Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחת דלק לסטודנט יש דבר כזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שתי אנשים מדברים במסדרון על הנחת סטודנט לדלק יש דבר כזה ?

איך אפשר לקבל את ההנחה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
20 אגורות הנחה ב"דלק".

שדלק כבר לוקחת 20 אגורות יותר ממה שבאמת צריך ...

לחיילים לא מגיע הנחה?! :evil:

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

מי צריך את הכרטיס הזה ועוד לשלם עליו :shock: כאשר בסדש גם ככה ההנחה היא 30 אג' והמחיר הכי זול בעיר (ב"ש).

פורסם

איפה אני יכול לראות את התחנות של סד"ש ?

אגב ההנחה לסטודנט היא לליטר 95 אוקטן בשירות מלא ?

או שזה גם למחירון של תידלוק עצמי גם ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

יש לי את הכרטיס. הוא עולה 20 ש"ח וזו עלות חד פעמית. ניתן להוציא 2 כרטיסים ולא רק אחד, ולמיטב ידיעתי יש גם הגבלה של 300 ליטר לחודש.

ההנחה הניתנת היא 32 אג' לליטר, ממחיר שירות מלא. אין כפל הנחות (לא תקבל הנחה נוספת של הכרטיס שתתווסף להנחת השירות העצמי!).

בהנחה ואתה רוכש את הכרטיס וגם מילאת דלק בעמדת השירות העצמי, הסיפור הוא שונה- אתה מקבל את ההנחה של השירות העצמי (13 אג' לדוגמה) ואז הכרטיס נותן לך עוד 19 אג' הנחה נוספת, שמשלימה את ההנחה ל32 אג' של הכרטיס. כך או אחרת-לדעתי זה משתלם.

פורסם

לסטודנטים של האו"פ יש הנחה של 33 אג'/1.10 ש"ח לאוקטן 95 ו-98 בהתאמה בתחנות "דור-אלון" (כמובן שצריך לעשות כרטיס תדלוק ללא עלות).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

למי שיש אייפון יש אפליקציה מאוד טובה וחינמית בשם FullTank.

שמראה לכם את התחנות הכי זולות והכי קרובות לביתכם.

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

לאחר תדלוק היום, גיליתי שטעיתי בגובה ההנחה.

ההנחה היא 33 אגורות.

הכרטיס עלה 20 ש"ח חד- פעמי בימים הראשונים של פתיחת שנת הלימודים.

פורסם

כמה הנחה זה נותן לאחר המחיר של השירות עצמי? (לדוגמה נכנסת לתחנה שהמחיר בה כרגע 7.20, במשאבה של שירות עצמי כמובן - זה יוריד עוד 15 אג'?)

איזה פרטים לוקחים כשנרשמים לכרטיס והאם זה חייב להיות על שם הסטודנט?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם בבן גוריון יש הנחות על דלק...לא ידוע לי כמה.

מה שיותר נחמד לסטודנטים של קמפוס אילת יש גם הנחות בטיסות.

אגב באילת הדלק עולה 6.20...ככה זה שאין מע"מ 8)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן יש לסטודנטים הנחה של 33 אגורות בתחנות דלק של דלק. המחיר יוצא יותר זול מתחנות סד"ש. התחנה הכי זולה של סד"ש במרכז נמצאת מטר מהבית שלי (סד"ש תל השומר) וההפרש הוא 13 אגורות לטובת "דלק" (אני מתדלק בתחנת דלק בצומת הכפר הירוק כי זה בדרך חזרה מהמכללה הביתה).

בנוסף היה פה שרשור לא מזמן שסד"ש העלו מחירים, הם עדיין זולים במחיר מחירון מרוב התחנות הגדולות אך לא בהפרש כזה גדול כמו פעם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נצלש.

אתם מכירים תחנות דלק של חברת "דלק" באזור המרכז שמחלקות עיתוני ידיעות אחרונות בסופש חינם (מן הסתם בתדלוק של 180 שח פלוס/30 ליטר)???????????????????

• תוכן חדש...