Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לאיבוד ב EBAY יש שם מלא מוצרים במחירים שונים,

העדפתי לבוא לכאן להיתיעץ עם בעליי ניסיון שקנו כבר משם

במידה ויש משהו זול בארץ גם אפשר , יש לי מין שריטות בצידי הדלתות קניתי את הרכב מאמא שהילדים שלה היו פותחים את הדלתות ברכבים אחרים :evil: לכן ניהיו שריטות מעצבנות הייתי שמח לקבל המלצה על שני המוצרים האלה לחידוש הפנים ולהעלמת שריטות או צביעה קלה הרכב נראה בתמונה שחור אבל זה אפור ככה ,

ועוד שאלה על הדרך הייתי רוצה גם לרכוש מנורות בהירות יותר בצבע לבן איזה סוג אני צריך ל C5 2005 צורה ישנה ? (נראה לי H7 ) לא סגור על זה , תודה מראש לעוזרים

פורסם

המנורה הראשית אכן H7.

כל פוליש או SWIRL REMOVER יעזור לך לפחות חלקית להעלמת/טשטוש השריטות.

לחלק הפנימי של הרכב[אם הבנתי אותך נכון] תקנה חומר שקוראים לו 303 AEROSPACE

גם מנקה,גם נותן ברק עדין,ולא שומני,חומר פשוט מעולה.ממליץ לך לרכוש בקבוק של 16 OZ

פורסם
המנורה הראשית אכן H7.

כל פוליש או SWIRL REMOVER יעזור לך לפחות חלקית להעלמת/טשטוש השריטות.

לחלק הפנימי של הרכב[אם הבנתי אותך נכון] תקנה חומר שקוראים לו 303 AEROSPACE

גם מנקה,גם נותן ברק עדין,ולא שומני,חומר פשוט מעולה.ממליץ לך לרכוש בקבוק של 16 OZ

קודם כל תודה . החלק הפנימי שלי מצוין במרכז הדלות יש שריטות ובטמבון אני מחפש ספרי חומר או צבע שיתשתש אותם זה כבר בצבע לבן מבאס...

ועוד משהו שלא רשמתי יש משהו למגנזיום להבריק אותם ? או שיש צבע מיוחד גם לזה? זה המגנזיום המקורי

פורסם

זה יעזור מאד אם תוכל להעלות תמונת תקריב של השריטות המדוברות,

כך כולם יוכלו להבין במה מדובר ומה דרך הטיפול הטובה ביותר לעניין.

פורסם

ועוד שאלה על הדרך הייתי רוצה גם לרכוש מנורות בהירות יותר בצבע לבן איזה סוג אני צריך ל C5 2005 צורה ישנה ? (נראה לי H7 ) לא סגור על זה , תודה מראש לעוזרים

ישנה בעיה בצבע הלבן (שאני אישית אוהב מאד). בשביל לעשות את המנורה לבנה הם צריכים לצבוע אותה בכחול. זה גורם לירידה בעוצמה ולכן הם שמים מנורה שצורכת הרבה יותר וואט. לדוגמא במקום 55W זה יהיה 95W. פה יש בעיה, החוטים בהרבה רכבים לא עומדים בעומס החשמל שנוצר עליהם והם נמסים. בעיה שניה והיא יותר נפוצה שהקונקטור עצמו שמתחבר למנורה נאכל מהחום. אם אתה מוכן לקחת סיכונים אז תזמין.אני שמתי מנורות כאלו איכותיות, לא זבל, והן היו די יקרות.אחרי חודשיים המנורה נשרפה ואיתה כל הקונקטור, לא היה ניתן לשים מנורה אחרת במקומה באותו חיבור. המזל זה שגם ככה הזמנתי בקליות חדשות כי שלי דהו והיה לי במחיר מציאה אז החלפתי בקלית שבאה עם צמה חדשה.

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

למה לייבא מאיביי שיש הכל בארץ ובמחירים טובים?

צור קשר עם אלימלך מחסני צמיגים, שמוכר לא רק צמיגים אלא גם מוצרי טיפוח ודיטיילינג לרכב. הוא יוכל לעזור לך לבחור חומר להסרת השריטות ולניקוי יסודי של הג'אנטים. במידת הצורך, הם גם מבצעים עיטוף של הג'אנטים במדבקה דמוית קרבון פייבר.

לגבי ניקוי הפנסים - קארטארקט מציעים ערכה מצויינת במחיר מיוחד לחברי הפורום. כמה מחברי הפורום כבר ניסו יצאו מרוצים מאוד.

פורסם

צור קשר עם אלימלך מחסני צמיגים, שמוכר לא רק צמיגים אלא גם מוצרי טיפוח ודיטיילינג לרכב. הוא יוכל לעזור לך לבחור חומר להסרת השריטות ולניקוי יסודי של הג'אנטים. במידת הצורך, הם גם מבצעים עיטוף של הג'אנטים במדבקה דמוית קרבון פייבר.

לגבי ניקוי הפנסים - קארטארקט מציעים ערכה מצויינת במחיר מיוחד לחברי הפורום. כמה מחברי הפורום כבר ניסו יצאו מרוצים מאוד.

אני יבדוק את זה תודה ... המדבקה לגנטים נשמע מעניין אני יגלגל על זה קצת מידע

פורסם
ישנה בעיה בצבע הלבן (שאני אישית אוהב מאד). בשביל לעשות את המנורה לבנה הם צריכים לצבוע אותה בכחול. זה גורם לירידה בעוצמה ולכן הם שמים מנורה שצורכת הרבה יותר וואט. לדוגמא במקום 55W זה יהיה 95W. פה יש בעיה, החוטים בהרבה רכבים לא עומדים בעומס החשמל שנוצר עליהם והם נמסים. בעיה שניה והיא יותר נפוצה שהקונקטור עצמו שמתחבר למנורה נאכל מהחום. אם אתה מוכן לקחת סיכונים אז תזמין.אני שמתי מנורות כאלו איכותיות, לא זבל, והן היו די יקרות.אחרי חודשיים המנורה נשרפה ואיתה כל הקונקטור, לא היה ניתן לשים מנורה אחרת במקומה באותו חיבור. המזל זה שגם ככה הזמנתי בקליות חדשות כי שלי דהו והיה לי במחיר מציאה אז החלפתי בקלית שבאה עם צמה חדשה.

בהצלחה.

הנקודה הזו נכונה שבעתיים לגבי ה C5, שיש לה נטייה לשרוף קונקטורים של נורות ראשיות. אני לא הייתי מתעסק עם זה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב לדעת אני ימנע מזה מישהו יכול להמליץ על נורה לבנה שלא תעשה את כל זה? פשוט תחליף לצבע הצהוב הזוועתי

פורסם

אני יבדוק את זה תודה ... המדבקה לגנטים נשמע מעניין אני יגלגל על זה קצת מידע

• תוכן חדש...