Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוזוקי ליאנה כמעט 160K

בנסיעה ב80 במעבר מהילוך רביעי לחמישי

מידי פעם יש בעיות בשילוב הילוך, לווקח לו כמה שניות להשתלב,

במיוחד במאמץ - עקיפה או שיפוע / עליה.

גם בעמידה ברמזור יש "קפיצה של המנוע/ טורים.

במוסך אחרי בדיקת מחשב, המליצו על החלפת שמן גיר

אח"כ אמרו שצריך גם להחליף שמן וגם להחליף חיישן בגיר,

להשאיר רכב, לפרק ולהרכיב

נשמעו לא חד משמעיים, הלכתי רק על החלפת שמן גיר, היה שיפור אבל נראה שזה חוזר.

מבאס, במיוחד שאני רוצה למכור את הרכב ונראה לי מטורף להשקיע בו הרבה כשהערך שלו כבר ממילא חצי ממה שקניתי...

• ספונסר פורום
פורסם

אין בהכרח קשר בין הקפיצה של המנוע בסל"ד סרק לבין הבעיה בשילוב הילוכים במהירות גבוהה.

ובכל מקרה, ברכב שלך אין הילוך חמישי אלא רק ארבעה הילוכים.

מאיזה אזור אתה בארץ, אולי נוכל להמליץ לך על מוסך אחר?

פורסם

אני גם חושב שברכב שלך יש 4 הילוכים ולא 5...

ברכבים האלה שאתה טיפה בתאוצה הטורים בסל"ד מסויים ושאתה נעמד על מהירות קבועה וגז קבוע הסל"ד יורד בקצת לצורך שיוט וחיסכון בדלק...כמעט בכל רכב 1600 עם גיר אוטומט יש את זה,הכי פשוט בשביל לבדוק את זה תיסע במהירות של 90 קמ"ש בערך,תן לחיצה ממש עדינה על הדוושה ואתה תראה שהטורים עולים במשהו כמו 300-400 סל"ד והרכב בעצם לא הוריד הילוך ונשאר ברביעי.

פורסם

אם אני לא טועה כאשר אתה על מהירות של בערך 90 קמ"ש (מהירות שיוט) אז הרכב נועל ממיר מומנט וכאשר אתה נותן גז הוא משחרר את הממיר מומנט לכן הוא מקפיץ טורים פתאום.

יכול להיות שזה ה"חוסר שילוב" של ההילוך שאתה מרגיש.

• תוכן חדש...