Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

בחזית הוא פשוט מהמם, אך המוזרות שלו היא בפרופיל של החלק הקדמי, בגלל הפנסים הענקיים שנמשכים לכל אורך מכסה המנוע. אבל מתרגלים לזה מהר, ואז אפילו אוהבים זאת, זה העיצוב השובב והנועז שמושך מבטים.

ואין לי ניסיון עם רכבים רבים, מלבד ל'ספארק' ולרכב של מורה הנהיגה, אבל אני יכול לומר שהוא בהחלט נוח ברמת הנהיגה ומרגיש בוגר יותר מכפי שנראה מבחוץ. שמעתי על חבר'ה שלקחו כמה רכבים לנסיעת מבחן, ולבסוף החליטו להזמין את ה'ספארק'. הוא גם סופג יפה את המהמורות של הדרך, וגם נותן תחושה של שליטה רבה.

אם יזדמן לך לנסות אותו, אשמח לקרוא את רשמיך :)

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחזית הוא פשוט מהמם, אך המוזרות שלו היא בפרופיל של החלק הקדמי, בגלל הפנסים הענקיים שנמשכים לכל אורך מכסה המנוע. אבל מתרגלים לזה מהר, ואז אפילו אוהבים זאת, זה העיצוב השובב והנועז שמושך מבטים.

ואין לי ניסיון עם רכבים רבים, מלבד ל'ספארק' ולרכב של מורה הנהיגה, אבל אני יכול לומר שהוא בהחלט נוח ברמת הנהיגה ומרגיש בוגר יותר מכפי שנראה מבחוץ. שמעתי על חבר'ה שלקחו כמה רכבים לנסיעת מבחן, ולבסוף החליטו להזמין את ה'ספארק'. הוא גם סופג יפה את המהמורות של הדרך, וגם נותן תחושה של שליטה רבה.

אם יזדמן לך לנסות אותו, אשמח לקרוא את רשמיך :)

רונן ,

הזמנתי רכב בצבע כסף , ראית משהו כזה ?

אני מתחיל להתחרט וחושב להחליף לצבע אחר , יש לך המלצות ?

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

אל תחליף לאדום.

אני אישית חושב שצבע כסף לא מתאים למכונית קטנת מימדים.

לא יודע למה, אולי בגלל שרוב המשפחתומטיות בצבע כסף.

קנית מכונית מיוחדת ושובבה מבחינת מראה, לדעתי תלך על צבע יותר צעיר ותוסס.

*הדובר הוא בעל סיטרואן C1 בצבע כחול

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היי רונן,

עשיתי הזמנה בסוף אתמול - אמרתי די לחכות לתוצאות הדלק, מקסימום נבטל. דיברתי עם חבר שהוא מחזיק את הרכב כבר חודש, והוא אמר שהצריכה שלו די יעילה +_16 ממוצע באזור הררי.

לקחתי קוקוס שמפניה - צבע מדליק, במקום השחור שחשבתי לקחת בגלל שאני מפחד שאהיה משועבד לניקיון.

תנאים מצויינים ושדרוגים גם מצויינים.

בהצלחה,

פורסם
רונן ,

הזמנתי רכב בצבע כסף , ראית משהו כזה ?

אני מתחיל להתחרט וחושב להחליף לצבע אחר , יש לך המלצות ?

היי רונן,

עשיתי הזמנה בסוף אתמול - אמרתי די לחכות לתוצאות הדלק, מקסימום נבטל. דיברתי עם חבר שהוא מחזיק את הרכב כבר חודש, והוא אמר שהצריכה שלו די יעילה +_16 ממוצע באזור הררי.

לקחתי קוקוס שמפניה - צבע מדליק, במקום השחור שחשבתי לקחת בגלל שאני מפחד שאהיה משועבד לניקיון.

תנאים מצויינים ושדרוגים גם מצויינים.

בהצלחה,

חברה תתחדשו:-D מחכים לרשמים.

פורסם
אל תחליף לאדום.

אני אישית חושב שצבע כסף לא מתאים למכונית קטנת מימדים.

לא יודע למה, אולי בגלל שרוב המשפחתומטיות בצבע כסף.

קנית מכונית מיוחדת ושובבה מבחינת מראה, לדעתי תלך על צבע יותר צעיר ותוסס.

*הדובר הוא בעל סיטרואן C1 בצבע כחול

תודה רבה ,

נראה לך שיוכלו להחליף לי צבע ?

ואין סיכוי שאני מחליף לאדום , ממש אין סיכוי .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

תנסה לדבר אתם בהקדם, אולי יתמזל מזלך והם יסכימו.

הסתכלתי באתר של הספארק, רוב הצבעים שלה ממש יפים.

הכי אהבתי את הכחול ואת הירוק.

פורסם
היי רונן,

ושדרוגים גם מצויינים.

בהצלחה,

מהם השידרוגים והיכן הזמנת.

הזמנו אחת שחורה לאשתי בסוכנות בת"א ולא היו מוכנים לשום שידרוג ושום הנחה.

פורסם
מישהו ראה ספארק שחורה????

יצא לי לראות שלושה שחורות, וגם הספארק שלי שבדרך תהיה בשחור, לדעתי הצבע שהולם אותה ביותר, למרות כל החסרונות פשוט לא הייתי מסוגל לפזול לשום צבע אחרת.

פורסם

כשהלכתי לאולם התצוגה של הC1 ראיתי אחת שעמדה בחוץ בצבע שחור, מכונית שאמורה לייצג, פשוט מטונפת.

כל לכלוך קטן ראו עליה.

הכחול שיש לי עכשיו, גם כשהוא מטונף הוא נשאר מבריק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...