Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם .

אני מיתלבט בין סובארו לגאסי משנות ה 90 לבין וולוו 240 משנות השמונים ,הכוונה לרכוש רכב מאסיבי משנות ה 80-90

עם מערכת הצתה פשוטה וקרבורטור - ללא מחשב ,רכב עם אלקטרונירה פשוטה יחסית ומכאניקה טובה כמו פעם.

מה אתם ממליצים לי לרכוש? התקציב לשניהם הוא עד 10000 ש"ח .

שבוע טוב לכולם ותודה לעונים .

פורסם

ענית בעצמך volvo for life עכשיו ברצינות אין מה להשוות בין וולוו מיושנת משנות ה-80 שהבסיס שלה הוא מסוף שנות ה-60 לבין לגאסי שזה רכב מתקדם יותר טבעל התנהגות כביש טובה יותר ובטוחה יותר.

פורסם

VOLVO FOR LIFE זה 740 ו 940 שהיו לי בעבר,עם סובארו עוד לא התנסתי מעולם אבל אני שוקל לרכוש אחת כזו

מנוע 1800 עם 4 הילוכים אוטומאט או לחילופין וולוו 240 שנחשבה לבסיס המוניטין של וולוו ,מנוע 2000 סמ"ק ואני אנסה אם

וכאשר לרכוש אותה עם גיר 4 הילוכים ולא 3 מה שפחות נפוץ בשנים אלו.

פורסם

אני חושב שברמות מחירים בהן מדובר תוכל למצוא גם 940 במצב סביר.

למצוא 240 עם גיר 4 הילוכים (נדמה שהיו רק ב-86 ו-87) יהיה לא פשוט.

גם לגאסי GL1.8 (ה-DL הוא עם שלושה הילוכים לא יהיה כ"כ פשוט)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חשבתי על 940 אבל 240 יותר אמינה במערכות שלה מ940 למרות שאתה "משלים עם איכות נסיעה פחות טובה

ל940 יש מערכת הזרקה עם 2 משאבות דלק ומחשב הצתה בנפרד ממחשב ניהול מנוע ל240 יש קבל +פלטינה וקרבורטור

גם במערכת קירור ה240 יותר אמינה כיוון שיש לה מאורר מכאני קבוע ולא כמו ב940 שיש מאורר חשמלי שמקבל פיקוד דרך

מחשב .

מה אתה אומר על זה ZIVIT?

פורסם

כל מה שרשמת יתרונות וחסרונות יותר.

2 משאבת הדלק היה רק עד 1995 אם אני לא טועה.

מאוורר חשמלי הוא הרבה יותר טוב מאשר הדלק, הראשונה חיסכון המנוע מתחמם מהר יותר.

תוכנית של ההזרקה הוא גם פשוט מאוד, זה LH2, 4 LH2, 2 דומים מאוד.

img221.jpg

פורסם

ההבדל בין מאורר חשמלי למכאני הוא שאם ישנה בעייה חשמלית במאורר זה לפעמים מאוחר מידי לגבי המנוע

לעומת מאורר מכאני

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי הולך על הוולבו, גם הנעה אחורית (ב240 כן?) וגם יותר סטייל!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קח בחשבון שלוולוו יהיו הוצאות אחזקה יותר גבוהות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קח בחשבון שלוולוו יהיו הוצאות אחזקה יותר גבוהות.

כשאתה אומר הוצאות אני מבין שהוולוו לא תיהיה חסכונית בדלק לעומת הלגאסי אבל החלקים של ולוו 240 ולגאסי לא שונים במיוחד

מבחינת עלויות.

• תוכן חדש...