Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה רבה לכל המברכים.

חזרתי מנסיעה עליה עם אחותי (המלווה) כדי לצבור ביטחון ולתרגל את התפעול שלה (הרכב הראשון שלי, כאמור). נסעתי עד מקום עבודה כדי לבדוק אופן הגעה (בעזרת ה-GPS החדש שקניתי 8)), ונסעתי גם בכבישים מהירים, אז אני יכול לחוות דעה ולומר שהיא בהחלט לא מרגישה עצלה. הגעתי ל-110 קמ"ש, והרגשתי שיכולתי לדחוף יותר בכיף.

הרכב גם נוח לי מאוד, אבל אולי מקור התלונות הוא במבנים שונים של גוף. ומבחינת רעש, כפי שאמרו לפניי - לא הרגשתי שהוא חריג. נשמע כמו מנוע של מכונית, לא של טרקטור.

בשלב מסוים די איבדתי את השליטה על ההגה והרכב זגזג (בכביש מהיר!) כי ניסיתי לשלב להילוך חמישי ולא הצלחתי. במקום זאת קיבלתי רעשים מוזרים. אח"כ הבנתי שניסיתי לשלב להילוך רברס (ברכב של המורה נהיגה, כך העברתי לחמישי, אינעל דינק). ובנסיעה הראשונה שלי, אגב, נסעתי כל הדרך על אורות דרך מסנוורים, עד שנפל לי האסימון לגבי הסיבה שנהגים אחרים מהבהבים לי.

אני מקווה שלא אשבור את העצמות עד שאלמד את המכונית הזאת :wink:

בינתיים, אני מרוצה ממנה מאוד, לא רק מבחינת ביצועים, אלא אבזור, מראה כללי, אפשרויות חיווי ותצוגה שונות וכד'.

תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות, מחמיא לה כחול.

אני מסכים בהחלט.

מעניין יהיה לשמוע איך אתה מרוצה מהנהיגה ומהרגשת הקלילות של הרכב [יחס הספק למשקל נראה לי סביר].

נסעתי עם אחותי, שנינו בוגרים, והרכב בהחלט קליל ועומד במשימה.

לגבי שיפורי הופעה - שום דבר לא דחוף, לפי הדגם שרכשת אני מניח שהפרוטה אינה מצויה בכיסך ושל-2300 ש"ח יש שימושים יותר חשובים, אבל סדר העדיפות הוא שלך. העיקר שתהנה מפרי עמלך.

אף פעם לא הבנתי את זה... 67,000 ש"ח זה כבר לא כסף? :)

בוודאי שיכולתי להשקיע עוד 2300 לג'אנטים רגילים (והרי השקעתי בכל תוספת שהוצעה, הגעתי לסכום של 72,000 ש"ח, וזה עוד לפני ביטוח של נהג חדש). השאלה אם אני רוצה, אם יש להם תועלת ביצועית מעבר למראה.

אבל כן, אתה צודק שמדובר בסדר עדיפויות. אני אשמח להשקיע את ה-2300 ש"ח בדברים יותר פרקטיים :)

תתחדש! תעלה לנו קצת תמונות :smile:

קודם כל, תודה רבה.

והנה כמה תמונות, מאותה נסיעה אחרונה:

80046370.jpg

אני כבר לא בתול תדלוק (איך החדרתי לה את הזרנוק, יא אללה). אמנם זה לא ג'נטלמני כלפי המכונית, אבל אני רץ לספר לחבר'ה...

55182111.jpg

הנהיגה הרצינית הראשונה הייתה חוויה. רק נותר להיפטר מההרגל של תשלום ולקיחת כרטיס בתחילת נסיעה (זרקתי 5.3 ש"ח לאחד התאים שם).

עוד תמונות, ביום שישי-שבת :)

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על האוטו.

מציע לך להוריד את הניילון של המושב שלך לפחות, הוא גורם לחוסר יציבות בכסא בזמן פניות וזה יכול להיות מסוכן לנהג לא מנוסה.

פורסם

אני רוצה לראות תמונות שלך קורע את הניילונים :)

הרכב נראה מרווח מאוד מלפנים, לי אין הכרות עם הרכב למעט תמונות. אני לא מאמין שאתה תסבול מבעיה של חוסר כוח או משהו.

עם סיריון 1.0 התניידנו בכל הארץ ואפילו 4 אנשים על ציודם בעליות של ירושליים לא התלוננו.

haters will hate

Guest רונן יצחק
פורסם
תתחדש על האוטו.

מציע לך להוריד את הניילון של המושב שלך לפחות, הוא גורם לחוסר יציבות בכסא בזמן פניות וזה יכול להיות מסוכן לנהג לא מנוסה.

אתה צודק, וזה ייעשה לפני הנסיעה הבאה. טרם ייחסתי להם תשומת לב.

בנצי, זו גם התרשמותי מניסיוני הקצר :)

פורסם

תתחדש ותהנה! כחול בהחלט מחמיא לרכבי המיני למיניהם, ולספארק במיוחד. (שמת לב, אגב, שרכבי ההדגמה של אלטו ו107 גם כחולים? צירוף מקרים? סוף סוף יפסיקו לקנות רק אפור-לבן-שחור בישראל?:lol:)

למרות שאני הייתי הולך על ירוק רק בשביל הייחודיות :twisted:

טיפ קטן - ספר ההדרכה של הטלויזיה בסלון קראת? הספארק עולה פי כמה וכמה יותר. אין סיבה לא לעבור על הספר שלה מא' עד ת'.

דברים נורא בסיסיים כמו נוריות חיווי (לנסוע חצי יום עם אורות גבוהים בלי לשים לב) או לשלב ב110קמ"ש לרוורס ("חשבתי שהחמישי שם") היו יכולים להימנע אם היית עובר עליו אפילו בקצרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש!

ממליץ בחום על ג'אנטים!

משנים את המראה של הרכב בצורה משמעותית.

ראיתי ספארק ירוקה עם ג'אנטים ממש יפה לה.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
תודה רבה לכל המברכים.

חזרתי מנסיעה עליה עם אחותי (המלווה) כדי לצבור ביטחון ולתרגל את התפעול שלה (הרכב הראשון שלי, כאמור). נסעתי עד מקום עבודה כדי לבדוק אופן הגעה (בעזרת ה-GPS החדש שקניתי 8)), ונסעתי גם בכבישים מהירים, אז אני יכול לחוות דעה ולומר שהיא בהחלט לא מרגישה עצלה. הגעתי ל-110 קמ"ש, והרגשתי שיכולתי לדחוף יותר בכיף.

עוד תמונות, ביום שישי-שבת :)

הרצה לרכב חדש לא נוסעים במהירות 110 קמ"ש , מקסימום מהירות 80-90 קמ"ש ולא במהירות אחידה.

תשמור על עצמך.

פורסם

אפשר יותר מידע לגבי הרצה של רכב חדש ? האם לכל רכב חדש יש לבצע הרצה?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

רונן,

ניראת בונבוניירה אמיתית.

תתחדש, תהנה וסע בזהירות.

וראבק..אל תהיה פולני..תקרע כבר את הניילונים :wink:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...