Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון חם מהתנור

האוניה תיכנס לארץ בין ה-29 ל-31 למרץ.

אם העדכון שלך רציני ואמיתי אני הולך לבטל את ההזמנה

לא הגיוני שאחרי שהסוכן הבטיח לי בוודאות... ואני אהיה עוד יותר ספציפי

הוא אמר לי שיש סיכוי טוב שאקבל את הרכב בסוף פברואר, בתחילת מרץ בטוח! ושהוא אומר לי עד ל-15 במרץ בשביל הטווח ביטחון.. וכאמור לא קיבלתי שום דבר

לאחר מכן הוא אמר שב-23 הספינה נכנסת לארץ

אם שוב הוא הבטיח משהו שלא יכל לעמוד בו זה כבר חציית גבול אדום בשבילי..

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר להבין אותך מצד אחד מצד שני אני בטוח שיהיו הרבה קופצים על ההזמנה שלך, חיכית כל כך הרבה זמן לא חבל?

אין לי בעיה לחכות.. לא מפה נובע הכעס שלי, הכעס נובע מהעובדה שפעם אחרי פעם מבטיחים לי דברים חסרי בסיס, מפריע לי הסוכן (שקורא לעצמו מנהל מכירות) שמורח אותי כל פעם מחדש בשביל להרגיע אותי ולהרוויח זמן.

יש אלטרנטיבה אחרת חבר, ללכת לאולם תצוגה אחר, לתת למישהו כנה וישר להרוויח מהקניה שלי.

פורסם
אין לי בעיה לחכות.. לא מפה נובע הכעס שלי, הכעס נובע מהעובדה שפעם אחרי פעם מבטיחים לי דברים חסרי בסיס, מפריע לי הסוכן (שקורא לעצמו מנהל מכירות) שמורח אותי כל פעם מחדש בשביל להרגיע אותי ולהרוויח זמן.

יש אלטרנטיבה אחרת חבר, ללכת לאולם תצוגה אחר, לתת למישהו כנה וישר להרוויח מהקניה שלי.

הסוכן אחראי על תנאי מזג האוויר ועל שאר הדברים שעלולים לפגוע במועד ההגעה של הספינה?

אתה צריך להבין שגם אם הוא רוצה הוא לא יכול להבטיח דבר כזה...

אם תבין את זה אז הוא לא יוכל למרוח אותך

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

Guest רונן יצחק
פורסם
רונן , קודם כל הרבה הרבה מזל טוב .

תודה רבה, אורן.

תוך כמה זמן הרכב היה ברשותך ?

הסדרתי את התשלום כאשר הרכב כבר היה בארץ. תוך 10 ימים מיום ההסדרה הוא היה אצלי.

הסבלנות משתלמת.

נכון מאוד. לא מבין את אלה שמאיימים לבטל הזמנה בגלל דברים שלא בהכרח תלויים ב-UMI. יש להם אינטרס למסור לכם את הרכב כמה שיותר מהר. וביטול הזמנה של מוצר שמתאים לכם, בגלל כמה ימים או שבועות, נוגד את האינטרסים שלכם.

אם כדי להעניש אותו אתה מוכן לחכות עוד כמה שבועות לרכב, אז לך על זה. אבל, אין ביטחון שזה נעשה בזדון. הסוכן באמת האמין שזה מה שצריך לקרות, אך התברר גם לו, שלא.

היו מקרים שקרה להפך - הספינה הקדימה, על אף הבטחה של נציג שהיא תגיע במועד מאוחר יותר. אין פה ניסיון לרמות אותך. אלה לא דברים חצובים בסלע. מועד ההגעה הוא מאוד נזיל.

פורסם

אם כדי להעניש אותו אתה מוכן לחכות עוד כמה שבועות לרכב, אז לך על זה. אבל, אין ביטחון שזה נעשה בזדון. הסוכן באמת האמין שזה מה שצריך לקרות, אך התברר גם לו, שלא.

היו מקרים שקרה להפך - הספינה הקדימה, על אף הבטחה של נציג שהיא תגיע במועד מאוחר יותר. אין פה ניסיון לרמות אותך. אלה לא דברים חצובים בסלע. מועד ההגעה הוא מאוד נזיל.

גם אני עובד במכירות אחי, אני מתעסק בזה יום יום.. מה שהוא עושה ועשה בשפה פשוטה זה "לסגור עיסקה", ז"א הוא עיוות את המציאות וישקר בכדי שאני אשתכנע ואקנה את הרכב באותו רגע שישבתי מולו.

אני בטוח שלא הוא ולא UMI שולטים במזג האוויר ואני יודע שגם הוא היה מת לשחרר לי את האוטו

אני בטוח שאף אחד לא עושה לי "דווקא" המעצבן הוא שהוא מבטיח (יותר מזה, נשבע) ומתחייב על תאריכים, אין לך שליטה על זה, למה אתה מוכר לוקשים?

יותר מזה, כפיצוי הוא מציע לי לבוא להוסיף דברים לאוטו "במחיר עלות", זה כבר ממש זילזול באינטליגנציה שלי.

תעמיד את עצמך במקומי, אתה מחזיק באוטו ששירת אותך לנסיעות יומיומיות... עבודה.. לימודים.. סידורים.

הבטיחו לך שתוך שבועיים גג האוטו כבר אצלך, אמרו לך אבל קח טווח ביטחון של חודש.. כדי שיהיה במליון אחוז ולא רק במאה.. מה תעשה? תמכור את האוטו, כי אתה לא רוצה להיתקע... זה מה שעשיתי.. שבוע לפני התאריך האחרון מכרתי את האוטו.. וכבר חודש שאני מתנייד עם תחבורה ציבורית או עם רכב של אחד מבני המשפחה.. תוסיף את הסיפור הקטן הזה לכל מה שפירטתי קודם, ותבין מאיפה נובע התיסכול.

אני יודע ובטוח שבסופו של דבר שאני אשב באוטו (אני לא מאמין שזה יקרה בזמן הקרוב) אני לאט לאט ארגע ומבט הזעם שלי יתחלף בחיוך של אושר..

Guest רונן יצחק
פורסם

אז בתור איש מכירות, מדוע מלכתחילה קיבלת את הבטחתו כמובנת מאליה? הרי אתה יודע שיש דברים שהם מעבר לשליטתכם, אנשי המכירות. בסופו של דבר, הרכב היה אצלך באותו זמן גם אם היית מזמין מסוכן אחר, גם אם לא היה נוקב בתאריך מסירה.

נזוף בו אם תרצה, זה בטוח ירגיע אותך יותר, והעיקר שכאשר תשב ברכב, תדע שההמתנה השתלמה :)

מאיזה סניף הזמנת? מאיפה אתה? אתה עובד במכירות של רכב?

פורסם

מה זה השטויות הללו- אמר לי ככה, אח"כ ככה.

מה כתוב בחוזה שחתמת עליו?

אם הרכב לא סופק לפי החוזה UMI צריכה לדאוג לך לרכב/שווי שכירות וכו'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אגב, אני עדיין צריך לתרגל חנייה ברברס. בפעם שעברה לקח לי 10 דקות עד שהצלחתי לבצע אותה כמו שצריך. הסתבכתי עם זה, ניסיתי בזהירות יתרה כדי לא לדפוק את הרכבים מקדימה ומאחורה. דווקא בטסט האחרון שעברתי, נבחנתי על זה ובאורח נס יצאה לי מושלם.

יש לכם טיפים?

קח את הרכב למקום שקט, בו אתה יודע שאין יותר מדי תנועה וישנו מרווח סביר בין רכבים החונים במקביל ותתחיל להתנסות, לאט לאט.

שנית כל מומלץ שתתקין חיישני רוורס ברכב (אלא אם כן כבר התקנת), זו לא בושה וזה לא מזיק (ובקרוב אולי גם יהפוך לחובה, תודות למיטב מוחות הכנסת שלנו).

Guest רונן יצחק
פורסם
קח את הרכב למקום שקט, בו אתה יודע שאין יותר מדי תנועה וישנו מרווח סביר בין רכבים החונים במקביל ותתחיל להתנסות, לאט לאט.

תודה, זה מה שעשיתי באותו תרגול שובר ראש.

שנית כל מומלץ שתתקין חיישני רוורס ברכב (אלא אם כן כבר התקנת), זו לא בושה וזה לא מזיק (ובקרוב אולי גם יהפוך לחובה, תודות למיטב מוחות הכנסת שלנו).

יש לי חיישנים. זה דבר יעיל מאוד.

פורסם

עד כמה שאני הבנתי מהסוכנת שלי, האונייה של מרץ עוד לא נכנסה, אבל זה בכלל לא נוגע להזמנה שלי, אלא להזמנות של מרץ וההזמנה שלי שאמורה להיות מסופקת באפריל, מסתבר שהאונייה תצא ככל הנראה לדרכה רק השבוע, המסלול עדיין לא ידוע ויש סיכוי שיהיה לה מעבר דרך יפן, אז מתי האוטו יגיע? זו שאלה טובה, למרות הבטחות גם אצלי שהאוטו יסופק בתחילת אפריל, בגלל שאני יודע מה זה אוניות וכל הפרוצדורה בנמלים, הפסקתי להשלות את עצמי ואם הרכב יגיע לארץ תוך חודש אני בהחלט יוכל להיות סוג של מרוצה.

Guest רונן יצחק
פורסם

גם אני חווה סוג של עינוי: יש לי רכב, אבל בקושי יכול לעלות עליו (תקופת מלווה). זה עינוי!

פורסם

דבר ראשון, רונן - תתחדש!

אני הזמנתי לפני כשבועיים+. הוא אמר לי שיגיע באפריל, אבל אין להם מושג מתי באפריל. הוא גם אמר לי שהאוניה של מרץ תגיע לקראת סוף מרץ, אבל הם מקווים שבאפריל היא תגיע מוקדם יותר.

עם פסח שנכנס באמצע, נראה לי שזה יהיה יותר סוף אפריל (ונקווה שהאוניה לא תעבור דרך שום ענן רדיואקטיבי :lol: )

Guest רונן יצחק
פורסם
דבר ראשון, רונן - תתחדש!

תודה רבה :)

(ונקווה שהאוניה לא תעבור דרך שום ענן רדיואקטיבי :lol: )

חחחח גם אני חשבתי על זה 8)

אם מישהו גר קרוב אליי, ומעוניין להקל מסבל ההמתנה ל'ספארק' שלו, מוזמן להצטרף אליי לנסיעה.

פורסם

ראיתי את הרכב בפעם הראשונה היום במציאות על כבישי ארצנו,

אנשים לא יודעים איך לעכל אותו,

דבר ראשון ראיתי אותו באדום, והצבע לא החמיא לאוטו.

הוא ממש מוזר, אין לי מילה אחרת עליו, העיצוב מקדימה מיוחד והוא בטוח מושך הרבה מבטים.

הייתי רוצה לנסות לנהוג עליו כדי לראות אם יש הרגשה אחרת מהC1 שלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...