Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל באי פורום.

למי ששכח, מי שלא ידע, ולמי שלא אכפת לו כלל - אני מזכיר כי אני כרגע בעיצומו של פרוייקט התקנת IPAD וחיבור דיגיטלי שלו לפרוססור המרוקאי (BIT ONE aka BITTON).

הגעתי לתגלית בשבוע האחרון כשכיוונתי את ה- HU ALPINE הבסיסית שלי (לא זוכר את הדגם המדוייק. עלה 1500 ש"ח, לא יכול להיות יצירת פאר) - רדיו 88FM לא רק מנגן אחלה מוסיקה אלא היא גם נשמעת באיכות בת ז*נה. האנלוגיה הזאת עושה לי טוב. (אנלוגיה בניגוד לדיגיטליה, הכוונה:)).

ולאחר חפירה קצרה, באה השאלה: האם יש חיה כזאת טיונר איכותי במיוחד כ- HU אך ללא דיסק? אין לי צורך בדיסק. יש לי רק צורך בטיונר, אבל רוצה אותו הכי איכותי שאפשר. טיונר כזה יהיה השלמה ראויה להתקנת ה- IPAD שרוב טיפשותי אינו 3G ולכן אין לי סיכוי להשתמש בו לניווט או רדיו אינטרנטי.

חברות כמו MCINTOSH עושות טיונרים איכותיים לבית. השאלה אם יש מוצרים כאלה גם לרכב?

-תודה.

פורסם

רק תיקח בחשבון שלא משנה מה איכות המקלט - אתה לא יכול לשלוט במה שעושים לאות לפני שמשדרים אותו.

וכאשר מדובר בשידורי רדיו אנאלוגיים העיבוד כולל בדרך כלל קומפרסיה די אכזרית.

וגם אני מת על 88 :lol:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
רק תיקח בחשבון שלא משנה מה איכות המקלט - אתה לא יכול לשלוט במה שעושים לאות לפני שמשדרים אותו.

וכאשר מדובר בשידורי רדיו אנאלוגיים העיבוד כולל בדרך כלל קומפרסיה די אכזרית.

וגם אני מת על 88 :lol:

כן כן ... בייחוד אם מדובר על השיקוץ הזה שנקרא גלגלץ. אבל רק בשביל להנות קצת מרדיו 88 ולקבל בלוז, ג'אז ורוק לפנים, שווה את זה. בקיצור, אין לך מה להציע לי אה? חבל...

יש לך מושג אם קולטים פה BBC איפשהו בארץ, אגב?

• תוכן חדש...