Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזמנתי ב-8.2 ספארק שחורה,

אמרו לי שיגיע באוניה של מרץ.

האוניה נכנסה לארץ ב-28 למרץ.

אני אקבל את הרכב ביום חמישי הקרוב סוף סוף:-D

אני הזמנתי ב-21 לפבואר.

גם הספארק שלי על אותה אוניה, אבל לי אמרו

שהאספקה תהיה רק לקראת יום ראשון-שני :mm_shocke

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חלק 5 מתוך 5

סוף סוף...

אין כמוך!

תודה רבה.

ד״א, איפה נמצא המרכז הזה?

ואל תשכח להגיד לאיזה צבע החלפת :)

פורסם
אני הזמנתי ב-21 לפבואר.

גם הספארק שלי על אותה אוניה, אבל לי אמרו

שהאספקה תהיה רק לקראת יום ראשון-שני :mm_shocke

תתנחם, שלי רק בשלישי הבא :cry:

פורסם
אין כמוך!

תודה רבה.

ד״א, איפה נמצא המרכז הזה?

ואל תשכח להגיד לאיזה צבע החלפת :)

בפארק ראם בבני עייש, ליד גדרה.

הצבע עוד לא הוחלט :)

פורסם
חבר'ה, לא הייתי מצפה במקומכם ליותר מידי

אני הזמנתי את הספארק שלי ב-9.2

הובטח לי שעד סוף פברואר האוטו כבר אצלי!

לאחר מכן הבטיחו לי שהאוטו יהיה אצלי עד ה-15 במאי (לכל המאוחר!)

אחרי זה אמרו לי שהיה בעיה עם האוניה, ושהרכב יהיה אצלי בחניה עד ה-30 למרץ.

היום כאמור, כבר ה-4.4... ונחשו מה? עדיין לא קיבלתי אותה...

יצא לי כל הכיף מהקניה, אני כ"כ עצבני וכועס על הסוכן שמשקר לי פעם אחרי פעם.. שלא בא לי ללכת להוציא את האוטו כשהוא יגיע..

נראה לי שאני אשלח איזה קרוב משפחה..

קיצר, באסה!

מזעזע. פשוט לא יאומן. בעיקר שיש פה עוד מישהו שקנה באותה סוכנות ומספר שאמרו לו מראש שהרכב יגיע באפריל.

האמת כל הכבוד לך על הסבלנות. אני כבר מזמן הייתי מבטלת את העסקה ודורשת את כל כספי בחזרה במצב כזה. מאוד מבינה שרוצים רכב מסוים ולא רכב אחר, אבל כשמקבלים כזה יחס שווה בכל זאת לבדוק חלופות אחרות.

בנוסף כדאי לך להתלונן לשירות הלקוחות שלהם ולבקש לדבר עם מנהל הסוכנות. תדרוש שיספקו לך רכב חלופי לבינתיים כי לא יתכן שיגידו לבנאדם פברואר כשמראש ידעו שזה יקרה רק באפריל. זו חוצפה שלא תאמן. לחלופין שיתנו לך הנחה של כמה אלפי שקלים. כל דבר שיפצה על עוגמת הנפש שנבעה מחוסר אמינות שלהם.

פורסם

אני בהחלט מסכים עם ענת בדבריה.

אם המצב שלי יגרר למצב דומה זה בהחלט הצעדים שאני מתכוון לנקוט בהם. מה גם שהעסקה שלי כוללת טרייד אין על הרכב שלי כרגע, ויש לו טסט בעוד חודש, ככה שהדבר היה ידוע להם מראש ואינני מתכוון לשלם בשום אופן את האגרת רישוי הזאת, ועל כן זה יהיה או על חשבונם או שימצאו חלופה.

זה בהחלט לא נעים אבל לצערי ככה נהוג בארצנו הקטנטונת לקדם מכירות, ומנגד אחרי זה מתפלאים למה הצרכן כל כך מתרגז ועצבני כל הזמן.

פורסם

פה בהמשך יש שירשור קצר ותמציתי מאוד בענינה של מכונית מעט מענינת יותר מהספארק הלא היא הקיימאן של פורשה, שמישהו טעה לחשוב שמדובר ב 911 חדש. השירשור ההוא ננעל כמעט מיידית, בנימוק המשכנע "מיצינו". ואני שואל, באמת מתוך סקרנות וללא חלילה שמץ של בקורת : וכאן עוד לא ?

פורסם
פה בהמשך יש שירשור קצר ותמציתי מאוד בענינה של מכונית מעט מענינת יותר מהספארק הלא היא הקיימאן של פורשה, שמישהו טעה לחשוב שמדובר ב 911 חדש. השירשור ההוא ננעל כמעט מיידית, בנימוק המשכנע "מיצינו". ואני שואל, באמת מתוך סקרנות וללא חלילה שמץ של בקורת : וכאן עוד לא ?

רועי , וזה גם בלי שמץ של זילזול , יש לי פיתרון אדיר מאוד בשבילך ,משהו מהפכני :

אל תקרא פשוט .

יום טוב .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

התגובה שלך מובנת, אולי אפילו מתבקשת. אבל צריך להבין שמי שטורח ונכנס לכאן, כנראה שהעולם הזה של מכוניות מעורר בו ענין כלשהוא ולכן באופן טבעי הוא קורא הודעות חדשות בשירשורים קיימים בלי לדעת מראש את תכנן. לו היית מוצא דרך לספר לי שכל ההודעות החדשות בענין הספארק נוגעות למועדי הפלגת האוניות הנושאות אותן לכאן, תגובתך היתה גם מוצדקת.

פורסם
אם המצב שלי יגרר למצב דומה זה בהחלט הצעדים שאני מתכוון לנקוט בהם. מה גם שהעסקה שלי כוללת טרייד אין על הרכב שלי כרגע, ויש לו טסט בעוד חודש, ככה שהדבר היה ידוע להם מראש ואינני מתכוון לשלם בשום אופן את האגרת רישוי הזאת, ועל כן זה יהיה או על חשבונם או שימצאו חלופה.

זה בהחלט לא נעים אבל לצערי ככה נהוג בארצנו הקטנטונת לקדם מכירות, ומנגד אחרי זה מתפלאים למה הצרכן כל כך מתרגז ועצבני כל הזמן.

אם העסקה שלך כוללת טריד אין זה אומר שהם גם בכל 1 לחודש מקזזים לך את מחיר הטריד אין שהוצע בגלל הפרשי מחירון?

תהיה לך בעיה אם הרכב לא ימסר עד הטסט, זה יאלץ אותך למסור להם אותו שבוע קודם (או יומיים קודם), זה הרי לא רק עניין האגרה, לך תדע מה ימצאו בטסט וכמה יעלה לתקן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...