Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפסולות לnespresso. מאיפה משיגים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם קניתי לאחרונה מכונה לטיסימה של נספרסו , זה באמת לא בית קפה במלוא מובן המילה

אני הורדתי מהשיש מכונת קפה מקצועית לחלוטין של חברת BEZZARA שעולה 5 אלף שקל (וושבת במחסן )

ושמתי את הנספרסו ,

עם המכונה המקצועית (שתפסה לי חצי שיש ) אשתי לא הייתה מסתדרת להכין לעצמה קפה

למכונה מקצועית לוקח לפחות חצי שעה להגיע לטמפ' עבודה (או שתשאיר אותה דלוקה תמיד )

בנוסף למכונה המקצועית , כדי שייצא לך קפה טוב צריך גם מטחנה (עוד אלפייה ) גם יושבת המחסן

ולסיום , הנספרסו לא מלכלכת חצי מטבח , ולא צריך לדפוק את ראש של המכונה כדי לנקות אותה

ויש עוד הרבה שטיקים קטנים (ניקיון של המכונה, סוג המים ,וכו' ב) שאין בנספרסו

תראו, אני פריק של קפה , אבל הנספרסו היא פשרה מעולה לבית ממוצע

הבעיה הייחידה שלה שעוד לא הצלחתי לפתור כמו שצריך , זה שהחלב לא מתחמם מספיק שעושים הפוך

וחייבים לחמם את הכוס

וקפסולות ? בחו"ל הם חצי מחיר מהארץ , הבעיה היא שאתה חייב שמישהו פיזית יקנה לך שם ויביא או ישלח לך

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי בעיית טמפ' החלב, בעיה מוכרת של הלטיסימה.

2 זוגות חברים שלי קנו את הלטיסימה המשוכללת ביותר ושניהם התבאסו לגלות שהחלב במכונה שלי (זו עם המיכל הקצפה הנפרד בצורת גליל) יוצא חם יותר, הבדל של כ-10 מעלות לדברי נציג השירות של נספרסו.

אולי זה לא קפה "מקצועי" אבל זה בהחלט מספיק לבית הממוצע,אישתי ואני מרוצים מהמכונה עד הגג, עושה קפה לא רע,נוחה מאוד לשימוש ולא מלכלכת את כל העולם,חצי דקה לוקח להכין אספרסו (ממצב שהמכונה "רדומה" או כבויה) ודקה לוקח להכין הפוך,לא צריך יותר מזה.

אגב, אני בתור אחד שהתרגל כל יום בדרך למשרד לעבור בסטארבקס לקחת אספרסו יכול להעיד שהקפה במכונה שלי טוב בכמה רמות מזה של סטארבקס (שהוא בכלל די חרא באופן כללי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קפסולות למכונות נספרסו ניתן לקנות אך ורק מקוריות ואך ורק דרך נספרסו.

מחירים נעים בין 2-2.5 ש"ח ועכשיו נכנס גם ליין של קפה בטעמים (שאני אישית שונא) שהם קצת יותר יקרים.

אתה יכול להזמין אותן ישירות ממועדון נספרסו.

השחורות נקראות ריסטרטו.

מה זה "אספרסו טהור" אין לי מושג אבל אשמח ללמוד.

הכוונה לקפסולת אספרסו לא תערובת אלא סוג אחד של קפה בלבד. (זה מה שרשום בקטלוג, ושם משתמשים במילה אספרסו טהור)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המחיר, במיוחד בפער הזה, הוא שטויות. השאלה העיקרית היא איך הקפה.

מה שכן, יש אולי סיכוי שהם יגרמו לנספרסו להוריד קצת את המחיר (הלא ממש שערורייתי מלחתכילה) אבל אתם יודעים כמה עולה שכ"ד בכיכר המדינה ובקניון רמת אביב? :wink:

אני חייב לציין לזכות נספרסו, הייתי בסניף בכיכר המדינה לפני שבוע לקנות ערכת ניקוי פנימית (בעקרון זה סוג של מסיר אבנית), הכנתי את עצמי מראש שהם הולכים לנקנק אותי באיזה 100 שקל ולהסביר לי שהחומר מותאם למכונה, החומציות שלו מיוחדת לא לפגוע ברכיבים העדינים של המכונה ושאר ממבו-ג'מבו שיווקי שנועד לגזול ממני כסף רב ללא כל סיבה.

אני מגיע, כולם שם נורא נחמדים, מאוד אדיבים, אשכרה אוירה של חו"ל.

ערכת הניקוי מגיעה רק בזוג ככה שבעצם יש לי טיפול לשנה שלמה (מבצעים ניקוי מערכת פעם בחצי שנה) ומחירה השעורייתי...24 ש"ח! :lol:

שאפו לנסטלה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מגיע, כולם שם נורא נחמדים, מאוד אדיבים, אשכרה אוירה של חו"ל.

ערכת הניקוי מגיעה רק בזוג ככה שבעצם יש לי טיפול לשנה שלמה (מבצעים ניקוי מערכת פעם בחצי שנה) ומחירה השעורייתי...24 ש"ח! :lol:

שאפו לנסטלה!

פראייר :lol:

אני בדיוק בצעתי עכשיו הזמנה וקבלתי את הערכה בחינם... (מגיע לכל לקוח ערכה אחת בחינם לאחר חצי שנה או לאחר 600 קפסולות)

מה שכן "עצבן" אותי. בדיוק יום לאחר שבצעתי את ההזמנה אני מקבל הבייתה דיוור שבו הם מודיעים שיצא סוג חדש של קפה, כך שפספסתי את הזדמנות להזמין אותו. נראה אם יהיה לי חשק אולי אקפוץ אליהם לביקור בסניף אם כי אני שונא את התור האיום שיש שם.

נ.ב

המשלוח בקישור שנתתי שעולה 15 ש"ח הוא עד לסניף הדואר, משלוח לפתח הדלת כמו שעושים באספרסו הוא 30 ש"ח. כך שפער המחירים בניהם הוא אף יותר קטן וזניח. שגם לדעתי לא מצדיק קנייה מחייקן.

פורסם

1. תמיד קיים החשד שהקפסולות החליפיות יורידו צבע על הפינים המחוררים של הקפסולה וכשאגיע לתיקון פתאום יגידו לי "השתמשת בקפסולות לא מקוריות, האחריות פגה" (הייתי כבר בסרט הזה עם מוצר אחר).

2. קיבלתי את הדיוור על הקפה החדש אתמול, בדיוק הייתי צריך לבצע הזמנה, הקפה כבר כאן! :-)

3.בחינם? :shock: הלכו 24 שקל.

נוכלים! :wink:

פורסם

ספרו איך הקפסולה החדשה , אני גם הולך לעשות הזמנה

אגב, עשיתי בדיקה לגבי הקפסולות החליפיות האלו , לא כל הקפסולות של נספרסו עולות 2 שקלים אם אני לא טועה

אני חושב שהכי נוח עם נספרסו זו עצם העובדה שתוך 24 בממוצע הקפה כבר אצלי אחרי שעשיתי הזמנה - סופר נוח

פורסם

לתשומת לבכם

היתה לנו פעם מכונת נספרסו במטבחון של העבודה

מי שהיה רוצה היה רוכש קפסולה מהפקידה במחיר 1 שקל שלטענתם זה מחיר העלות שלהם

מהמחסנאי אני יודע שהיו מזמינים שרוול בחודש למרות שהיינו 100~ עובדים ( שכניראה רוב רובם הסתפקו בקפה רגיל)

ככה שהצריכה די יכולה להשתוות לשימוש ביתי וניתן לראות שאכן אפשר לשלם פחות מ 2 שקל לקפסולה 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הבנת

הראתי שכמות ההזמנה היא שווה לבית רגיל למרות שזו חברה והמחיר שעולה הוא 1 שקל לקפסולה בהזמנה סטנדרטית

אז כן אפשר להשיג אותם בפחות מ 2 שקל ליחידה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי, כן היה פה סבסוד של החברה. אחרת אני לא מבין את האינטרס של נספרסו למכור בחצי מחיר לחברה שבה הצריכה היא אפילו פחות ממוצע ביתי.

פורסם
ספרו איך הקפסולה החדשה , אני גם הולך לעשות הזמנה

אגב, עשיתי בדיקה לגבי הקפסולות החליפיות האלו , לא כל הקפסולות של נספרסו עולות 2 שקלים אם אני לא טועה

אני חושב שהכי נוח עם נספרסו זו עצם העובדה שתוך 24 בממוצע הקפה כבר אצלי אחרי שעשיתי הזמנה - סופר נוח

נכון, יש כאלה שעולות גם יותר.

לגבי המשלוח, אכן כך. שרות נפלא כבר בדר"כ כבר למחרת השליח דופק בדלת.

פורסם

עידכון מהיום, הקפסולה החדשה בצבע ברונזה, חלשה, "שטוחה" וממש לא לטעמי.

פורסם

שאלת תם: מה ההבדל בין הלטיסימה ללטיסימה+? על פניו נראה שמדובר במכל מים קצת יותר גדול

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...