Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR-PC

Gxxx20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחלתי את כל הבנייה והחיבורים של המחשב הראשון שלי לרכב.

אני חיפשתי בכל הפורום ואני לא מצליח למצוא רק דבר אחד,

קיים באוטו מגבר 4 ערוצים, ראיתי שאני צריך מתאם RCA לMINI STEREO

השאלה היא הרי מהמגבר לא יוצאים רק 2 RCA אלה יותר מכיוון שזה 4 ערוצים איך אני מחבר הכל ליציאה אחת?

ואיך בדיוק הכרטיס קול ישלוט ויעשה סראונד טוב כשהכל מחובר ליציאה אחת? האם הוא באמת יצליח לחלק בין הערוצים כמו שהמערכת ברכב הייתה עושה?

תודה מראש,

פורסם

איזה כרטיס קול יש לך במחשב?

המגבר 4 ערוצים? היציאה בכרטיס קול היא 4 ערוצים? אתה בטוח?

אתה נותן לנו מידע כללי ומצפה לתשובה נקודתית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי.

המגבר הוא 4 ערוצים

הכרטיס קול הוא ONBOARD... יש שמה 3 יציאות: LINE IN, MIC, והיציאה רמקולים/אוזניות

פורסם

וואו ...

:shock:

גבר - LINE IN זו כניסה...

MIC זו כניסה...

יש לך יציאה אחת.

אתה צריך כבל חיבור PL לזוג RCA ושני מפצלי Y מנקבה RCA אחת לשני RCA זכרים וככה אתה תחבר את הפיצול הזה בשביל לנצל את כל ארבעת ערוצי המגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסדר הכוונה הייתה שזה 2 מחברים שאין לי בהם שימוש.

השאלה היא האם החלוקה הזאת של המפצלים באמת תתן לי מבחינת השליטה במחשב את הפיצול הנכון לכיוון המגבר? האם אני אנצל באמת את כל היכולת של המגבר בשנייה שמיציאה אחת אני פונה ל4 ערוצים שונים?

פורסם

אתה פשוט מאוד תפצל את אותה היציאה של המחשב לשני הערוצים הנוספים של המגבר - הם יגבירו את אותה האות.

אתה לא יכול לעשות בצורה כזו חיתוך אקטיבי דרך הכרטיס קול של המחשב לכל זוג ערוצים נפרד במגבר, אתה כן תוכל לעומת זאת לנצל את כל ארבעת הערוצים של המגבר וכמובן, לכל זוג ערוצים להשתמש בקרוס המובנה של המגבר עצמו.

Pioneer TS-X150

פורסם

תוכל לנצל את כל ארבעת ערוצי המגבר, אך לא על הפרדה בין קדימה ואחורה או מיד וטויטר.

הפרדה בין ימין ושמאל לעומת זאת אפשר לשמר.

מתחדשת*

פורסם

איזה כרטיס קול יש לך ?, יכול להיות שאתה יכול להפוך את הכניסה ליציאה נוספת ע"י שינוי הגדרות

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

‎Intel® High Definition Audio◊ subsystem in the following configuration:‎

‎ * Six channel Intel® High Definition Audio‎

‎ * Front panel mic/headphone header (2x5)‎

זה כרטיס קול ONBOARD על לוח אם ‏D510MO Atom D510......

פורסם

תבדוק בהגדרות של כרטיס הקול שלך , יש לך אופציה לשנות ממצב stereo שבו אתה נמצא למצב של 4 ו 6 ערוצים ובכך לשנות את הכניסות ליציאות .

אופציה נוספת שאולי כדאי שתעשה בכל מקרה , זה להתקין דריבר Asio4ALL.

פורסם

סליחה, נראה לי שאני מסבך אותך לשב, כדי להתחבר ל4 ערוצים בצורה פשוטה, פשוט תשנה את ההגדרות של כרטיס הקול שלך.

בכל מקרה ASIO4ALL זה דרייבר שמאפשר לכל כרטיס קול תמיכה ב ASIO

http://en.wikipedia.org/wiki/Audio_Stream_Input/Output

אבל נראה לי שאתה לא תצטרך את זה בשלב הראשון..

פורסם

על מה אתם מדברים? אין שום צורך או שימוש ב ASIO4ALL אצלו בכרטיס המיסכן הזה.

הוא לא תומך ASIO בכלל, מה זה יתן לו?

ASIO4ALL נועד כדי לשפר תמיכה בכרטיסי ASIO שהדרייברים שם לא תומכים בINTERNAL ROUTING כדי לאפשר כניסה ל ASIO לתוכנות שלא תומכות בו.

הוא גם לא יכול לעבוד אקטיבי בכלל אם 2 יציאות.

עזבו שטויות!

במידה וניתן לנצל את הכניסות בתור יציאות אין מנוס מלעבוד דרך הWINDOWS MIXER בגלל החוסר בASIO בכרטיס.

מה שכן אתה צריך מפצל RCA לכל ערוץ במידה ולא ניתן להמיר את הכניסות ליציאות, גם אם פריאוט נמוך מהכרטיס המובנה וגם ע"י פיצול האות אתה תצטרך להעלות את הגיין די גבוהה מה שיכול להכניס רעשים לא כל כך רצויים, לא בטוח כמובן אבל יכול להיות מצב כזה.

• תוכן חדש...