Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האדומה אכן בעייתית.

לא בדקתי אותה אישית אבל בפורום PSI טוענים שהיא עברה שתי תאונות שילדה.

בכל מקרה היא נראית זוועה, וכמו שאמרתי, חיצוניות סולידית חשובה לי.

זה תופס גם לגבי הקליאו יד ראשונה בצבע שחור-צהוב שיש ביד 2.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראת זוועה?

מוזר, בזמנו היא הייתה שייכת לחבר פורום ששמר עליה ושיפר אותה בטוב טעם (חוץ מהבאקט שירד בהמשך).

גם לי זכור שהיא עברה תאונת שילדה, אבל מה הסיבה למראה הזוועתי, פחחות כושלת?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מציע לראות את התמונות שפרסם המוכר ביד 2 :)

השילוב של הבורדו עם הג'אנטים השחורים פשוט נראה..איך נקרא לזה? לא בטוב טעם. :)

ותקרא לי משוגע אבל לעולם לא ארכוש רכב בצבע הנ"ל.

פורסם

ומה בנוגע ל206 GTI?

לגבי הקליאו,זה שוק מאוד מוזר לפעמים אין שום דוגמא ראויה ולפעמים יש 2-3 דוגמאות מעניינות במחירים אטרקטיבים.

מנסיון אישי,אם אתה ממש חם על הקליאו,חכה בסבלנות כי אין דבר יותר מאכזב מלהשקיע 35-40 אלף ש"ח ולהרגיש שהיית יכול להשיג משהו יותר טוב ויותר מרגש.

רציתי קליאו ספורט,בסוף קניתי HGT.

Porsche 944 turbo

פורסם

לגבי הקליאו,זה שוק מאוד מוזר לפעמים אין שום דוגמא ראויה ולפעמים יש 2-3 דוגמאות מעניינות במחירים אטרקטיבים.

כל כך נכון :(

רק לפני חודש היו אופציות נחמדות ביותר, אך לצערי לא היה לי את התקציב.

בנוגע ל206 GTI, אני עוקב גם אחרי השוק של הרכב הזה, אם כי עדיין לא איתרתי אקזמפלר ששווה לבדוק.

פורסם

לגבי השאלה שלך על עלויות אחזקה של האלפא,אני אוכל להגיד אך ורק מנסיון אישי. בעברי הייתי בעליה של 206GTI יותר משנתיים וכיום יש לי קרוב לשנה 147 2.0 ידנית.2 הרכבים נקנו על פניו באותו מצב,שנתונים דיי דומים,עם תקלות מינוריות(גג ב206 לא תקין,הילוך חמישי באלפא)

אחרי שנה עלויות האחזקה של האלפא יוצאות משהו כמו חצי לעומת ה206,כאשר עלויות טיפול יצאו כמעט שוות,רק השמן של האלפא העלה את המחיר אבל במשך השנה הראשונה ה206 נכנסה משהו כמו כל חודשיים למוסך בגלל חיישן כזה או אחר,ממיר קטליתי,ושאר ירקות כאשר את הגג אני מוציא מתמונת העלויות(תוקן פעמיים,בפעם השלישית הרכב נמכר עם גג לא תקין).

לאלפא יש היסטוריית טיפולים את איציק מבית דגן לאורך שנים ולכן אני מניח האמינות שהיא מפגינה. לכן לא הייתי שולל בכלל אחזקת רכב כזה כל עוד יש לו היסטוריית טיפולים מסודרת.

שיהיה בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

206GTI זו 206 עם מנוע של 407. מנוע שאין לו שום יומרות ספורטיביות או אופי מיוחד.

גם מבחינת התנהגות הוא לא עילוי גדול.

לגבי קליאו ספורט,זו הבחירה הטובה עבורך,ולצערך אין כרגע שום אופציה רלוונטית.

הצהובה ביד 2 היא ממש לא יד ראשונה,וגם בסעיף השלדה... :|

אתה במצב כזה שאתה מחפש רכב שמור מאוד,ואף אחד לא מוכר.

אבל כמו שאתה יודע,לכל דבר יש מחיר. וזה בהמשך להתכתבות שלנו בפרטי.

פורסם

איך הבריטים התברכו בכל כך הרבה קליאו ספורט ?

בקליאו ספורט נט כל שני וחמישי אדם אחר פותח שם ת'רד של הרכש שלו, ועל שוק האפטר מארקט אנחנו רק יכולים להזיל ריר.

סבלנות זה שם המשחק, אבל גם צריך להיות חד כשיש הזדמנות מיצמצתי לרגע ופיספסתי את הקליאו של קובי, לך תמצא קליאו עם 88K על השעון בלי דרישות מוגזמות.

ולכל הטוענים שיש להם את הזכות לדרוש סכומים כאלה על דור 1, כל עוד יש פראירים שישלמו אז בהצלחה, אבל עם כל הכבוד יש גבול לכל תעלול, תנו להם להתייבש ביד 2 זה יקח חודש חודשיים אבל בסוף כולם מתקפלים, ראינו המון גיבורים (אחד הפורומים שאני הכי עוקב אחריו זה המכירות רכב שמפרסמים כאן), וכמה אנשים התקפלו בשלב מסוים כי הבינו שזה לחכות לריק ושאף אחד שפוי לא ישלם את הסכום הזה?

זה תמיד התחיל באין מה לדבר בכלל על מחירון, אחרי חודש זה היה מחירון, אחכ גמיש מעט ואז אתה מגלה שגם ב5 מתחת למחירון הוא עדיין מתקשה למכור, מצחיק שזה דפוס שחוזר על עצמו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

א. בתור אחד שנסע על כל הרכבים שרשמת פה והיו לי גם חלק מהם (בעבר 106 GTI וכיום קליאו ספורט)

הקליאו ספורט במקום הראשון ללא ספק! ולדעתי כמה רמות מעל המתחרות פה

במקום השני היא 106 GTI שאין להשוות אותה לראלי מבחינת כוח! הGTI באה עם מנוע 1.6 16V לעומת הראלי 8V

ה 106 אומנם לא מפנקת וקצת מתפרקת אבל רכב עם התנהגות כזאת אין!

במקום השלישי הפונטו HGT - אוטו נחמד אולי לרכב ראשון ספורטיבי.

ב.הקליאו המדוברת היא במקרה של חבר.

ולשעבר של חבר פורום!

נראית זוועה? ממש לא!! היא מדהימה!! הצבע חדש! הפנים שמור! תוספות קלילות ובטעם! הג'אנטים שבתמונה הם לא הג'אנטים שיש כיום על הרכב..

נראית מצויין וזו לא רק דעתי!

הרכב עבר תאונה אבל להגיד סתם שעבר 2 תאונות שילדה? זה לא נכון.

ממה שאני יודע עבר צבע ופחחות וכל החלקים שנפגעו הוחלפו בחדשים! בלי חיסכון.

לגבי השילדה זה ישמע מוזר אבל אין לי מושג אני לא הייתי שולל לבדוק את הרכב!

ג. כנראה שאתה לא ממש מחפש קליאו ספורט כי היו כמה וכמה למכירה במצב מצויין! הנתונים שאתה מבקש במחיר שאתה מבקש אתה תמשיך לחפש עוד הרבה!

פורסם

ג. כנראה שאתה לא ממש מחפש קליאו ספורט כי היו כמה וכמה למכירה במצב מצויין! הנתונים שאתה מבקש במחיר שאתה מבקש אתה תמשיך לחפש עוד הרבה!

אתה אמיתי?

מה אתה רוצה, שאני אשלם 50K?

כמו שכבר נאמר בשרשור הזה ממש, אין שום סיבה לשלם מחיר כזה אפילו בעד אקזמפלר שמור!

ואני מאוד רציני בכוונות שלי, אל תתיימר לשפוט אדם שאינך מכיר.

וד"א..על הקליאו האדומה אני אוותר, תודה ;)

פורסם
אתה אמיתי?

מה אתה רוצה שאני אשלם 50K?

כמו שכבר נאמר בשרשור הזה ממש, אין שום סיבה לשלם מחיר כזה אפילו בעד אקזמפלר שמור!

ואני מאוד רציני בכוונות שלי, אל תתיימר לשפוט אדם שאינך מכיר.

לא אמרתי 50 אבל אל תצפה למחירון בנתונים כמו שאתה דורש.

שיהיה בהצלחה בחיפוש

ושוב הייתי ממליץ לך לבדוק את הבורדו לפעמים המושג שאסי מרתיע השאלה כמה חמורה הפגיעה אם יש בכלל

ותאמין לי עם שילדה או בלי שילדה אחרי סיבוב על הרכב החיוך מהפנים שלך לא ירד! :)

פורסם

מה איתך אתה לא רוצה למכור? :twisted::wink:

ובנוגע לבורדו, תודה אבל לא תודה, אני לא מוכן להתפשר בנושא של רכב ללא תאונות, מצטער. :(

פורסם
האדומה אכן בעייתית.

לא בדקתי אותה אישית אבל בפורום PSI טוענים שהיא עברה שתי תאונות שילדה.

בכל מקרה היא נראית זוועה, וכמו שאמרתי, חיצוניות סולידית חשובה לי.

זה תופס גם לגבי הקליאו יד ראשונה בצבע שחור-צהוב שיש ביד 2.

אני אשמח לדעת מה במראה החיצוני שלה כזה "זוועתי" מעבר לעובדה שהג'אנטים הם לא לטעמך (על טעם ועל ריח ...)?

הקליאו הצהובה/שחורה שיש ביד2 מפורסמת כבר כמעט 5 שנים, לפי מה שאני זוכר יש לרכב היסטוריה "מעניינת".

אני רק אעמיד דברים על דיוקם, מכיוון שאני הבעלים הקודם של הקליאו בורדו:

א) כאשר אני מכרתי את הרכב לא הייתה לו פגיעת שילדה משמעותית. כן הייתה לחיצה קטנה בחלק הפנימי של קורה הקדמית שנגרמה מזה שהנמכתי את האוטו יותר מדיי והצירייה השאירה מזכרת על הקורה (אין לפגיעה הזו כל משמעות בטיחותית). הפגיעה השניה הייתה בכנף האחורית, כאשר הרכב חנה במוסך עבר טנדר ושרט לי את הכנף בצורה מאוד מכוערת (היה לו טמבון ממתכת). המכון ציין שיש כמויות של חומר בכנף האחורית ושזה חשוד (שוב, יש משמעות סחירותית אבל זה לא משפיע על הבטיחות של הרכב). הקונה ידע מראש על כל התאונות האלה לפני שלקח את הרכב לבדיקה.

זה נכון שכחצי שנה אחרי שמכרתי בעל הרכב עשה תאונה. משיחה שעשיתי איתו הבנתי שרוב הנזק הוא מכאני (ולכן הרכב הוגדר טוטאל לוס, המחירון של הרכב הוא בדיחה) ואין מכה בשאסי (על הדרך הוא עשה פחחות כללית לאוטו שלא הייתה כזו דחופה אבל בהחלט הוסיפה למראה לפי מה שבעל הרכב סיפר).

רק רציתי להעמיד את הדברים על דיוקם, אין לי שום אינטרס ברכב, אבל לבוא ולהצהיר שלרכב יש 2 תאונות שלדה זה רחוק מאוד מהמציאות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
.לא בדקתי אותה אישית אבל בפורום PSI טוענים שהיא עברה שתי תאונות שילדה.

redroze, נא לדייק בבקשה, לא טענתי שהרכב עבר שתי תאונות שילדה, אלא שכך כתוב בפורום אחר (מתעצל לחפש את הלינק המדוייק, עמך הסליחה), כמובן שאין מדובר בתורה מסיני ואי אפשר להסתמך על כך כמקור מהימן.

בכל מקרה, ייתכן ולא הייתי צריך להתייחס לדברים שנאמרו ע"י מקורות לא מהימנים, דברים כאלה גורמים לאי הבנות, ועל כך אני מצר ואשתדל שטעות זו לא תחזור בעתיד.

מלבד זאת ייתכן והגזמתי כאשר כיניתי את הרכב "זוועה", כמובן שהיופי בעיניי המתבונן ומבחינתי הצבע והג'אנטים (שלפי אחת התגובות פה הוחלפו) עושים את העבודה.

תודה,יוני.

• תוכן חדש...