Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה אחי , תודה .

אני עכשיו בודק איתם , יחזירו לי תשובה היום , הבטיחו .

עכשיו קיבלתי תשובה שהרכב ייכנס לארץ רק עוד חודש , מישהו יכול להציע עזרה ?

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב שלך על אותו המשלוח כמו שלי, זמן האספקה אצלי הוא אפריל, למרות שהנציגים אמרו שינסו לפני אבל לפי עדכון שקיבלתי לפני שבוע וחצי שכנראה האונייה יצאה מקוריאה רק שבוע שעבר, ושאמרו לי עדיין לא היה ברור המסלול שלה, היה סיכוי שהיא תבצע עצירה ביפן.

אין הרבה עזרה שיכולים להציע לך חוץ מאשר לחכות בסבלנות (:

פורסם

שתי אפשרויות.

א. לחכות.

ב. לבטל.

תבחר.

פורסם
הרכב שלך על אותו המשלוח כמו שלי, זמן האספקה אצלי הוא אפריל, למרות שהנציגים אמרו שינסו לפני אבל לפי עדכון שקיבלתי לפני שבוע וחצי שכנראה האונייה יצאה מקוריאה רק שבוע שעבר, ושאמרו לי עדיין לא היה ברור המסלול שלה, היה סיכוי שהיא תבצע עצירה ביפן.

וואלה אחי , אמרו לי גם אפריל העניין הוא שכבר שילמתי הכל ב 07/03 הזמנתי ב 02/03 ועכשיו אמרו לי שזה ייקח עד סוף אפריל ומשם 10 ימים זמן , יש מצב שזה ייצא ב 08/05 , קצת מטורף.

הקווה שיגיע מוקדם לשנינו .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

אתה בוכה... אני שהזמנתי את ה-X5 אני חיכיתי לה חצי שנה! עם כל התוספות שביקשתי, אז אתה יכול להתנחם בזה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שאתה בא לקחת את הרכב אל תשכח לבוא עם מד קרינה...:wink:

ולבחור שאמר שאין הרבה הבדל בין ספארק ל-GTI - עשה לי טובה :?

פורסם
אייל שכחנו שיש לך lamobrghini תעשה לי טובה אין הרבה הבדל בין ספארק לבין גולף GTI

:oops:

אתה רציני או שאתה מנסה לראות כמה תגובות תקבל למה שכתבת, עד עכשיו קיבלת 2 :?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

Guest רונן יצחק
פורסם

למה, אתה באמת חושב שזה רכב נאה?

אני חושב שהוא הכי חמוד וסקסי. ואני לא אומר זאת כי קניתי אותו, אלא קניתי אותו כי זה מה שאני חושב.

אבל כן, צריך להתרגל למראהו של הפרופיל של חלקו הקדמי, בגלל הפנסים. אח"כ מבינים ששזה מה שמעניק לו את צורתו המיוחדת. מבט מקדימה, מאחורה או מזווית, הוא סקסי.

ואו יש פה הרבה רוכשים:wink:,תתחדשו חברה,מישהו יודעה מתי הספארק האוטומוטית תגיע לארצנו?

תודה :)

והאוטומטית צפויה להגיע, על פי התכניות, בשנה הבאה, כך לפי UMI.

פורסם
רונן ,

הזמנתי רכב בצבע כסף , ראית משהו כזה ?

אני מתחיל להתחרט וחושב להחליף לצבע אחר , יש לך המלצות ?

גם אני הזמנתי כסף...

צבע יפה לרכב הזה (לפי דעתי...)

פורסם
ררונן עזוב אותך , אחלה תמונות .

עדיין לא קיבלתי את הרכב , אבל ...... וזה אבל גדול ,ראיתי את הרכב באותו צבע שלי וגם צילמתי .

אשמח לשמוע דעה !

רק מחזק את ההחלטה שלי לקנות כסוף...:-o

פורסם
אתה רציני או שאתה מנסה לראות כמה תגובות תקבל למה שכתבת, עד עכשיו קיבלת 2 :?

מה אתה מתרגש, סתם פרובוקטור . :)

רונן יצחק,אם ככה אז יש לי מישהי להכיר לך. אמנם בהתחלה אתה נבהל ממנה פנים מול פנים אבל כשאתה מתרגל לפרופיל אתה מבין שמדובר בצורה מיוחדת. מבט מקדימה, מאחורה או מזווית, היא סקסית.

או במלים אחרות : רכשת רכישה טובה, רכב מינימליסטי במחיר נוח עם השקט הנפשי של רכב חדש, קניה שמומלצת ללא מעט אנשים במיוחד כאלה שלא רוצים להתעסק עם רכב משומש ,מחפשים חסכון בדלק ולא מתעניינים בהנאה מנהיגה ,רק בוא נעצור בשלב של הסקסי כי אנחנו לא נמצאים שם בהקשר של הר"מ.

תתחדש ותהנה ותבין שאי אפשר לפתוח שרשור ולצפות רק להודעות מפרגנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רק מחזק את ההחלטה שלי לקנות כסוף...:-o

יש חדש מתי הרכב מגיע לארץ ?

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...