Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש תלוי בכמה פרמטרים .

מה גיל הנהגים ?

האם היה לך ביטוח ב 3 שנים האחרונות והאם היו תביעות ?

במידה והיה לך ביטוח ולא היו תביעות והנהגים מעל גיל 24 לפחות , ניתן למצוא ביטוח ב 2300 ש"ח מקיף .

חובה זה 1300 מגיל 30 ו 1800 מגיל 24 .

יש ל UMI סוכנות שדרכה נותנים מחירים מעולים וכיסויים נהדרים שווה בדיקה .

גלוי נאות *אני עובד סוכנות ביטוח .

זה באמת קשור לגיל הנהג\ים.

במקרה שלי 2 נהגים נקובים מעל גיל 35

עבר נקי מתאונות

המחיר למקיף החל ב- 1900 עד בערך 2150 (בדקתי ב-4 חברות)

מחיר לחובה 1350 .

וללא קשר לינק נחמד - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000636899

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest רונן יצחק
פורסם

המערכת נשמעת לי פשוטה ביותר וכנראה שלא שווה את ה-790 לפני מע"מ שרוצים עליה. אני חושב שאוותר.

אכן היא בסיסית, ולטעמי לא אמורה לספק מעבר. זה כבר תלוי בשאלה האם אתה מוכן לשלם את סכום הכסף שנדרש.

בנוסף שמתי לב מצילום הרדיו שאין כניסת USB, בכל התמונות שראיתי מחו"ל (גם בדגמי LS הזולים יותר) היה שקע כזה, בארץ אין?

בחוברת תפעול הרכב יש התייחסות לו, אבל נראה שזה לא רלוונטי לגרסה הנוכחית שמוצעת בארץ.

לאחרונה המיקרופון בדיבורית BT שלי (זרוע משולבת) החל להתקלקל,

הפתרון של הדיבורית הזו נראה ממש אלגנטי.

המיקרופון שלה מותקן מעל השמשה הקדמית, באמצע.

יכול להיות, רונן, רק שלא קוראים לו שברולט ספארק.

זו דעתך, אך דעת רבים שבדקו, השוו וביצעו החלטה, היא אחרת. והביקורות גם כן חיוביות (עם סייגים, אך אלה הם נחלת כל ביקורת, לכל רכב), וגם במדורי ההשוואות היא מככבת, כמו זו האחרונה של 'ממון'. ומה שאתה אומר ניתן לומר לגבי כל רכב (אני מכיר רבים שמאוהבים במאזדה 3 שלהם, ורבים אחרים שפשוט לא סובלים אותה). אז יפה שיש לך דעה שונה, אך אינה מעידה על שום עובדה, מלבד על הטעם האישי שלך.

לאף מוצר אין מונופול על ההתלהבות, שהוא אנדוודואלי לכל אחד ואחד. הגיע הזמן שתבינו את זה.

orennabel, בבקשה, מה שכן אני לא בטוח שUMI יחווטו אותה לרמקולים. יכול להיות שיתקינו ספיקר חיצוני - זה אפשר לשאול אותם או כל מי שכבר קנה את הרכב עם הדיבורית =]

היא כן מחווטת לרמקולים, אך המוזיקה לא נפסקת בקבלת שיחה.

מישהו יודע בערך כמה אמור לעלות ביטוח חובה+מקיף לספארק?

עלה לי איזה 6300 ש"ח, וזה מחיר מעולה לנהג חדש. לך זה צריך לעלות אף הרבה פחות.

יש לי סוכן ביטוח שאני יכול להמליץ לך עליו.

מאזדה 3, ספורטיבית? איזה דגם של מאזדה 3 שנמכר בארץ הוא ספורטיבי בדיוק?

זה הרכב. אבל מה זה משנה, גם אם מדובר במאזדה 3 רגילה, הדוגמה מתאימה לעניין: יש כאלה שמכונית כמו 'ספארק' יותר מתאימה להן. עובדה.

חולת הגה, טויוטה? איזה רכב ספורטיבי של טויוטה נמכר כאן כחדש? האחרון אם אינני טועה היה היאריס TS.

אמרתי טויוטה, לא אמרתי ספורטיבית.

יפייפיה? נהפוכו. הרכב הזה צועק פרופורציות לא נכונות. גבוה, קצר, צר. וזה אגב תקף לעוד לא מעט רכבים דומים.

בוודאי שזה עניין של טעם אישי. בעיני רבים היא נמצאה יפה מאוד. לומר "זה כבר עובר את הטיעון של טעם אישי" זו התנשאות וחוסר סובלנות לדעות של אחרים. והרי על זה דיברתי, האם ניתן לומר ששיקרנו/הגזמנו בקשר למראה החיצוני? אף אחד לא יכול לטעון דבר כזה, כי זה נתון לטעם האישי.

הרכב הזה, או כל אחד אחר בקטגוריה הוא לא סיבה להתלהבות מוגזמת כזו.

ההערה הזו היא שגויה מיסודה. אתה יכול לומר את דעתך עליה, אך אתה לא יכול לומר את דעתך על ההתלהבות שלנו. זה כבר הוסבר ואינני מוצא טעם להרחיב על כך.

ובשעה טובה לכל מי שקיבל שיחת טלפון שהרכב שלו יגיע בקרוב!

פורסם

רונן, יש מצב שאתה עובד בUmi?:-P

אני מאוד מקווה שכן אחרת הסגידה למותג לא מובנת לי.

אין צורך שתצא להגנתה בכל פעם שמישהו ייתן דעה טיפה שונה. אחרי הכל, אם אתה אוהב ונהנה ומתלהב ושמח מהרכב אז כוס אומו העולם ואחותו.:wink:

גדעון, מההודעה שלך אני מבין ששמרת על בטן מלאה הרבה זמן:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
רונן, יש מצב שאתה עובד בUmi?:-P

אין צורך שתצא להגנתה בכל פעם שמישהו ייתן דעה טיפה שונה. אחרי הכל, אם אתה אוהב ונהנה ומתלהב ושמח מהרכב אז כוס אומו העולם ואחותו.:wink:

חחחחח תכלס זה נראה כך... ואין לי איזה אינטרס או משהו כי אחרי הכל גם אני נוסע על אחד כזה:)

Guest רונן יצחק
פורסם

רונן, יש מצב שאתה עובד בUmi?:razz:

אני לא סוגד למותג, אני כן מחזק את ה'ספארק' בתחום הסגמנט שלה. וזה בלי לומר שאין לה חסרונות, אבל בואו ניכנס לפרופורציה. צריך לומר את האמת, היא עדיין בין המובילות בסגמנט שלה, והתמורה שלה ביחס למחירה, הופך אותה כנראה להכי כדאית.

אני לא יוצא נגד דעות שונות, אני יוצא נגד גישה. לא שמת לב, אבל לא מדובר כאן בדעות שונות שאני יוצא נגדן, אלא יוצא נגד הזלזול בדעות שונות. מי יאמר מה נכון ומה לא נכון לאדם להתלהב ממנו? לא כל מה שמתאים לאדם אחד, מתאים לאדם אחר.

רונן לא הציעו לך ביטוח מקיף מתנה?? (אולי לקחת משהו אחר במקום).

לא.

יכול להיות, רונן, רק שלא קוראים לו שברולט ספארק.

אני חוזר לצטט את דבריך כי בדיוק קורא רשמים חדשים וטובים מאוד באתר 'גלובס' ל'שברולט ספארק'. אפילו עיצובה החיצוני והפנימי זוכה לסופרלטיבים של רענן ומרענן, כמו גם בכתבות למטה (אבל "זה עובר את הטיעון של טעם אישי").

כתבות פחות חדשות, אך לא פחות מחמיאות (של מבינים ברכבים. לא כמונו, "טיפשים"): 'גלגלים'; 'שוונג'; 'אוטו'; 'וואלה!'.

פורסם

זה ממש תלוי בכמה פרמטרים .

מה גיל הנהגים ?

האם היה לך ביטוח ב 3 שנים האחרונות והאם היו תביעות ?

במידה והיה לך ביטוח ולא היו תביעות והנהגים מעל גיל 24 לפחות , ניתן למצוא ביטוח ב 2300 ש"ח מקיף .

חובה זה 1300 מגיל 30 ו 1800 מגיל 24 .

יש ל UMI סוכנות שדרכה נותנים מחירים מעולים וכיסויים נהדרים שווה בדיקה .

גלוי נאות *אני עובד סוכנות ביטוח .

תודה. אכן קיבלתי הצעות דומות.

שאלה - המחיר של UMI אכן תחרותי (למרות שיש לי הצעה זולה ממנו ב-10 ש"ח...). אני בהחלט מבין את היתרונות בביטוח אצלם, אבל השאלה שלי היא מה החסרונות לבטח שם?

פורסם
תודה. אכן קיבלתי הצעות דומות.

שאלה - המחיר של UMI אכן תחרותי (למרות שיש לי הצעה זולה ממנו ב-10 ש"ח...). אני בהחלט מבין את היתרונות בביטוח אצלם, אבל השאלה שלי היא מה החסרונות לבטח שם?

לטעמי אין , אני עוסק 5 שנים בביטוחים , ומוכר המון ביטוחים ואני לא אבטח בחברה שאני עובד בה אלא ב UMI.

אין להם חסרונות,יש להם כיסויים מעולים כולל חדש תמורת ישן , צד ג' של מיליון ש"ח ,שכולם נותנים רק 500,000 ש"ח .

השתתפות עצמית ממש זולה .

חבילה באמת מעולה לדעתי .

שברולט ספארק 2011

הרדיו רק בעייתי

אורן

פורסם

תתחדשו, תהנו, עשיתם רכישה נכונה מאוד מבחינת הסגמנט.

אני לא יכול להתווכח עם מי שאומר שהיא יפה, עונה לו על הצרכים ומסבה לו עונג. אני יכול רק לתת את דעתי:

לא סובל את המראה שלה. באמת, נראה כאילו עבד עליה מעצב ימני כשיד שמאל שולטת בעכבר. הפרופורציות ממש איומות לדעתי (האישית, הלא מחייבת והלא מנסה להקניט חלילה).

למרות המנוע החזק בקטגוריה היא לא מרגישה כך. הוא גם רועש ולא נעים לטעמי.

יצא לי לנהוג על כל המתחרות (אלטו, i10, פנדה, 107) בגרסתן הידנית. לי אישית אין כל ספק שאת כספי היו מקבלים בפיאט. הפנדה פשוט ליגה אחת מעל השאר. אח"כ הייתי שם את ה-107, שנראית הכי טוב מכולן לטעמי, ומשרה איזו אווירה צעירה וקלילה. ה-i10 גם היא מכונית טובה בסה"כ, שום תלונה מיוחדת. רק מה - משעממת עד מוות מבחינה עיצובית, בפנים ובחוץ. עכשיו תורה של הספארק, שהסיבה היחידה שהיא לא במקום האחרון זה כי יש גם אלטו...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה הרכב. אבל מה זה משנה, גם אם מדובר במאזדה 3 רגילה, הדוגמה מתאימה לעניין: יש כאלה שמכונית כמו 'ספארק' יותר מתאימה להן. עובדה.

לא דיברתי על איזה רכב מתאים למי. דיברתי על הקשר שבין מאזדה 3 למכונית ספורטיבית. והקשר הוא שאין קשר. היא אולי קצת יותר מתגמלת מחלק מהרכבים האחרים בקטגוריה, אבל ספורטיבית היא לא.

המאדזה 3 שקישרת אליה, היא מאזדה 3. זה שהיא בתצורת 5 דלתות ולא 4, לא הופך אותה לספורטיבית. גם אם בארץ מחליטים להצמיד לה כינוי ספורט בתור רמת הגימור. הדגם הספורטיבי של ה3 לא נמכר בכלל בארץ.

אמרתי טויוטה, לא אמרתי ספורטיבית.

עד כמה שאני מבין, בתור חובב הגה/חולה הגה כל חיי, חולה הגה יבחר במכונית שהיא הרבה מעבר ללהגיע מא' לב', אם מתאפשר לו הדבר. הוא יבחר במכונית מהנה לנהיגה, מיוחדת. שלל דגמי טויוטה הנמכרים כרגע בארץ הם שום דבר מעבר ללהגיע מא' לב'.

בוודאי שזה עניין של טעם אישי. בעיני רבים היא נמצאה יפה מאוד. לומר "זה כבר עובר את הטיעון של טעם אישי" זו התנשאות וחוסר סובלנות לדעות של אחרים. והרי על זה דיברתי, האם ניתן לומר ששיקרנו/הגזמנו בקשר למראה החיצוני? אף אחד לא יכול לטעון דבר כזה, כי זה נתון לטעם האישי.

שוב, הפרופורציות של הרכב מוגזמות ולא מתאימות בכלל. פרונט מנופח לגובה, גלגלים קטנטנים שנבלעים ברכב למרות שהוא עצמו קטן מאוד, פנסים עצומים, אורך כללי קצר מאוד על רכב יחסית גבוה.

זה לא עניין של טעם, זה עניין של סרגל.

אם נכנס לטעם, זה איפשהו מזכיר לי את המיקרו-וואן של סובארו שנמכר כאן בזמנו.

ההערה הזו היא שגויה מיסודה. אתה יכול לומר את דעתך עליה, אך אתה לא יכול לומר את דעתך על ההתלהבות שלנו. זה כבר הוסבר ואינני מוצא טעם להרחיב על כך.

בוודאי שאני יכול, במיוחד כאשר היא מנופחת מאוד מעבר לכל דמיון.

חבר'ה, עם כמה שהרכב כדאי, חסכוני וכו', הוא עוד רכב מהשורה. להתלהב מרכב חדש זה תמיד כיף, ותמיד רצוי. אבל צורת ההתלהבות כאן היא מוגזמת מאוד.

אם היה מדובר באקזוטיקה מוטורית מיוחדת, מובן. בסה"כ עוד כלי קוריאני קטן.

כלי כדאי יחסית לשאר, אבל כלי ותו לא.

ובשעה טובה לכל מי שקיבל שיחת טלפון שהרכב שלו יגיע בקרוב!

ליאור, היום זו הפעם הראשונה שנכנסתי לשרשור. אני לא אוגר כלום בבטן, ואם תסתכל במה שרשמתי קודם לכן, אני בעד כל עניין הרכבים הקטנטנים הללו שממלאים בזמן האחרון את הכבישים, במיוחד שניתן להזמין אותם בשלל צבעים. זה מהלך טוב וגורם לנוף המוטורי בארץ להיות קצת יותר מגוון. זה גם מראה שאנשים מתחילים לחשוב בהיגיון ולהבין שלא לכל מצב צריך רכב-משפחתי-עם-מנוע-1600-ותיבה-אוטומטית.

אני באמת מאחל לכל הרוכשים נסיעה בדרכים טובות ושהרכב ישרת אותם נאמנה.

המועדפת שלי אגב היא דווקא הC1, בגרסת 3 הדלתות.

!AWDSOME

Guest רונן יצחק
פורסם

ידוע לכם כמה הביטוח של UMI היה עולה לי, כנהג חדש?

לא דיברתי על איזה רכב מתאים למי. דיברתי על הקשר שבין מאזדה 3 למכונית ספורטיבית. והקשר הוא שאין קשר. היא אולי קצת יותר מתגמלת מחלק מהרכבים האחרים בקטגוריה, אבל ספורטיבית היא לא.

המאדזה 3 שקישרת אליה, היא מאזדה 3. זה שהיא בתצורת 5 דלתות ולא 4, לא הופך אותה לספורטיבית. גם אם בארץ מחליטים להצמיד לה כינוי ספורט בתור רמת הגימור. הדגם הספורטיבי של ה3 לא נמכר בכלל בארץ.

שוב, זה לא האישו.

עד כמה שאני מבין, בתור חובב הגה/חולה הגה כל חיי, חולה הגה יבחר במכונית שהיא הרבה מעבר ללהגיע מא' לב', אם מתאפשר לו הדבר. הוא יבחר במכונית מהנה לנהיגה, מיוחדת. שלל דגמי טויוטה הנמכרים כרגע בארץ הם שום דבר מעבר ללהגיע מא' לב'.

גם כאן האישו לא הובן. כתבתי שאם היו באפשרויותיה הכלכליות, היא הייתה בוחרת ברכב בסגמנט אחר, אך עדיין, זה לא מונע ממנה להתלהב מאוד מהספארק שמציעה תמורה רבה ביחס לעלותה. לטעמה (אתה יכול לזלזל בזה?).

שוב, הפרופורציות של הרכב מוגזמות ולא מתאימות בכלל. פרונט מנופח לגובה, גלגלים קטנטנים שנבלעים ברכב למרות שהוא עצמו קטן מאוד, פנסים עצומים, אורך כללי קצר מאוד על רכב יחסית גבוה.

זה לא עניין של טעם, זה עניין של סרגל.

ההגדרה שלך ליופי של רכב היא מקובעת, וזה בסדר גמור, אבל יש שיודעים קצת לצאת מהקופסה בקשר למראה שצריך להיות לו.

ובוודאי שזה עניין של טעם, אחרת לא היו קיימות דעות רבות אחרות.

בוודאי שאני יכול, במיוחד כאשר היא מנופחת מאוד מעבר לכל דמיון.

אתה צודק, אתה יכול, אבל זה לא הופך זאת ליותר חכם. לזלזל בהתלהבות של אחרים זה פשוט לא נכון. זה אינדוודואלי מאוד. באותה המידה, אדם שקנה יגואר או למבורגיני, יביט בבחירה שלך בזלזול ולא יבין מדוע אתה מתלהב ממנה. תמיד יש טוב יותר, אבל יש גם מה שמתאים יותר, והוא זה שגורר התלהבות בעיקר.
פורסם
מאזדה 3, ספורטיבית? איזה דגם של מאזדה 3 שנמכר בארץ הוא ספורטיבי בדיוק?

חולת הגה, טויוטה? איזה רכב ספורטיבי של טויוטה נמכר כאן כחדש? האחרון אם אינני טועה היה היאריס TS.

יפייפיה? נהפוכו. הרכב הזה צועק פרופורציות לא נכונות. גבוה, קצר, צר. וזה אגב תקף לעוד לא מעט רכבים דומים.

עדיין קשה לי להבין את הסיבה שבגללה החלק הקדמי של הרכב כל כך מנופח לגובה. עד כדי כך שמכסה המנוע גבוה משמעותית מקו החלונות. כמה קטנים צריכים להיות הגלגלים, וכמה עצמות צריכות להיות הכנפיים, כדי שהגלגלים ילכו לאיבוד. ועל גודל הפנסים הקדמיים המוגזם אין מה להגיד חוץ ממיותר.

יש הרבה מאוד מה לעשות כדי שהרכב הזה יהיה יפייפה.

זה כבר עובר את הטיעון של "זה עניין של טעם".

מנגד, הוא בהחלט מאובזר יחסית לרכבים אחרים בקטגוריה, מספיק בטיחותי, ונראה שעונה על הצורך שלמו הוא נוצר. לנייד אנשים בנוחות יחסית וחסכוניות יחסית בשטח עירוני.

מה שכן, כל הקטגוריה הזו עדיין יחסית יקרה לדעתי.

תבין, אני מאוד בעד רכבים קטנים ובסיסיים, שבסה"כ עושים את העבודה, ונותנים תמורה יפה לכסף.

אבל אני מאמין שסופרמיני זקנה במספר שנים בודדות באותו המחיר תיתן תמורה טובה יותר לכסף.

הרכב הזה, או כל אחד אחר בקטגוריה הוא לא סיבה להתלהבות מוגזמת כזו. זה כלי. כלי להגיע ממקום למקום. הוא לא מרגש, ולא מספק הנאה מנהיגה בכלל. בתור כלי הוא טוב מאוד. ושום דבר מעבר לזה.

מכאן נובעת ההתלהמות על ניפוח תגובות האהדה המוגזמות כלפי הרכב הזה.

בכל מקרה, תתחדשו כולם, רכב חדש זה תמיד כיף.

קניתם חבילה טובה מאוד, תהנו ממנה :)

מסכים עם כל מלה.

אני גם מתקשה להבין איך אפשר בכלל להמליץ ולהתלהב מרכב שבקושי התנסיתם בו.

אני תכף סוגר שנה שלמה ו20 אלף ק"מ עם הרכב שלי ורק כעת אני עומד לפרסם שרשור התרשמות. (שלא לדבר על 15 שנה על הכביש ולא מעט רכבים שעברו תחת ידי)

עוד לא הורדתם את שכבת המגן מהצמיגים וכבר אתם מפליגים בסופרלטיבים מוגזמים.

עם כל הכבוד לאחותו וידידתו של מר רונן יצחק, הן לא בוחנות רכב . הערות כאלה על מאזדה 3 וטויוטה כלשהי פשוט מעלות גיחוך :D

אגב , אני לא מבין מתי יש לך זמן לנהוג ברכב כשאתה כל היום יושב על השרשור הזה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

Guest רונן יצחק
פורסם

אני גם מתקשה להבין איך אפשר בכלל להמליץ ולהתלהב מרכב שבקושי התנסיתם בו.

באותה המידה שהמבקרים יכלו לכתוב ביקורות, וטובות מאוד, על הרכב. גם התנסותם היא קצרצרה.

לפי שיטתך, גם אדם שקנה רכב ב-200,000 ש"ח, לא יכול להתלהב אלא לאחר שחצה מספר רב של ק"מ. לפיכך, זה לא נכון להתלהב מכל מוצר חדש שנקנה, לאו דווקא רכב. זו שטות, בואו לא נלך לאיבוד.

חברים, מדובר בלא יותר מאי הבנה גדולה: לא הבענו דבר שלא ניתן להביע על סמך ההתנסות הקצרה שלנו. לא הבענו דעה על תפקוד הרכב לאחר אלפי ק"מ. כל מה שהבענו הוא סובייקטיבי על-פי מה שהוא נותן לנו בטווח הזמן המידי (אבזור, יופי, נוחות, חיסכון).

כבר אמרתי שאם אמשיך להיות מרוצה מהרכב, אני עשוי להישאר נאמן למותג. לא קבעתי שאהיה נאמן. כרגע, נראה שרוכשי הרכב מרוצים מאוד.

עם כל הכבוד לאחותו וידידתו של מר רונן יצחק, הן לא בוחנות רכב . הערות כאלה על מאזדה 3 וטויוטה כלשהי פשוט מעלות גיחוך :grin:

הערות כאלה באו לומר שהנה, יש אשר מודעות לעליונות של הרכבים הללו, אך עדיין מעדיפות את ה'ספארק' או מתלהבות ממנה מאוד גם כן (למרות חווית הנהיגה במאזדה והגיר האוטומטי שאחותי, למשל, מעדיפה).

ועזוב אותן, כי הובאו גם דעות של בוחני רכב, אבל האם זה עזר לך כדי שתבין?

אגב , אני לא מבין מתי יש לך זמן לנהוג ברכב כשאתה כל היום יושב על השרשור הזה :smile:

נו, והערה כזו, לא מעלה גיחוך? :)
פורסם

סבבה מיני והכל אבל איך אתם יכולים לסבול את העניין שאין חלונות אחוריים???

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
Guest רונן יצחק
פורסם
סבבה מיני והכל אבל איך אתם יכולים לסבול את העניין שאין חלונות אחוריים???

על מה אתה מדבר? :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...