Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה כל הספארקים שלכם בלי פנסי ערפל ?

אין בארץ אפילו כאופציה.

בסוכנות אמרו לי שאין גם חיווטים בשביל אפטר מרקט.

עוד כמה דברים שחסרים ומעצבנים:

• פסים בצבע הרכב בדש בורד והדלתות, בארץ רק שחור.
  • זרועות הגה כסופות ולוח שעונים כסוף, בארץ יש רק את האפור כהה של שאר הדש בורד, דבר שלדעתי מאוד מאוד מכער ומשמים את כל הסביבה.
    העיצוב בנוי לשינויי הצבע והאיזורים המוכספים האלו.
  • מזגן עם בקרת אקלים נראה הרבה יותר טוב וכולל עוד מסך שליטה דיגיטלי יפה, אם כי לי זה פחות אכפת ואני דווקא מחבב מזגנים "מכאניים".
  • "מחשב דרך", שהוא חלק מלוח השעונים (במסך דמוי קטנוע שליד הספידומטר, הכפתור השמאלי ביותר חסר בארץ).

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

TheWizard, מחשב דרך? בקרת אקלים?

חבוב, יש הרבה רכבי סופר-מיני ואפילו משפחתיות קומפקטיות בלי הפיצ'רים האלה.

רכב של 60K עם בקרת אקלים? דיי נו :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הגלובליזציה עשתה טוב לשברולט קוריאה והיום הם לא מייצרים שם פאדיחות כמו דייהו לאנוס. עכשיו אחרי שהחליפו את האופטרה נשאר להם רק להוציא גרסה נורמלית של אביאו ואפשר יהיה לקבור את התדמית שלהם סופית.

יש מחליפה לאביאו , שברולט סוניק .

2012-Chevrolet-Sonic-%E2%80%93-Front-Side-View.jpg

08-sonic-opt.jpg

haters will hate

Guest רונן יצחק
פורסם
  • "מחשב דרך", שהוא חלק מלוח השעונים (במסך דמוי קטנוע שליד הספידומטר, הכפתור השמאלי ביותר חסר בארץ).

נכן, כפתור Mode: הוא משמש לבדיקת מס' הקילומטרים המוערך עד לגמירת מכל הדלק, מהירות ממוצעת, משך נסיעה ובדיקת טמפ' חיצונית. הם גימיקים, אבל עדיין אפשרויות חמודות.

חסרה גם אפשרות וויסות הגה, אבל זה לא בעייתי מבחינתי.

אני מניח שהגרסה המאובזרת יותר תגיע בהמשך, אולי ב-2012, היא תהיה הגרסה האוטומטית הצפויה להגיע אלינו. מקווה שתגיע גם גרסה ידנית כזו, אני עשוי לשדרג אליה (אם אני נהנה מה'ספארק' והוא ימשיך לשרת את צרכיי היטב, אז אשאר נאמן למותג).

TheWizard, מחשב דרך? בקרת אקלים?

חבוב, יש הרבה רכבי סופר-מיני ואפילו משפחתיות קומפקטיות בלי הפיצ'רים האלה.

רכב של 60K עם בקרת אקלים? דיי נו :lol:

חחח נכון, אבל דווקא בגלל זה היה מגניב עוד יותר אם ה'ספארק' שלנו הייתה מאובזרת כך.

אהבתי את 'שברולט סוניק', והכחול הכי יכול להתאים לה, וגם כמה קוצים למעלה, והמבין יבין :)

חבר'ה, אתר המבטיח ניקלים במחיר נמוך מאוד ל'ספארק'. אמינותו לא נבדקה, אז על אחריותכם.

תגידו, איך לשטוף את האוטו? אפשר בחומר ניקוי רב שימושי של 'קלין'? לא ייגרם נזק לצבע? והאם לשלשת של ציפורים עלולה לפגוע בצבע אם לא מנוקה מיד? מישהי אמרה לי שלעתים זה מותיר סימן (ואפשר להשתמש בסקוטץ'? laughing-smiley-001.gif).

תודה.

פורסם

לי לא אכפת כלל מהאביזור הזה שחסר, כן מפריע לי האפור המשמים ובמיוחד היעדר ההכספה בזרועות ההגה ולוח השעונים.

פורסם

דווקא לי זה הפריע, בסוף מצאתי איכשהו להסתדר (וכאמור גם הזמנתי). ההגה נמוך לי מדי באופן קיצוני (ואני לא כזה גבוה, 1.85).

פורסם
נכן, כפתור Mode: הוא משמש לבדיקת מס' הקילומטרים המוערך עד לגמירת מכל הדלק, מהירות ממוצעת, משך נסיעה ובדיקת טמפ' חיצונית. הם גימיקים, אבל עדיין אפשרויות חמודות.

אני מניח שהגרסה המאובזרת יותר תגיע בהמשך, אולי ב-2012, היא תהיה הגרסה האוטומטית הצפויה להגיע אלינו. מקווה שתגיע גם גרסה ידנית כזו, אני עשוי לשדרג אליה (אם אני נהנה מה'ספארק' והוא ימשיך לשרת את צרכיי היטב, אז אשאר נאמן למותג).

חחח נכון, אבל דווקא בגלל זה היה מגניב עוד יותר אם ה'ספארק' שלנו הייתה מאובזרת כך.

אהבתי את 'שברולט סוניק', והכחול הכי יכול להתאים לה, וגם כמה קוצים למעלה, והמבין יבין :)

חבר'ה, אתר המבטיח ניקלים במחיר נמוך מאוד ל'ספארק'. אמינותו לא נבדקה, אז על אחריותכם.

תגידו, איך לשטוף את האוטו? אפשר בחומר ניקוי רב שימושי של 'קלין'? לא ייגרם נזק לצבע? והאם לשלשת של ציפורים עלולה לפגוע בצבע אם לא מנוקה מיד? מישהי אמרה לי שלעתים זה מותיר סימן (ואפשר להשתמש בסקוטץ'? laughing-smiley-001.gif).

תודה.

רחיצת רכב: אל תשתמש בחומרים ״חזקים״ דוגמת קלין ושות׳.

אתה יכול לקנות סבון יעודי, או הכי פשוט להשתמש בשמפו לשיער - עדין ועושה את העבודה.

לשלשת ציפורים, להשתדל לנקות בהקדם. זה חומצי ויכול לפגוע בצבע.

אל תשתמש בסקוץ. תרטיב, תחכה קצת וזה יורד בקלות.

Guest רונן יצחק
פורסם
דווקא לי זה הפריע, בסוף מצאתי איכשהו להסתדר (וכאמור גם הזמנתי). ההגה נמוך לי מדי באופן קיצוני (ואני לא כזה גבוה, 1.85).

רגע, אז איך הסתדרת?

ו-1.85 זה לא גבוה? ומה אני, על כל מטר שישים שלי, יאמר?

רחיצת רכב: אל תשתמש בחומרים ״חזקים״ דוגמת קלין ושות׳.

אתה יכול לקנות סבון יעודי, או הכי פשוט להשתמש בשמפו לשיער - עדין ועושה את העבודה.

דווקא מצוין עליו שהוא מיועד גם לרכב (ושמפו לשער?!)

תודה :)

וואו ממש קרטל של אנשי ספארק :wink: תתחדשו ותהנו! עשיתם רכישה מצויינת.

חחח תודה.

פורסם
רגע, אז איך הסתדרת?

ו-1.85 זה לא גבוה? ומה אני, על כל מטר שישים שלי, יאמר?

איכשהו, המושב הכי נמוך (עדיין גבוה), קצת אחורה, משענת אחורה ובמיוחד - רגליים מפוסקות.

בסוף כשמצאתי את התנוחה הזו בה ההגה לא ליטף לי את הרגל היה סביר, אם כי נסעתי רק 20 דקות, אין לי מושג איך זה יהיה בנסיעה ארוכה, נקווה לטוב.

פורסם

הסוניק נראית כמו רנו סניק.. :)

בנצי אני איתך בכל מה שאמרת בשרשור הזה.

חברים, 22 דף על דייהו מאטיז עם סמל של שברולט... הייתי בטוח שהשרשור הזה כבר שקוע עמוק בעבר.... תהיו בריאים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

Guest רונן יצחק
פורסם

חברים, 22 דף על דייהו מאטיז עם סמל של שברולט... הייתי בטוח שהשרשור הזה כבר שקוע עמוק בעבר.... תהיו בריאים :)

נדמה שכל הפורום קנה את ה"דייהו מאטיז" הזאת, אז זוז הצדה :)

לא יודע מה אתכם,אני מחכה לקאיה פיקנטו.

מה אהבת בה? הגרסה המוצעת בחו"ל היא מאובזרת מאוד ואטרקטיבית, אבל כמו בד"כ בארץ, הגרסה שתוצע כאן תהיה מסורסת (גם ה'ספארק' בארץ סורסה מעט), גם ברמת האבזור, וכמו כן, הרכב בעל הגיר הידני מתפשר על גודל המנוע, ולי היה חשוב שילוב שניהם (ה'ספארק' הציעה לי זאת).

בכל אופן, תיהנה ממנה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...