Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברי הפורום.

כבר זמן רב אני מחפש קליאו ספורט MK1 במחיר סביר, והשוק בקנטים.

כבר התחיל להמאס לי להתנייד באוטובוסים, וכנראה שאני אאלץ להתפשר על רכב אחר.

מה שאני מחפש ברכב, לפי סדר עדיפויות:

1. רכב חזק עם התנהגות טובה, שיהיה מהנה לנהיגה, עיצוב לא מוחצן מידי.

2. בטיחות.

3. עלויות אחזקה כוללות (דלק, ביטוח, טיפולים).

4. אמינות.

5. סחירות.

אפשרויות שנשללו:

1. קליאו ספורט- אין אקזמפלרים למכירה בשוק, מי שמוכר רוצה 50K!

2. פולו GTI- כל האקזמלפרים למכירה עם ק"מ גבוה מאוד, או שנראים כמו ערס-מוביל.

3. פונטו HGT- עיצוב מוחצן מידי לטעמי (אני יודע שזה נשמע אידיוטי לפסול רכב על סמך מראה, אבל ככה אני).

4. פיג'ו 106 ראלי\GTI- הרכב כבר ישן, ריבוי ק"מ וידיים- מבחינתי להכניס ראש בריא למיטה חולה.

כרגע אני שוקל לרכוש 206XS, מה אתם אומרים על האוטו?

אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

תקציב 40K פלוס מינוס.

בתודה, יוני

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איביזה טורבו2001-2002 רק תתפשר טיפה עם ההתנהגות.

אין כמעט עוד אופציות,אולי פיאט קופה?

מה אם איזו אלפה קטנה וחמימה?

פורסם

כבעלים לשעבר של 206XS אוכל לומר לך שחזקה היא לא, מה שכן היא יפה , לדעתי הכי יפה בקטנות, אמינה מאוד, עם השקעה לא קטנה היא תהייה חזקה יותר, יציבה יחסית , רכב נוח ומפנק מאוד.. , יש לך גם את האופציה של הA3 טורבו, שנים נמוכות אולי, אבל רכב חזק מאוד.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אשמח לחוות דעת על האיביזה טורבו (למרות שבתכלס אני לא רואה את עצמי קונה את הרכב הזה מאותה הסיבה שאני לא אקנה HGT) והאלפא 147, מאנשים שהחזיקו רכבים כאלה.

(האלפא קצת יקרה לאחזקה, לא?)

תודה לכל העונים.

פורסם

תהיה צריך להשקיע על האיביזה קוילאוברים וסט טוב של אנטירולים,בסדר גודל של 8-9אלף כדי לשפר את סעיף ההתנהגות,

שתשתפר באופן מעולה.

אוו שתמצא אחת שהוחלף לה אחד מהפרטים,מה שיחסוך עלויות.

אבל כנראה שבכול זאת תגיע למחיר דיי קרוב לקליאו ספורט.

פורסם

אני בוחן את האלטרנטיבות, מחפש אקזמלפרים עם נתונים טובים ביד2, ובינתיים זה נראה כאילו מצפים לי עוד חודשים טובים בתחבורה הציבורית :evil:

אשמח לעוד המלצות.

פורסם
אני בוחן את האלטרנטיבות, מחפש אקזמלפרים עם נתונים טובים ביד2, ובינתיים זה נראה כאילו מצפים לי עוד חודשים טובים בתחבורה הציבורית :evil:

אשמח לעוד המלצות.

אז תשים 50K על קליאו ספורט טובה וזהו.

כל הסיבות שמנית מסבירות למה אנשים דורשים על קליאו ספורט הרבה מעל המחירון...היצע וביקוש מול אלטרנטיבות מעטות בשוק.

אתה בטח מתכוון לקליאו MK2, למה לא MK1 שתתאים יותר לתקציב שלך?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הוא דווקא מחפש MK1.

האם כל הMK1 שלמכירה עולות 50K?

לדעתי אם תצליח להוריד מישהו ל45K על אקזמפלר שמור עם ק"מ נמוך זו תהיי אופציה סבירה.

כדי להיכנס לפרופורציה תחשוב על הסיוויק טייפ R שמציעה בערך את אותה התמורה כמו הקליאו ונסחרת ב10-20 אלף יותר.

או שתהיי סובלני, יש תקופות שהרבה קליאוז שמורות נמצאות בשוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לדעתי אתה יודע בדיוק מה אתה מחפש.

רק סבלנות, ותוכל למצוא קליאו S שמורה בכ-40, ל-45K.

אין סיבה שלא, מי שדורש 50K מגזים וכנראה שלא ימכור בקרוב.

לפני שנה מכרתי אחת שמורה ואז המחיר שדרשתי היה 45K, ומכרתי ב-44K.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לאדומה יש היסטוריה מפוקפקת, הרבה אנשים כאן מכירים את הרכב הזה וממה שהבנתי זו מיטה לא בריאה במיוחד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...