Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי'גו 207 הכי אמינה באירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב לעלויות התיקונים? למשל וולוו S40 מאוד זול לתקן שם מסתבר.

ומאזדה 2 ופורד פיאסטה זולות משמעותית מהשאר (אם נתעלם מסוזוקי אלטו). היה מעניין לראות סקר דומה שלנו :-)

פורסם
מוכרים הכל אבל אף אחד לא קונה. באירופה מכונית כזאת עם גיר שהוא לא ידני הוא אנומליה רצינית.

השאלה אם זה הולך להשתנות בעתיד.........

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי למה הגיר המדובר נחשב כל כך גרוע? אני לא סובלת ממנו

לגיר הזה שתי בעיות מרכזיות. האחת טילטולים ומכות בסגנון גיר רובוטי, אבל לזה אפשר אולי להתרגל, השניה שהיא כבר ממש מסוכנת היסוס והשהייה בדיוק כשקיים צורך בתגובה מיידית של המנוע והגיר. לצד זה ניתן להוסיף גם את רעש היללה המעצבן שאופיני לו, אבל זה כבר באמת בשוליים. אגב, כנראה שסגנון נהיגה מאוד נינוח ואיטי מסתדר לא רע עם הגיר הזה ואם כך את נוהגת, תמיהתך במקום. ראוי גם להוסיף שמדובר בנסיון פרטי שלי עם גיר כזה ברנו מגאן ויכול שיהיו מי שיטענו שאני סתם מקשקש ואולי הם צודקים.

פורסם
לגיר הזה שתי בעיות מרכזיות. האחת טילטולים ומכות בסגנון גיר רובוטי, אבל לזה אפשר אולי להתרגל, השניה שהיא כבר ממש מסוכנת היסוס והשהייה בדיוק כשקיים צורך בתגובה מיידית של המנוע והגיר. לצד זה ניתן להוסיף גם את רעש היללה המעצבן שאופיני לו, אבל זה כבר באמת בשוליים. אגב, כנראה שסגנון נהיגה מאוד נינוח ואיטי מסתדר לא רע עם הגיר הזה ואם כך את נוהגת, תמיהתך במקום. ראוי גם להוסיף שמדובר בנסיון פרטי שלי עם גיר כזה ברנו מגאן ויכול שיהיו מי שיטענו שאני סתם מקשקש ואולי הם צודקים.

:lol:

רוב הזמן לא איטי אבל בהחלט נינוח..

בהתחלה זה מאוד הפריע לי אבל התרגלתי, כשכבר קולטים איך הוא עובד אז מתאימים את הנהיגה, והיא לא פחות מהנה עבורי.

דווקא נוח לי שהוא מוריד הילוכים לבד באופן שמאט את הרכב, ובעצירות- לוקח לו ממש שניה יותר מאשר גיר רגיל (כמובן לפי תחושתי)

אחרי 3 חודשים איתו, כשפתאום נסעתי על מאזדה3 זה הרגיש לי כל כך מוזר ולא טבעי :-P

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אני דווקא חושב שאתה צודק.

אבל לגבי הפרשנות שניתנה לסקר הזה בוואללה - ובכן, זה פשוט הרמה להנחתה לרוני אהרונוביץ, למשל, אם אתר וואללה היה מעניין אותו. הרי לא רק הוולבו, גם הפיאסטה דורגה מעל ל- 207... כך שבעצם, לפי אף קריטריון היא לא ראשונה. לא בכלל ולא מבין האירופאיות, ולא בקבוצה. מוזר. זה כנראה "אמת בפרסום"... אולי יצוטט אפילו בטסט ראשון השבוע כאמת אמיתית ביותר?

אגב, בסקר יש כמה דברים מוזרים: ה- S40 בעשירייה הפותחת, אבל ה- V40 במקום 54? WTF?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...