Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו ראה ספארק שחורה????

אני ראיתי שחורה לפני מסירה, ועוד איבזרו אותה בגאנטים ואפילו ניקלים הרכב נראה מיוחד.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest רונן יצחק
פורסם
רונן ,

הזמנתי רכב בצבע כסף , ראית משהו כזה ?

אני מתחיל להתחרט וחושב להחליף לצבע אחר , יש לך המלצות ?

קודם כל, תתחדש! (זה רק אני או שיש לא מעט חבר'ה בפורום שהזמינו את הרכב? זה תמיד ככה כשיוצא רכב חדש?)

לא אוכל להמליץ לך מעבר לצבע שבחרתי, מסיבות מובנות. לטעמי, לרכב צעיר ושובב כזה מתאים צבע זועק קצת, צבעוני. כסף, לבן או שחור הם לדעתי בזבוז, ונכון להשאיר אותם לרכבים אפרוריים.

הכחול לדעתי הוא הבחירה הכי מהממת. רוב האנשים ששמעתי/קראתי את דעתם, גם הסכימו עם זה.

עשיתי הזמנה בסוף אתמול...

תתחדש!

וקוקוס שמפניה זה בהחלט צבע מדליק ומיוחד.

רונן,

שלחתי אליך מסר. האם קבלת?

קיבלתי והשבתי :)

אני ראיתי שחורה לפני מסירה, ועוד איבזרו אותה בגאנטים ואפילו ניקלים הרכב נראה מיוחד.

למה הכוונה בניקלים?

גם לי יש תכניות להוסיף ג'אנטים, אבל בהמשך. לא בוער.

פורסם

רונן, הכוונה שאותו אחד שרכש הוסיף ניקלים שהם מסגרות לפנסים מאחור+חיפויי מראות בניקל+חיפויי ידיות הרכב בניקל זה מוסיף המון ליופי במיוחד בשחור! וכמובן הגאנטים שתורמים עוד יותר למראה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

פורסם
רונן, הכוונה שאותו אחד שרכש הוסיף ניקלים שהם מסגרות לפנסים מאחור+חיפויי מראות בניקל+חיפויי ידיות הרכב בניקל זה מוסיף המון ליופי במיוחד בשחור! וכמובן הגאנטים שתורמים עוד יותר למראה.

אני ראיתי אלטו שחורה עם ניקלים בכל מקום אפשרי, וזה היה פשוט מוגזם ומכוער..

פורסם

offtopic אבל האלטו המדוברת, מחדרה?

אם כן אני חושש שראינו את אותה אחת - לקוח שנכנס אלי לחנות עם הרכב הזה, ג'יזס כמות כזאת של ניקל לא ראיתי אפילו בסיוויק משוברות או מאזדה 6 שמנסות להוכיח שהן לא ליסינג. ניקל מסביב לכל החלונות, ניקל על פתח התדלוק, ניקלים על הפנסים שמדגישים אפילו את פנים-הפנס. לכל הרוחות זה פשוט היה מוגזם

אגב, רונן יצחק, אם בג'אנטים עסקינן; ראיתי ספארק לבנה עם חישוקים שחורים בסיגנון הLenso D1R, כמובן לא של Lenso כי הם לא מייצרים למידות האלה (אאל"ט) אבל זה פשוט נראה מדהים ומוסיף המון לוק לרכב.

ה-ר-ב-ה יותר יפה מהחישוקים שUMI מוכרים במחיר מופקע לרכב הזה. (מצד שני מה אני יודע על מחיר מופקע - היה פה שירשור לפני כמה חודשים על מישהו שגנבו לו את כל החישוקים המקוריים במאזדה 3, עלות של רביעייה חדשה מהסוכנות עמדה על 30K. בערך חצי ספארק:shock:)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הספארק שלי אמורה להגיע אליי בשחור עם הסט ניקלים המדובר פה, מה שאני לא יודע ואני אשמח אם מישהו ראה ויודע, האם הניקלים כוללים גם ניקלים לידיות בדלתות האחוריות? (לא כי אני רוצה, להפך, אם זה כולל אני יבקש שלא ירכיבו שם)

פורסם

אני כמעט בטוח שהידיות מאחורה לא יגיעו אצלך בצבע ניקל.

מאחר ואם תחשוב על זה בהגיון כל המטרה של הידיות השחורות מאחורה זה להבלע ולדמות מראה של 3 דלתות.

Guest רונן יצחק
פורסם

אפשר להעלות תמונות של מכוניות עם ניקלים, אפילו של ספארק?

בסוכנות יוכלו להוסיף לי, אם ארצה? כמה העלות של זה?

ואני חושש להוסיף חישוקים קלים כרגע כי הבנתי שאלה הלא מקוריות עשו בעיות במהירויות גבוהות (רעד הגה), ואני עדיין לא יודע בקשר למקוריות, אע"פ שהבנתי שהבעיה הזאת לא קורית אתן.

למרות שהמכונית סקסית, עוד אף אחד לא דפק לי אותה (תרתי משמע), אבל כוס אמא של הציפור שחרבנה עליה.

פורסם

רונן, אני מעלה לך שתי תמונות של הוספת ניקלים לרכב אחד שהוסיף ניקלים בטעם טוב והשני הוסיף בצורה מוגזמת וגם מכוערת לגבי הספארק אם יצא לי שוב לראות אותה אני אצלם.

"]gkjodcodr5dn.jpg

mt4obl2zyhjr.jpg

פורסם

מרענן לראות כזו התלהבות ממה שהוא אחרי הכל אוטו עירוני זול ופשוט מאוד. גם ההתחבטות ההמונית איזה צבע הכי מתאים לו כמעט מרגשת, אבל כשזה מגיע לניקלים ניתן להערכתי ל"הרגיע". אין סיכוי שהתוצאה לא תהא פטטית, אפילו מביכה.

פורסם

נראה אחלה רכב, ראיתי אותו לפני חודש וחצי בערך וכבר הייתי עם הכרטיס אשראי ביד לשלם מקדמה (רצו 72 א"ש על הכביש)... בסוף הוספתי קצת והזמנתי את הפאביה במבצע של שופרסל (87 א"ש לספורט) בעיקר כי העגלה של הילדה לא נכנסה בבגאז' של הספארק, וכי הפאביה הרגישה לי יותר רצינית.

בכל אופן, תתחדש וסע בזהירות.

פורסם
מרענן לראות כזו התלהבות ממה שהוא אחרי הכל אוטו עירוני זול ופשוט מאוד. גם ההתחבטות ההמונית איזה צבע הכי מתאים לו כמעט מרגשת,

תראה, אני לא כזה זקן כדי להזכיר לך זמנים שבהם החוויה של להיכנס לסוכנות ולהזמין רכב חדש (לא משנה באיזה מחיר וסגמנט) היה כל-כך נגיש לבעלי הממון הדל.

ממה שצפיתי עד כה; הצעירים שקונים 107/אלטו/ספארק וכו' מתרגשים מהן יותר מאשר מישהו מבוגר שנכנס לקנות איזו ML או Q חדשה.

מעבר לזה שרכב ב~65K יכול לספק כל צורך בסיסי, הוא מספק את התחושה הזאת של "רכב חדש" (או "קריעת ניילונים" וסירחון של רכב חדש), וזה משהו שאי אפשר להחליף בשום תחושה אחרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מקבל לחלוטין, אבל 10 עמודים כשחצי מהם מתעסק בשאלה באיזה צבע הספארק הזו נראית הכי "חתיכה" ? ואם בזה לא די, עכשיו מגיעים הניקלים.

פורסם

גם אני לא כ"כ מתלהב מהניקלים למכונית , אם כבר אז קצת.

ראיתי כבר מאזדה 6/3 שבאמת הוסיפו להם בצורה מאוד מגעילה , זה רק אני או שערסים מאוד אוהבים את ה6 ?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...