Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הוזה או שזה אותה חולצת הפוזות מהתמונות הראשונות? שמתי לב, שאתה אוהב משבצות :lol:

עכשיו ברצינות למה אתה לא מעיף את הניילון שעל כל חלקי הפלסטיק: סמל הגה, על הרדיו, על הלוח מחוונים, את הכרטיס של "אדי מערכות" תשאיר בבית ושים מחזיק מפתחות של שברולט במקום ואלוהים יודע איפה יש עוד ניילון שלא הורדת בנינו זה לא מעלה את ערך האוטו :wink:.

תתחדש ותנהג בזהירות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest רונן יצחק
פורסם

אם אוריד אותם, זה יחסוך לי דלק? :)

זה לא מפריע, אז למה לגעת? הורדתי מכיסא הנהג, וביקשתי מאחותי להוריד מהכיסא שהיא יושבת עליו, אבל אמרה שלא מפריע לה.

כשאנשים יצטרכו לשבת מאחור, אוריד גם שם. הניילונים באמת לא מפריעים לי (אגב, קיומם הוכיח את כדאיותם: באחד המקרים הובלתי טלוויזיה כבדה מאובקת על המושבים האחוריים, אז הניילונים סייעו בשמירתם).

תודה מאיר וי.ל :)

פורסם

אני כנראה פדאנט, אבל זה בדיוק מה שאני חשבתי. ביקשנו תמונות של ספארק קיבלנו תמונות של מישהו ששורט רכב עם ג'ינס :evil:

את הניילונים על המושבים אתה לא מוריד אבל ככה להתייחס לצבע? :cry:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

Guest רונן יצחק
פורסם

היי, אין יותר פדאנט ממני :)

וג'ינס שורט צבע? וגם לא התחכחתי בו. אתם מסתלבטים עכשיו :roll:

פורסם

תתחדש אחי!!!!

אני הזמנתי את שלי בתאריך ה-9 לפברואר, בצבע שחור

נאמר לי שצבע שחור יגיע רק בסוף פברואר.. לעומת הצבעיםה אחרים שאני אוכל לקבל "זריז"

לא הייתי מוכן להתפשר על הצבע שלי, בכל זאת אני משלם ממיטב כספי.

הובטח לי ע"י הסוכן מכירות שב-15 למרץ הרכב כבר יהיה אצלי..

היום כבר ה-20 למרץ.. הרכב עדיין לא הגיע לארץ, הובטח לי בשנית שב-23 הוא יכנס לארץ

מישהו יכול לאמת או לשלול את מה שאמרו לי?

כי זה מוציא את כל הכיף של קניית הרכב החדש!

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה רבה, ותתחדש גם אתה. אני מאמין שתיהנה ממנה מאוד :)

איזה רכב היה לך לפניה? היה לך בעבר רכב חדש?

למה כוונתך?

Guest רונן יצחק
פורסם

אגב, אני עדיין צריך לתרגל חנייה ברברס. בפעם שעברה לקח לי 10 דקות עד שהצלחתי לבצע אותה כמו שצריך. הסתבכתי עם זה, ניסיתי בזהירות יתרה כדי לא לדפוק את הרכבים מקדימה ומאחורה. דווקא בטסט האחרון שעברתי, נבחנתי על זה ובאורח נס יצאה לי מושלם.

יש לכם טיפים?

פורסם

רונן , קודם כל הרבה הרבה מזל טוב .

אני גם הזמנתי ספארק ואמור להגיע לקראת אפריל .

אני לא מצליח כ"כ לקבל תשובות מתי בדיוק הרכב אמור להיות אצלי .

שילמתי כבר את מלוא הסכום והזמנתי ב 02/03/2011 , אמרו לי שאקבל את הרכב באפריל .

תוך כמה זמן הרכב היה ברשותך ?

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם
תתחדש אחי!!!!

אני הזמנתי את שלי בתאריך ה-9 לפברואר, בצבע שחור

נאמר לי שצבע שחור יגיע רק בסוף פברואר.. לעומת הצבעיםה אחרים שאני אוכל לקבל "זריז"

לא הייתי מוכן להתפשר על הצבע שלי, בכל זאת אני משלם ממיטב כספי.

הובטח לי ע"י הסוכן מכירות שב-15 למרץ הרכב כבר יהיה אצלי..

היום כבר ה-20 למרץ.. הרכב עדיין לא הגיע לארץ, הובטח לי בשנית שב-23 הוא יכנס לארץ

מישהו יכול לאמת או לשלול את מה שאמרו לי?

כן , ממש מוציא את הכייף , אני עובד בסוכנות ביטוח וכל יום אני שומע איך הבטיחו לאנשים תוך 15 יום רכב ובאמת זה הזמן שהם מקבלים .

לי נתנו תאריך לא וודאי בכלל (מתישהוא באפריל) וזה באמת מבאס .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם
כן , ממש מוציא את הכייף , אני עובד בסוכנות ביטוח וכל יום אני שומע איך הבטיחו לאנשים תוך 15 יום רכב ובאמת זה הזמן שהם מקבלים .

לי נתנו תאריך לא וודאי בכלל (מתישהוא באפריל) וזה באמת מבאס .

זה בגלל שהרכב עדיין על האניה, כך שהם לא יכולים לתת התחייבות מתי בדיוק האניה תגיע לארץ.

התאריך המקורי היה באמצע מרץ, אבל נדחה בגלל דברים שלא תלויים בהם (כרישים, לויתנים וכאלה :-) ).

כשהאניה מגיעה לנמל הם מתקשרים ל"בעל הרכב" ואחרי התשלום המלא הם מתחייבים ל-10 ימי אספקה.

הסבלנות משתלמת.

פורסם
רונן , קודם כל הרבה הרבה מזל טוב .

אני גם הזמנתי ספארק ואמור להגיע לקראת אפריל .

אני לא מצליח כ"כ לקבל תשובות מתי בדיוק הרכב אמור להיות אצלי .

שילמתי כבר את מלוא הסכום והזמנתי ב 02/03/2011 , אמרו לי שאקבל את הרכב באפריל .

תוך כמה זמן הרכב היה ברשותך ?

איתך לפחות היו כנים

לי סוכן המכירות הבטיח שעד ה-15 במרץ לכל המאוחר האוטו כבר יהיה אצלי

זה היה שקר מלכתחילה כי הוא לא באמת ידע מתי האוטו יגיע..

אני פשוט לא יכול לסבול כשמשקרים לי בצורה כזו בשביל לסגור מכירה!

וזאת לא הפעם הראשונה שאני מוציא רכב מחברה, רק מאותו אולם תצוגה זהו הרכב השלישי שאנחנו מוציאים.

לדוגמא, אחי קנה במקביל אליי את ה-107, ונאמר לו שהרכב לא יגיע לפני אמצע אפריל, זה דבר שהייתי מעריך ומקבל, כנות, אבל כשאומרים לך תוך חודש האוטו אצלך, ומתברר שהם לא מתבססים על כלום, זה כבר מרגיז ומוציא את הכיף מכל העניין.. אנשים יקראו לי קטנוני, ילד קטן.. אבל זה באמת באמת מרגיז!

פורסם
איתך לפחות היו כנים

לי סוכן המכירות הבטיח שעד ה-15 במרץ לכל המאוחר האוטו כבר יהיה אצלי

זה היה שקר מלכתחילה כי הוא לא באמת ידע מתי האוטו יגיע..

אני פשוט לא יכול לסבול כשמשקרים לי בצורה כזו בשביל לסגור מכירה!

וזאת לא הפעם הראשונה שאני מוציא רכב מחברה, רק מאותו אולם תצוגה זהו הרכב השלישי שאנחנו מוציאים.

לדוגמא, אחי קנה במקביל אליי את ה-107, ונאמר לו שהרכב לא יגיע לפני אמצע אפריל, זה דבר שהייתי מעריך ומקבל, כנות, אבל כשאומרים לך תוך חודש האוטו אצלך, ומתברר שהם לא מתבססים על כלום, זה כבר מרגיז ומוציא את הכיף מכל העניין.. אנשים יקראו לי קטנוני, ילד קטן.. אבל זה באמת באמת מרגיז!

אתה צודק ב-100% !

אני לא יודע באיזה סוכנות רכשת רכשת את הספארק שלך אבל היכן שאני רכשתי אמרו לי בפירוש שהצפי לכניסת האוניה הוא ב-15 במרץ ושתמיד יכול להיות שהיא תתעקב או תקדים .

רק בשביל לסבר את האוזן האוניה של פברואר הקדימה בכמה ימים.

הסבלנות משתלמת בסופו של דבר :wink:

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

עדכון חם מהתנור

האוניה תיכנס לארץ בין ה-29 ל-31 למרץ.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
עדכון חם מהתנור

האוניה תיכנס לארץ בין ה-29 ל-31 למרץ.

וואי , הלוואי , אני מה זה חם לעלות כבר על הרכב , תזכרו שאני כרגע עם מיציבושי 94 , עד מתי מרץ 2011 , עד מתי ??

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...