Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!!!

ברצוני לשתף אותכם בתקלה ממש מעצבנת שהיתה לי וזכיתי לפתור אותה.

לפני מס' חודשים נדלקה לי מנורת CHECK ENGINE כתומה בלוח שעונים . קראתי את התקלה באמצעות מיני סקנר שהראה קוד תקלה 0421. התקלה היא בעיה בממיר קטליטי.

הייתי אצל כל המומחים שאמרו לי שזה ממיר והגיע זמנו, היו כאלה שאמרו לי שזה לא חיישנים זה רק ממיר.

הלכתי למוסך ישן עתיק שלא זוכר את שמו , העלו את הרכב על הליפט ,הבחור אומר לי "תגיד הרכב סוחב?" אמרתי שכן . מוריד את הרכב מהליפט , אומר לי הבחור שמע הממיר תקין . זה חיישנים למדה מלוכלכים . אני אמור לו . נו מה הבעיה תנקה, אני משלם. הבחור מבוגר מאוד יקה כזה פותח את החיישנים (יש שתיים אחד למעלה בסעפת פליטה ואחד לפני הממיר ) מנקה אותם בספרי קרבורטורים,ומרכיב אותם בחזרה. בא לנתק מצבר,לאפס תקלה, עזוב אני אומר לו , יש לי סקנר שמאפס. טוב אני מאפס ולבינתים תודה לאל 100 ק"מ בלי מנורה דולקת שבדרך כלל אחרי 10 ק"מ לאחר איפוס היתה נדלקת. כל הסיפור 100 ש"ח.

עשיתי כבר אינפוזיה שעזרה חלקית ,והייתי בדרך לשלם אלפי שקלים על ממיר שלא היה פותר את הבעיה.

מוסר השכל : לפני שמחליפים חלקים , שווה ללכת בקטנה ולנקות חיישנים.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

התקלה חזרה לאחר 500 ק"מ. כנראה שזה חיישן חמצן תחתון שהניקוי עזר לו חלקית.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

ניקוי חיישנים בדרך כלל אינו יעיל לאורך זמן. מומלץ להחליף את החיישן הפגום. כיום ישנם חיישנים חליפיים איכותיים במחירים סבירים.

פורסם

וגם מומלץ לבדוק את יעילות הממיר הקטליטי.

עבודה מקצועית הנה גם לבצע ע"י מחשב/סורק איבחון סריקה של רכיבי וחיישני מע' נהול המנוע כדי לוודא שאין משהוא אחר

שגורם לתקלות בחיישן חמצן ו/או ממיר קטליטי ולדוגמא בגלל תערובת דלק עשירה.

(גם ברפואה, בעייה בעיניים עלולה להיות בגלל לחץ דם גבוה או סכרת ולכן צריך תמיד לבדוק ולקבל תמונה כללית).

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...