Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בלי מלחמות,לא אמרתי שהם כאילו גרועים,הם פשוט יותר מידי יקרים.

ליאור לא אמור להיות שום לאג עם באמת הקולר והצינורות בקוטר ובאורך הנכון.

מה שטיפו טורבו רשם לך זה מהרבה נסיון שיש לו,תקשיב לו:arrow:.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יריב תודה

אני כבר לא צריך ניסיון של אחרים, מכרתי את הלאון, עברתי לטיפו .... אההה, סליחה ... לאיטלקי אחר..

שם כבר שידרגתי את הדאון-פייפ, ואין צורך באינטרקולר :)

akrapovicducati10.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה שטיפוטורבו כתב זה די נכון , הבעיה היא שיהיה לך רעש מתכתי מגעיל ואני הייתי מוותר

אני יכול להגיד לך מניסון שלי אחרי שהיה לי כמעט את כל הסטאפים הקיימים של צנרות בכמה סוגי מתכת

הפיתרון הכי טוב הוא כזה :

בנייה של צנרת קאסטום (כלומר בנייה על הרכב )

ממיר ספורטיבי של MAGNAFLOW (קונים מאביפרטס)

בנייה של דוד לפי מידה כלומר , מי שבונה את הצנרת לוקח מידות של דוד הכי גדול שיכול להיכנס

ובונים דוד ע"פ המידות האלה

אצל מי ?

צנרת אצל אסף ורונן ART (שגם ירכיב לך את הדוד והממיר )

דוד אחורי סרדין

ממיר אצל אביפרטס

אני יכול לומר לך מניסון אישי ומעוד כמה חברים טובים שנוסעים על הסט-אפ הזה שזה הכי קרוב למושלם שיש

הרכב עובר טסט בלי קומבינות (בתנאי שאתה מכוון טוב ) והרעש הרגיל הוא סביל ביותר שהופך לצליל בשרני בטורים קצת גבוהים

פורסם

אתה אומר את זה מנסיון שהרכבת את הצנרות על לאון או על רכב אחר?

אני חושב שאני אמתין עם צנרת עד שיהיה את כל המזומנים לקנות גם DOWNPIPE וגם CATBACK בהתחלה אני ארכיב רק את ה-DOWNPIPE יראה תוצאות ואם זה מתאים לי אני אוותר על ההמשך, אם לא נרכיב הכל וגמרנו את הסיפור.

אגב לגבי ממירים של MAGNAFLOW שמעתי על כמה אנשים שלא עברו איתם טסט אז אני לא חושב עליהם בכלל, אם כבר לא הייתי שם בכלל ממיר ושובר את הראש בזמן הטסט..

פורסם

לגבי ממיר ספורטיבי

אני יודע על המון מכוניות שמכרו להם ממירים ספורטיבים ולא עברו טסט

תבדוק את האופציה הזאת, לא היה אחד שחזר בגלל שלא עבר טסט

http://www.carshops.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=337_452&products_id=1384

נתי

פורסם
אתה אומר את זה מנסיון שהרכבת את הצנרות על לאון או על רכב אחר?

אני חושב שאני אמתין עם צנרת עד שיהיה את כל המזומנים לקנות גם DOWNPIPE וגם CATBACK בהתחלה אני ארכיב רק את ה-DOWNPIPE יראה תוצאות ואם זה מתאים לי אני אוותר על ההמשך, אם לא נרכיב הכל וגמרנו את הסיפור.

אגב לגבי ממירים של MAGNAFLOW שמעתי על כמה אנשים שלא עברו איתם טסט אז אני לא חושב עליהם בכלל, אם כבר לא הייתי שם בכלל ממיר ושובר את הראש בזמן הטסט..

לא על לאון , אלא על רכב אחר גם מבית VAG

בהקשר לטסטים , הנחה שלי שמי שלא עבר טסט עם כזה ממיר נובעת מרכב לא מכוון (תערובת עשירה )

אני עברתי טסט בלי בעיה , ועוד כמה חברים עברו טסט בלי בעיה על רכבים משופרים אבל מכוונים פיקס

רכב לא מכוון עם תערובת עשירה לא יעבור טסט גם אם יש לו צנרת מקורית עם ממיר מקורי

פורסם

ואתה חושב שעל כל החיישנים שלך, האוטו שלך לא יכול לסוע עשיר ?

מספיק שיהיו לך קצת בריחות גדישה והאוטו נהייה עשיר ומתחיל לזהם

בכל מקרה, עוד מילה על הצנרת של APR

אם בזמנו שבניתי את הצנרת האופציה הזאת הייתה קיימת , הייתי שם כזאת מראש וחוסך המון כסף וכאבי ראש

פורסם

בכל מקרה, עוד מילה על הצנרת של APR

אם בזמנו שבניתי את הצנרת האופציה הזאת הייתה קיימת , הייתי שם כזאת מראש וחוסך המון כסף וכאבי ראש

גם אני אמרתי לו את זה בדיוק!

מה שלא מובן לי (רן, אליך) זה של1.8T הם (APR) מציעים 2 אופציות של דאון פייפ, 3 אינץ' ו 2.5 אינץ'. הם לא מציינים מה עדיף לאיזה סטאפ, פשוט נותנים לך להחליט בין 2 אופציות בלי להבין מה היתרונות וחסרונות של על אופציה (לא מתאים להם, אבל זה מה יש במקרה הספציפי).

לכן, כדי לעזור פה לבחור, מה אתה חושב שנכון יהיה עבורו?

-----

פורסם
גם אני אמרתי לו את זה בדיוק!

מה שלא מובן לי (רן, אליך) זה של1.8T הם (APR) מציעים 2 אופציות של דאון פייפ, 3 אינץ' ו 2.5 אינץ'. הם לא מציינים מה עדיף לאיזה סטאפ, פשוט נותנים לך להחליט בין 2 אופציות בלי להבין מה היתרונות וחסרונות של על אופציה (לא מתאים להם, אבל זה מה יש במקרה הספציפי).

לכן, כדי לעזור פה לבחור, מה אתה חושב שנכון יהיה עבורו?

מנסיון אישי עם שני הקטרים אוכל לומר לך כך:

ה 2.5 " קטנה מידי,במיוחד בהתחשב בעובדה שקוטר הצנרת המקורית ברכב הוא 2.25" ולכן השינוי היה מינורי(שהתקבל לדעתי בעיקר בזכות שינוי הזוויות בצינור הירידה ופחות בזכות שינוי הקוטר.)

מכיוון שהתאכזבתי מ ה 2.5 ,החלפתי אותה ל 3" .המעבר בין ה 2.5 ל 3 היה מורגש בעיקר בסלד הגבוה,וכבר הצדיק את השינוי ,אבל גם הרעש גבר.

קיימת גם אופציית "בייניים" שהיא קוטר 2.75".

הקוטר הנ"ל תומך בהספקים של 500 כ"ס ואני לא חושב שתגיע לשם עם טורבו מקורי....

להערכתי שילוב צנרת פליטה פתוחה לגמרי (ללא ממיר) עם הדוד האחורי המקורי של הרכב ,תיתן לך מקסימום הספק במינימום רעש ובמחיר שפוי.

כמובן שללא ממיר לא תעבור טסט ולכן בתוספת קטנה בעלויות ההתקנה ,ניתן להוסיף לממיר שלך "אוזניים " מודולריות ,שיאפשרו לך להרכיב ולפרק את הממיר שלך מהרכב ו לפני הטסט ואחריו וכך לעבור טסט בוודאות ולחסוך בעלויות הגבוהות של ממיר ספורטיבי.

דרך אגב ,אופציה נוספת להעלות הספקים היא זו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=364576

פורסם

אני חושב, שבעניין הקוטר (לא רוחב ) הייתי עוצר רגע וחושב מה צופן העתיד לאוטו

ומה רוצה הבעלים

אם אביתר הוא איש לחיצות וכל אוטו קדימה חשוב לו , והוא הולך לשדרג טורבו בעתיד הקרוב/רחוק

ללא ספק הייתי הולך על 3"

אם אני לא טועה , הבחור הוא לא "איש לחיצות " ויותר חשוב לו שקט ולעבור טסט בשקט גם זה בא על חשבון

של כמה סוסים אז הייתי הולך על 2.5

לא נכנסתי לעומק הקורה, אבל לדעתי כל הסטים של הצנרות ה- DP מגיע בקוטר גדול יותר (למעט במערכת 3" )

כמו אלי, הדעה שלי בעניניי קטרים היא DP 3" עם צנרת 2.75" ממיר ספורטיבי ודוד

כל אלה רלוונטים למנועים 1.8 טורבו ולא ל-TFSI , שם הסיפר קצת שונה ותמיד עושים 3"

• תוכן חדש...