Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משענת יד פולו החדשה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי פולו חדשה ואין לי משענת יד שמתלבשת על העיגול בין המושבים ממש כמו באיביזה החדשה , איפה אני יכול למצוא כזאת ?

תודה על העזרה מראש

אביב

פורסם

האמת שלא רכשתי את האסטרה החדשה בגלל שהיא לא מגיעה עם משענת יד.

אמרו לי שבאפריל היא תגיע עם משענת יד בדגם היקר (להתעלם מהקטלוג שלהם שמציג את המשענת כתקנית בדגם היקר).

אבל זה עצוב שבפולו הם דורשים כ- 8K, עצוב ומצחיק. סחתיין צ'ימפיון גניבה באור יום!

פורסם

חחחחחחח לא מאמין לכםם

ברצינות זה שווה 8K החרפה הזאת שכבר הפכה באיביזה שלי לגוש חיידיקים אחרי כמה חודשים בלבלד?

פורסם

אני מעוניין למכור לך את המשענת

אני אמור לקבל את הפולו שלי בשבוע הבא ולא סובל את המשענת

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם
8K ממוסך צ'מפיון או איכותית יותר מעור ב100 דולר מEBAY.

הייתי בטוח שאתה כותב בציניות. אחרי התגובות הבנתי אחרת.

אני כל פעם מתפלא מחדש והאמת? לא יודע למה, אני כבר צריך להיות רגיל לעובדה שצ'מפיון פשוט חיים על מאדים.

Bimmer

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם על התגובות,

אני מתכוון למשענת שמחליקה לעיגול שנמצא בין הכסאות טיפה אחורה באיביזה זה יושב בול . לא הצלחתי למצוא את זה באי ביי אם מישהו מוצא אפשר קישור בבקשה?

ובנוגע לצמפיון הם אפילו לא נותנים לקנות דרכם הם מפנים למישהו אחר שמזמין מיהם וזה עולה 8000!!!!!

טירוף

פורסם

WTF תרציני

על מה בדיוק 8 אלף חחח

תאלתר אפילו איזה משו מכוער יהיה לך עדיף מזה

אם אתה לא רוצה משהו מקורי, קפוץ ל AUTO DEPOT, בעניין של כמה מאות או אפילו 2, תביא משהו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לידע הכללי, ב-2006 רכשתי C4 חדשה ושילמתי 1100 ש"ח על משענת (בשילוב עור) מהיבואן, אז חשבתי שזה יקר עד ששמעתי על הליצנים מצ'מפיון שתמיד מזלזלים בלקוחות שלהם (8000 ש"ח!!!).

נכון שהמשענת של הפולו משולבת עם מסאג' לידיים ולמרפקים אבל זה לא מצדיק את המחיר :-D

פורסם

אני החלפתי את המשענת לזאתי שבלינק לאחר שהילד שבר את המקורית -

http://cgi.ebay.co.uk/Black-Padded-Armrest-Center-Console-fits-Audi-A3-A4-B80-/260691448992?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb26bd4a0#ht_3569wt_1139

יושב בול במקום, ולא מרגישים כלל בהבדל לא בתנוחה ולא באיכות.

לך יכול להיות שימתאים כזה -

http://cgi.ebay.co.uk/Black-Padded-Armrest-Center-Console-VW-Golf-Mk4-MK3-/260691453753?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb26be739

אם כי קודם מומלץ לבדוק מידות לעומת המקורית.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...