Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילא זה נראה כאילו יש כאן מספיק אנשים להקים מועדון :-D

מפגש יום שישי אחה"צ נשמע גם אופצייה נחמדה.

אגב, מישהו שידרג את הרמקולים ? הסאונד שלהם יכול להתחרות בקושי ברמקול של הדיבורית (טוב קצת הגזמתי).

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, מישהו שידרג את הרמקולים ? הסאונד שלהם יכול להתחרות בקושי ברמקול של הדיבורית (טוב קצת הגזמתי).

אחה"צ קליל אבל חכו שכולנו נקבל!

פורסם
תודה, מאיר :)

אה, את זה אני לא יודע, אבל מעיון מהיר בחוברת התפעול של הרכב, ניתן לחבר נגנים למערכת דרך AUX, אך לא בצורה אלחוטית.

לגבי חיבור ה-iPhone בצורה אלחוטית לדיבורית לצורך שמיעת מוזיקה: לא בדקתי, גם אין לי את המכשיר כדי לבדוק. אני מניח שאחד החבר'ה כאן יוכל לעזור. אני מאמין שהדיבורית משמשת אך ורק לצורך קבלה ויציאה של שיחות, היא לא תזהה את הנגן שלך ב-iPhone.

אני גם הזמנתי דיבורית כזו, תוכל לצלם אותה?

האם שומעים מרמקולי הרכב דרך הרדיו או שמדובר ברמקול נוסף, והיכן הוא?

האם יש מסך או רק כפתורי קבלה/ניתוק וווליום?

האם רדיו הרכב מוחלש/מושתק בעת ניהול שיחה וחוזר לווליום רגיל בסיומה?

האם יש כפתור לחיוג קולי?

תודה לכל התשובות (ובמיוחד לתמונות).

אגב אם יש דרישה למבחן מעיתון ממון שצולם פה באיכות לא טובה מלפני שבוע, אני יכול לסרוק אותו טוב (חכיתי שיתפרסם בצורה אלקטרונית רשמית אך נראה כי לא עושים זאת).

Guest רונן יצחק
פורסם

חחח "מועדון"? למה ללכת על קטן? אני אומר, להקים כת!

ידידה שלי הולכת לשדרג אותם בסאב. אמורה לקבל את ה'ספארק' שלה השבוע :)

אישית, לא רואה בכך צורך, העוצמה והאיכות הן די והותר לתא של מכונית. ממילא העוצמה הכי גבוהה שלה היא לא בטוחה - בקושי שומעים רחשים של הסביבה, ובטח שגם הריכוז נפגע.

אני גם הזמנתי דיבורית כזו, תוכל לצלם אותה?

הנה, אפשר לקלוט אותה כאן (מצד ימין למטה, כפתורי מינוס ופלוס לעוצמה, וכפתור עם סמל של דיבורית):

188533_10150110587310995_650865994_6814553_2599331_n.jpg

פתחתי ל'ספארק' אלבום מיוחד בפייסבוק, מוזמנים להציץ גם שם.

האם שומעים מרמקולי הרכב דרך הרדיו או שמדובר ברמקול נוסף, והיכן הוא?

אתה שואל האם הדיבורית מנצלת את הרמקולים שמשמשים את הרדיו? אם כך, אז כן. השמיעה טובה מאוד וגם הקליטה של המיקרופון, לא נדרשתי לחזור על עצמי ודיברתי בקול רגוע. החיבור לסלולארי הוא ידידותי מאוד, ומרגע שאתה מחבר את ההתקן לסלולארי שלך, הכל הוא אוטומטי: אתה נכנס לרכב, הזיהוי אוטומטי, לא צריך להתעסק עם הדיבורית או עם הסלולארי.

ברגע שמתקבלת שיחה, הרדיו או הדיסק ימשיכו להתנגן, אין התנגשות עם השמע של הדיבורית, לכן מומלץ להנמיך את מערכת השמע באופן ידני.

האם יש מסך או רק כפתורי קבלה/ניתוק וווליום?

אין מסך, כפי שאתה רואה :)

האם רדיו הרכב מוחלש/מושתק בעת ניהול שיחה וחוזר לווליום רגיל בסיומה?

הקדמתי אותך: לא מוחלש או מושתק.

האם יש כפתור לחיוג קולי?

לא.

אגב אם יש דרישה למבחן מעיתון ממון שצולם פה באיכות לא טובה מלפני שבוע, אני יכול לסרוק אותו טוב (חכיתי שיתפרסם בצורה אלקטרונית רשמית אך נראה כי לא עושים זאת).

אחותי שמרה לי את הכתבה, אבל עכשיו הסתבר שזרקה בטעות. אשמח אם תסרוק באיכות טובה ותעלה :)
פורסם

טוב חבר'ה לאחר שלושה ימים שהספארק ברשותי אני יכול לספר את רשמיי!

הופתעתי לטובה מהספארק, אתוודה ואומר, לא עשיתי עליה נסיעת מבחן, ז"א, הרגע בו קיבלתי את הרכב היה הרגע הראשון בו נהגתי בה.

המנוע דיי שקט, ההילוכים רכים מאוד וכך גם כל תהליך העברת ההילוכים.

בניגוד למה ששמעתי קודם, הספארק מתנהגת יפה מאוד גם מעל 100 קמ"ש. אחיזת הכביש שלה טובה.

חבל מאוד שההגה לא מתכוונן, אבל הגבהת והנמכת מושב הנהג בהחלט מפצים על כך.

מבחינת צריכת דלק, הסיבה הראשונה שפניתי לקטגוריית המיני, התאכזבתי, עברו יומיים של נהיגה, לא יותר מ-90 ק"מ וחצי טנק כבר עומד להסתיים, אבל בהשוואה למכוניות שנהגתי בהן עד עכשיו, זה הבדל עצום ומתקבל.

אגב, במעמד קבלת האוטו, סולזמנתי (בפעם המי יודע כמה) ע"י הסוכן, כשנאמר לי שאני יכול להמשיך לנסוע 80 ק"מ עם הופעת נורית הדלק WTF?!?!? :mad2:

עוד משהו בעייתי שגיליתי בספארק, הדלתות האחוריות אינן נסגרות בקלות, ז"א צריכים ממש לטרוק אותן על מנת שיסגרו, בפעם הראשונה שנהגתי ברכב השארתי את הדלתות פתוחות כל הלילה, אבקש מבעלי הספארק לבדוק את העניין ולחזור אליי עם תשובה, האם זה קורה רק אצלי.

אח שלי קיבל את הפיג'ו 107 שלו שבוע קודם לכן, מבחינת צריכת הדלק אין מה להשוות, ה-107 לוקחת בגדול, גם בחיצוניות לפי דעתי, אבל ברמת האיבזור, ההתנהגות והגודל, הספארק מנצחת בנוק אווט.

סה"כ אוטו נחמד מאוד, תמורה מלאה לעומת הסכום ששולם (הכל יחסי בארצנו העושקת)

לכל קוראי השרשור, התייחסתי לרכב באופן יחסי, לקטגוריה ולסכום בו הוא נרכש ונמצא.

כמובן שאין מקום להשוות אותו לרכבים אחרים, כל הנאמר מתייחס לעובדה שהמחיר שלו זול, וביחס למתחרות שלו!

סה"כ אני מרוצה מאוד!!!!

לכל מי שממתין לספארק שלו, עשיתם רכישה מצויינת!! אתם עתידים להנות ולקבל תמורה גדולה לסכום הקטן ששילמתם! :-)

אגב, החלטתי לשדרג את הספארק במערכת מולטימדיה que nq600, למי שמכיר.

לא רע בכלל!

Guest רונן יצחק
פורסם

הופתעתי לטובה מהספארק, אתוודה ואומר, לא עשיתי עליה נסיעת מבחן, ז"א, הרגע בו קיבלתי את הרכב היה הרגע הראשון בו נהגתי בה.

בניגוד למה ששמעתי קודם, הספארק מתנהגת יפה מאוד גם מעל 100 קמ"ש. אחיזת הכביש שלה טובה.

סה"כ אני מרוצה מאוד!!!!

לכל מי שממתין לספארק שלו, עשיתם רכישה מצויינת!! אתם עתידים להנות ולקבל תמורה גדולה לסכום הקטן ששילמתם! :smile:

אז מה, יכול להיות רכב ב-67,000 ש"ח שהוא אשכרה רכב אמיתי, ואשכרה מצוין? לא יכול להיותתתתת

ותתחדש! :)

מבחינת צריכת דלק, הסיבה הראשונה שפניתי לקטגוריית המיני, התאכזבתי, עברו יומיים של נהיגה, לא יותר מ-90 ק"מ וחצי טנק כבר עומד להסתיים, אבל בהשוואה למכוניות שנהגתי בהן עד עכשיו, זה הבדל עצום ומתקבל.

לפי בדיקות (לא מעבדה), היא עושה 18-19 ק"מ לליטר. זה יפה מאוד ועומד היטב לצד הצהרת היצרנית, כך שקיבלנו את מה שמצוין במפרט (לדעתי אני אפילו יכול להיות חסכוני מזה, ואני הולך לבדוק זאת לאחר התדלוק הבא, סתם בשביל הקטע :)).

אגב, במעמד קבלת האוטו, סולזמנתי (בפעם המי יודע כמה) ע"י הסוכן, כשנאמר לי שאני יכול להמשיך לנסוע 80 ק"מ עם הופעת נורית הדלק WTF?!?!? :mad2:

"סולזמנתי"?

אני לא בטוח שהבנתי מה רצית לומר במשפט הזה.

עוד משהו בעייתי שגיליתי בספארק, הדלתות האחוריות אינן נסגרות בקלות, ז"א צריכים ממש לטרוק אותן על מנת שיסגרו, בפעם הראשונה שנהגתי ברכב השארתי את הדלתות פתוחות כל הלילה, אבקש מבעלי הספארק לבדוק את העניין ולחזור אליי עם תשובה, האם זה קורה רק אצלי.

מניסיון שלי, זה לא קורה.

מה שכן, לעתים כשאני מנסה לשלב להילוך אחורי, הידית מתיישבת איפשהו בין הילוך אחורי לניוטראל, היא מפספסת את מלוא התנועה להילוך הרצוי ולכן ההילוך למעשה הוא ניוטראל. אני פשוט צריך לדייק עם התנועה שלי, ואז זה משולב להילוך אחורי תקין.

אני מעריך שאני הרסתי את זה: באחת הנסיעות הראשונות, כשעוד לא ידעתי היכן זה הילוך חמישי, ניסיתי לשלב אליו כששילבתי להילוך רברס בטעות (כי כך זה היה ברכב של המורה נהיגה!), ובמהירות נסיעה גבוהה. עד שהבנתי היכן הטעות שלי, הספקתי לחזור עליה פעמיים.

יכול להיות שטעות כזו גורמת לבעיה כזו? אצלכם זה לא קורה, נכון? בהזדמנות הראשונה אני אגיע עם הרכב למוסך של UMI, אני מניח שזה תיקון קטן.

אח שלי קיבל את הפיג'ו 107 שלו שבוע קודם לכן, מבחינת צריכת הדלק אין מה להשוות, ה-107 לוקחת בגדול, גם בחיצוניות לפי דעתי, אבל ברמת האיבזור, ההתנהגות והגודל, הספארק מנצחת בנוק אווט.

בוודאי, זה 998 סמ"ק מול 1205 :)

לא רע בכלל!

מה היא מציעה? אפשר לראות תמונות?

פורסם

מה היא מציעה? אפשר לראות תמונות?

מסך מולטי טאץ בגודל 6 אינץ'.

דיבורית בולטוס מובנת.

ספר טלפונים ואי-מיילים.

מצלמת רוורס.

GPS עם תוכנת IGO 8 פרימיום.

משחקים.

מוסיקה.

וידאו.

הפאק היחיד של המערכת הזאת זה שאין לה יציאת audio out

אבל אמרו לי שזה בעיה שאפשר לפתור ע"י מגבר, לא שאני מתכנן לעשות את זה, אבל בכל זאת.

ואגב, לגבי הצריכת דלק בהשוואה ל-107

שוב, הכל יחסי.

ואם במנוע 1200 לעומת 1000 עסקינן, אז הספארק ידנית בעוד ה-107 אוטומט.

(כידוע לכולם, ידני הרבה יותר חסכוני מאוטומט)

ולגבי הקטע של ההילוך האחורי, לא קרה אצלי.

Guest רונן יצחק
פורסם

וואי, מערכת מולטימדייה שלמה. מה עלותה? ואיך היא מותקנת ברכב? אפשר לראות תמונות שלה ברכב?

למרות שאישית, לא הייתי קונה. יש לי כבר דיבורית שמרוצה ממנה, וגם GPS משוכלל. כל השאר זניח.

ואתה כנראה מתכוון לתיבת הילוכים רובוטית, כי לפי אתר 'אוטו', לפג'ו 107 יש רק ידנית או רובוטית.

אני לא יודע איך הרובוטית בצריכת דלק. נדמה לי שיותר טובה יותר מהאוטומטית, לא?

פורסם
טוב חבר'ה לאחר שלושה ימים שהספארק ברשותי אני יכול לספר את רשמיי!

סה"כ אוטו נחמד מאוד, תמורה מלאה לעומת הסכום ששולם (הכל יחסי בארצנו העושקת)

לכל קוראי השרשור, התייחסתי לרכב באופן יחסי, לקטגוריה ולסכום בו הוא נרכש ונמצא.

כמובן שאין מקום להשוות אותו לרכבים אחרים, כל הנאמר מתייחס לעובדה שהמחיר שלו זול, וביחס למתחרות שלו!

סה"כ אני מרוצה מאוד!!!!

לכל מי שממתין לספארק שלו, עשיתם רכישה מצויינת!! אתם עתידים להנות ולקבל תמורה גדולה לסכום הקטן ששילמתם! :-)

לא רע בכלל!

מבחינת הדלק בפעם הראשונה יצא לי 1 ל-10 (בעיר בלבד) , בפעם השנייה ששמתי דלק יצא לי 1 ל-13 (בעיר בלבד), בפעם השלישית אני מצפה ל 1 ל-15, ככה שאל תדאג, הרכב עוד חדש, עם הזמן צריכת הדלק תשתפר.

מבחינת הדלת, יש לי את הבעיה הזו עם דלת הנהג, כל פעם אני סוגר אותה פעמיים:)

תתחדש... איזה צבע קנית?

פורסם
חחח "מועדון"? למה ללכת על קטן? אני אומר, להקים כת!

אתה שואל האם הדיבורית מנצלת את הרמקולים שמשמשים את הרדיו? אם כך, אז כן. השמיעה טובה מאוד וגם הקליטה של המיקרופון, לא נדרשתי לחזור על עצמי ודיברתי בקול רגוע. החיבור לסלולארי הוא ידידותי מאוד, ומרגע שאתה מחבר את ההתקן לסלולארי שלך, הכל הוא אוטומטי: אתה נכנס לרכב, הזיהוי אוטומטי, לא צריך להתעסק עם הדיבורית או עם הסלולארי.

...

ברגע שמתקבלת שיחה, הרדיו או הדיסק ימשיכו להתנגן, אין התנגשות עם השמע של הדיבורית, לכן מומלץ להנמיך את מערכת השמע באופן ידני.

...

אין מסך, כפי שאתה רואה :)

...

הקדמתי אותך: לא מוחלש או מושתק.

אני חייב לציין שמערכת הציטוטים פה דיי בעייתית, חסרות הודעות ציטות קודמות, אני מודע לבעיה שזה בא לפתור אבל הפתרון יוצר בעיה לא פחותה.

בכל אופן כל ה-'...' אלו תוספות שלי של ציטות קודם שלי וכאן הכל ברור מתשובותך.

המערכת נשמעת לי פשוטה ביותר וכנראה שלא שווה את ה-790 לפני מע"מ שרוצים עליה. אני חושב שאוותר.

בנוסף שמתי לב מצילום הרדיו שאין כניסת USB, בכל התמונות שראיתי מחו"ל (גם בדגמי LS הזולים יותר) היה שקע כזה, בארץ אין?

לא.

ה-"לא" נאמר בתשובה להאם הדיבורית כוללת כפתור חיוג קולי, אותו כנ"ל.

אחותי שמרה לי את הכתבה, אבל עכשיו הסתבר שזרקה בטעות. אשמח אם תסרוק באיכות טובה ותעלה :)

אעלה את זה לכאן בעוד כמה שעות, או לכל המאוחר מחר, אני קצת עסוק עכשיו.

פורסם

בעיית טריקת דלתות:

גם אני ניתקלתי בזה.

אני מידי פעם (טוב הרכב אצלי בסה"כ יומיים) מוצא עצמי נאלץ לטרוק את הדלת האחורית פעם נוספת לסגירה מלאה.

בדלת הקידמית זה קרה לי פעם אחת.

פורסם
בעיית טריקת דלתות:

גם אני ניתקלתי בזה.

אני מידי פעם (טוב הרכב אצלי בסה"כ יומיים) מוצא עצמי נאלץ לטרוק את הדלת האחורית פעם נוספת לסגירה מלאה.

בדלת הקידמית זה קרה לי פעם אחת.

עדיין לא קיבלתי את הספארק שלי אז אני לא יכול להגיד איך זה אצלי. אבל, במאזדה לאנטיס (מהישנות) יש את ההבעיה הזאת אבל מהסיבות הטובות - הרכב כל כך אטום שצריך כח כדי לסגור את הדלת כמו שצריך.

תנסו לסגור את הדלת כשאחד החלונות פתוחים ותראו אם עדיין צריך את אותה כמות הכח.

פורסם

188533_10150110587310995_650865994_6814553_2599331_n.jpg

לאחרונה המיקרופון בדיבורית BT שלי (זרוע משולבת) החל להתקלקל,

הפתרון של הדיבורית הזו נראה ממש אלגנטי.

יש לזה שם? מהיכן ניתן למצוא דיבוריות מהסוג הזה?

פורסם

הדיבורית נקראת Bury 9040CC, בעיקרון זה דגם שפסק ייצורו אך יש עדיין באיביי ולפעמים אפשר להשיג אצל אורנג'.

יש לי אותה ברכב שלי, בכל רכבי המשפחה וזה גם מה שהתקנתי אצל כמה חברים. פשוט מצויינת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כנראה שהדגם הזה חדל מלהתקיים, באיביי לא קיים כבר.

באורנג' לא זכור לי שראיתי.

מעבר לכך, סוג הדיבוריות האלה שמתממשקות לרמקולים של הרכב..מסובך להתקין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...