Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה ברכב של אבא שלי לפני כמה ימים.

הוא החנה את הרכב, נעל אותו, כמובן שכל החלונות היו סגורים וכשהוא חזר לרכב אחרי כמה שעות הוא מצא את כל ארבעת החלונות פתוחים עד הסוף.

 

הרכב נכנס היום לטיפול גדול במוסך המרכזי (בלי קשר לתקלה) והתשובה שלהם היתה שאם בזמן סגירה של החלון הוא נתקע במשהו אז הוא נפתח עד הסוף. זה מנגנון מוכר אבל הוא אמור לפתוח את כל החלונות ביחד? יש עוד משהו שיכול לגרום לתופעה הזאת?

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

1. רק החלון שנתקל בהתנגדות אמור לרדת.

2. ייתכן שאביך שכח ולא נעל את הרכב.

3. תופעה מסוג זה מוכרת לי אישית לכן אני תמיד נוהג לסגור את החלונות לפני יציאה מהרכב ואני מציע שגם אביך יעשה זאת.

 

אל תסמוך על מחשב בקרת נוחות במאה אחוז.

איזה כייף לי :)

פורסם

כשאביך הגיע לרכב הוא היה נעול או פתוח ?

או שמה לחץ קודם על מתג פתיחה בשלט ולא שם לב ?

 

בכל מקרה אני משאר ששלט הנוחות נלחץ בכיס או משהו כזה , בלחציה ארוכה על מתג הפתיחה בשלט כל החלונות נפתחים (כנ"ל הפוך לגבי לחציה ארוכה על סגירה)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מאוד לא סביר שהוא שכח לנעול את הרכב אבל גם במקרה שכן כשהוא עזב אותו החלונות בוודאות היו סגורים.

 

הפונקציה של פתיחת\סגירת חלונות מהשלט קיימת בכל הדגמים?

הרכב ברמת גימור בסיסית.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

גם לי הייתה בדיוק את אותה בעייה בסיטרואן C5. שני חלונות אחוריים היו נפתחים לי 15 שניות לאחר הנעילה.

הלכתי למוסך המרכזי, שם נאמר לי שמדובר בתקלה במערכת האזעקה והפנו אותי למתקין שעובד עם האזעקה שמותקנת אצלי.

האמת היא שעשיתי בירורים אצל מספר מתקינים וכולם אמרו לי שיש צורך להחליף את מרים החלונות. (רכיב שאחראי על הרמת/הורדת החלונות בשילוב עם מערכת האזעקה). הבנתי שלפחות ברכב שלי, יש 2 יחידות כאלה - לחלונות האחוריים ולחלונות הקדמיים. מחירו בשוק נע בין 400-500 ש"ח ליחידה אחת.

 

החלטתי בסופו של דבר שאני לא מתכוון להוציא 400 ש"ח נוספים רק בשביל שהחלון ייסגר לי אוטומטית כשאני נועל את הרכב ולכן נתקתי את הרכיב הזה ממערכת האזעקה ובכך חסכתי 400 ש"ח.

עכשיו אני פשוט מוודא שכל החלונות סגורים לפני שאני נועל את הרכב.

פורסם

אני לא משוכנע שהמנגנון זהה, אבל אולי בכל זאת כיון.

ב VR6 ז"ל שלי, היה מנגנון של פתיחת כל החלונות ע"י פתיחה ידנית (עם מפתח) והחזקת המפתח במנעול לכיון הפתיחה, מספר שניות.

המנגנון בא במקור ע"מ לאפשר לנהג לצנן את המכונית לפני כניסתו לרכב.

בדוק אם קיים מנגנון שכזה (או דומה) ברכבך.

אם כן, יתכן והמתג/יוניט שאחראי לפעולה זאת "משתגע" או לא תקין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
×
×
  • תוכן חדש...