת באיזה מפגש(וכן, טיולון קטן יתקבל בברכה:))

תתחדש ובהצלחה בכיוונים !

פורסם

הו המינימליזם שלו... המינימליזם...

פשוט תענוג!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב הוא סוזוקי גרנד ויטרה קצר

שכחתי את הדבר הכי חשוב, להודות מכל הלב ליוסי על העבודה היפה וההשקעה, בהתקנות אני אוהב להיות נוכח לכל אורך העבודה ולראות אותך עובד זה פשוט תענוג ומקצועיות לשמה.

מוטי , אני מקווה שייצא לי להגיע למפגש הקרוב , קנית כבר את הויטרה ?

ועכשיו כיוונים רבותיי כיוונים, עד היום העסק היה די פשוט : לחתוך מהקרוס של המגבר , HU על FLAT וזהו, פתאום חיתוכים שונים דרך ה HU ,אקו' פרמטרי , פאזות, כל סגנון מוזיקה כיוון קצת שונה... עם העליה ברמה הכיוונים נעשים מורכבים יותר.

פורסם

היה לי את האיקליפס שיש לך

מכשיר מעולה קל ונוח לעבוד איתו במיוחד בכיוונים!

אם תצטרך עזרה אני יהיה במפגש מרכז

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תתחדש, עבודה יפה.

אודה לך אם תשלח לי בהודעה פרטית את הנייד של יוסי.

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

diforse מידבאס מאחורה , איפה בדיוק ?

פורסם

תגיד,הסאב הזה בכלל מורגש באוט? עוד בתיבה הקטנה והאטומה הזאת..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...