Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על גיטרת באס ימאהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם זה פורום רכבים אבל יש לי שאלה או,

אני רק שאלה אחת :oops:

אני מנגן על גיטרת באס BB404 של ימהה ותמיד עניינה אותי מחשבה אחת בת כמה הגיטרה ?

אז קצת לפרט לפני מספר שנים החלטתי שנמאס לי לתופף ומכרתי את הסט המקצועי שלי לאחר 10 שנות נגינה ורכשתי לי גיטרת באס ,

לאחר כמה שנים שאני מנגן עליה ונתקל בלא מעט גיטרות אחרות אני לא מצליח לשמוע גיטרות עם סאונד דומה,

נזכרתי שהמוכר שקניתי ממנו טען שהגיטרה היא גיטרת ווינטג' ולא מיוצרות גיטרות כאלה יותר. [קניתי יד שניה וזאת היתה התאהבות ממבט ראשון, אבל זה כבר לסיפור אחר ואני לא רוצה לחפור].

אשמח לדעת ,אם משהו יודע באיזה שנים הדגם הזה יותר ,

תודה.

טל.

BB404LH.jpg

images.jpg

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

השאלה שלי למען החידוד,

עכשיו שאני יודע שהכי חדש זה 2002 , מה יכול להיות הדגם הכי ישן ?

ושוב תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא מבין כמעט שום דבר בבאסים, אבל זו לא גיטרת וינטאג'.

אתה יכול להכנס לאתר של ימאהה ולשלוח מייל למחלקת התמיכה הרלוונטית - אתה בטוח תקבל שם תשובה שתספק אותך.

נ.ב

פעם היה לי רצון ממש עז לקנות לי איזו באס פשוטה וכמעט וקניתי את ה-RBX 170 של ימאהה. מזל שזרגעתי ונשארתי עם ה-SG :).

• תוכן חדש...