Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לבייבי שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, פרצו לבייבי :cry:

השארתי אותה בתחנת רכבת כמו בדר"כ. היום כשחזרתי, ראיתי שניפצו את השמשה בצד הנוסע (המשולש הקטן שנפתח). בתחילה חשבתי שגנבו את הצ'ינג'ר אבל לא נגעו בו.

גנבו לי מהדשבורד זוג טוויטרים שעלו לי 50 ש"ח, וחוץ מהבלגן הגדול שיש באוטו (הפכו לי את כל האוטו שלא לדבר על כל הרסיסים של הזכוכית...) לא נגנב כלום, אפילו בסטים של הכלי עבודה שלי -סט של proxen וסט של signet לא נגעו.

מדיבור עם הביטוח מסתבר שאין לי ביטוח שמשות למרות שכשעשיתי את הביטוח נאמר לי שיש, נראה מה יצא מזה הבהרתי לה שחידוש הביטוח שלי בספק (וכך גם של חברים שלי) :x - אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי שאני מניח שאני עוד יספר עליו.

בכל אופן הרמתי כמה טלפונים לזגגים הנזק לא רציני- בערך 150 ש"ח. מחר זה יתוקן.

בדרך הביתה אני יעבור במשטרה למיקרה שכן יפצו אותי מהביטוח (נראה לי קלוש ביותר).

זהו. רק רציתי "כתף" מאנשים שמבינים.

יום (יותר) טוב.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

כפר חב"ד.

זה פחות הכסף ויותר הקטע של הביטוח שעושה בעיות- מסתבר שגם ביטוח גרירה אין לי עכשיו.

פורסם
כפר חב"ד.

זה פחות הכסף ויותר הקטע של הביטוח שעושה בעיות- מסתבר שגם ביטוח גרירה אין לי עכשיו.

בקש לראות את הפוליסה שלך בעיניים לפני שאתה משלם לביטוח בפעם הבאה!

תקרא מה כתוב בפוליסה ורק אחרי זה תחליט אם היא טובה לך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ראשית - קבל את תנחומי. יותר מהנזק הכלכלי כואב העלבון שמישהו פגע ברכושך.

שנית - כלל חשוב שלמדתי, זה לא להשאיר שום דבר באוטו ובעיקר לא להשאיר דברים גלויים לעין. גנב לוקח דברים לפי שיקולים שלו ועדיף שלא יהיו דברים שימשכו את תשומת ליבו. לי פרצו פעם לאוטו וגנבו קופסת סיגריות (אז עוד עישנתי :oops: ) וכמה מטבעות שהיו על הדשבורד. מי פורץ לאוטו בשביל 15 ש"ח? לגנב יש תשובות אני מניח - לך תדע.

שלישית - תבדוק בפירוקיות כמה עולה החלון המשולש. לפרק ולהרכיב לבד זה ממש פשוט ואצל הזגג תגלה ש150 ש"ח זה לא כולל עבודה, מע"מ וכו.

דבר אחרון - בכל הסכם ביטוח יש פירוט כתוב של מה מכוסה ומה לא. אף פעם אל תסתמך על מילה בע"פ. אני קורא את הפוליסה ובודק שהיא תואמת את מה שנאמר. אם אומרים דברים כמו "נשלח לך את הנוסח המלא הביתה אחרי שתשלם" - סרב ותעמוד על קריאה של הכל מראש. טעויות ואי הבנות קורות, ועם חברות זה תמיד יהיה לרעתך.

נמרוד

פורסם

זו תוספת לביטוח צד ג' שמשולם בנפרד מהביטוח עצמו.

יש לי שובר תשלום עבור התוספת עצמה - אבל מהשיחה היום עם סוכנת הביטוח מסתבר שלא חייבו אותי בויזה עבור התוספת כך שמבחינתם אני לא מבוטח (שזה הגיוני). העיניין הוא שלא תרחו לידע אותי שהכיסוי לא נכנס לתוקף ומה לעשות, לא בדקתי בחיוב של ויזה האם כך הדבר. היום בערב אני יעבור על התדפיסים של ויזה לראות מה הסיפור.

בתחלס נדפקתי כי לא "קראתי בין השורות" אבל מבחינתי יש כאן פאשלה של הביטוח (וזה גם מה שהסוכנת אמרה לי) וזה בבחינת חוסר גילוי נאות כלפי לקוח- אז או שהם ישלמו לי עבור עלות השמשה ויסדירו את עיניין הכיסוי, או שהם מאבדים לקוח- ואם זה תלוי בי אז גם לקוחות אחרים קרי חברים שלי. -לשיקולם.

בעיקרון אני מאוד פדנט לגבי מה שאני משאיר באוטו- לעולם לא אשאיר טלפון או את הרדיו אפילו לא ל 5 דקות.

יצאתי לפני כן שוב לאוטו כדי לראות מה עוד נעלם, אז ככה:

בנוסף לטוויטרים.

מכשיר איזי-פרק.

קופסא של נורות ספייר.

כמה קסטות (שאני בספק אם הם שמישות).

קופסא של עוגיות של הכלבה שלי :roll: ,מקווה שהם יחנקו עליהם- בעצם נראה לי שגם לקחו את המים הירוקים לרדיאטור- טוב, לפחות יהיה להם איך לשטוף את העוגיות 8)

וזהו נראה לי.

המסקנה שלי היא שכנראה מדובר בחבורת ילדים משועממת.

נמרוד- בדקתי אצל כמה זגגים באיזור חיפה- מדובר על 120 ש"ח וזה אפילו כולל הרכבה- לא נורא.

פורסם

עצוב :mad::mad::mad::!::!:

לא נורא דני, מתי פחחות וצבע :?::wink:

העיקר שהבייבי שלך בסדר, זה מה שחשוב :!:

קח את זה בקלות,

שי מולכו.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

דבר ראשון תנחומיי.

דבר שני יצאת ממש בזול... ובכל רע יש טוב... לא נדפקת במידה והיה קורה משהו יותר רציני ואז היית פשוט מז***ן מבחינת הביטוח.

בכל מקרה זה רק ילדים עם מי רק שגנבו לך זה השטויות האלו, או נרקומנים שגונבים דברים קטנים בשביל "מנות"

בכל מקרה תקן ושכח מהעיניין...

ושיהיה להם בתאבון !

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ככל שזכור לי הבייבי שלך היא משנת 79.

חברות הביטוח אינן מבטחות רכבים בגיל כזה בביטוח שמשות, וזו הסיבה שלא חוייבת.

(כן, גם הוולוו שלי איננה מבוטחת נגד מקרים כאלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ככל שזכור לי הבייבי שלך היא משנת 79.

חברות הביטוח אינן מבטחות רכבים בגיל כזה בביטוח שמשות, וזו הסיבה שלא חוייבת.

(כן, גם הוולוו שלי איננה מבוטחת נגד מקרים כאלה.

כן, הבעיה שסוכנת הביטוח לא טרחה לומר לי את זה. אחרת הייתי מוצא חברת ביטוח שכן מוכנה לבטח- אני בטוח שיש כאלה. דבר נוסף זה שגם ביטוח גרירה מסתבר שאין לי. האמת אין לי מושג כמה עולה לגרור רכב, נניח, מאיזור ת"א לחיפה- זה משהו שאני אבדוק, אולי אין טעם בכלל לבטח על גרירה.

שמשה שהחיסום של הזכוכית נעשה כמו שצריך, אם השמשה לא איכותית אזי בזמן תאונה היא יכולה לסכן אותך מאוד.

צודק לחלוטין, רק שלא נראה לי שיש שמשות שהן לא מחוסמות לרכב- זה תקן שקיים כבר הרבה זמן.

תמיד בתחנת רכבת פורצים.... זה עניין ידוע.... צריך להזהר...

לי זה לא ידוע, אבל נניח שכן, אין לי הרבה ברירות אני צריך להגיע לעבודה וזו הדרך היחידה הראלית (חשבתי על אופנים אבל אי אפשר לקחת אותם ברכבת- ויותר קל לגנוב אותם...)

אתה אומר להיזהר- זה כבר לא תלוי בי, זה תלוי בפרחח הבא שיתחשק לו...

ולסיכום אני רוצה להודות במיוחד לנימרוד רחמימוב שביום חמישי בדיוק לפני שיצאתי מהעבודה השאיר לי הודעה שיש לו שמשה שהוא מצא בפירוקיה ואם אני רוצא אותה היא שלי.

אז נמרוד- שוב תודה רבה.

דני.

פורסם

לא נורא אחי כולם עוברים את זה בשכונה או בתחנת רכבת ועוד...

תתנחם שלא לקחו לך דברים יותר יקרי ערך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...