Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארסמנל זה לא סאב SPL בכלל ? לפי מה ששמעתי חברת AA עושה רק סאבים SPL לא ?

אל תבלבל בין AA לבין AA SMD :-D

ארסנל הוא סאב אם נתון SPL נהדר אבל הוא גם סאב SQ נהדר.

ועוד יותר טוב ממנו הוא האח הגדול שלו - האבוק.

רק המייהם של AA (מהומה בעברית) הוא סאב SPL טהור שפשוט נותן זבנג וגמרנו.

העצה כאן להשקיע קצת יותר וללכת על אולטימו SC היא עצה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
IDMAX

MOREL ULTIMO SC

JL W6

JL W7

Orion H

FI Q

AA ארסנל ומעלה (יש אחד למכירה ביד 2 כאן בפורום - מומלץ ב-ח-ו-ם)

Ground Zero

Audison VOCE Sub

לא חסרים סאבים חזקים וטובים מבחינת נתוני SQ.

אדי אני לא רואה פה ברשימה בכלל את ה33kx? ולמה?

זה אמור להיות גם ברשימה! (עוד איזה 500 ש"ח לאחד כזה יד 2)

הייתי ממליץ לך גם על הw7 ממש להיט! שמעתי אותי. מדיוק, חזק ואיכותי.

גם ה ULTIMO SC Morel .

אבל הכול יד 2 במחירים שאתה רוצה.

שיהיה לך בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

למה?

כי מישהו אמר לך שזה סאב SQ?

לא יודע למה זה אבל עד היום שמעתי מעט מאוד רכבים עם סאבים של פוקל שאנשים באמת הצליחו לגרום לסאב הזה:

א. להגיע מקדמת הרכב.

ב. להשתלב עם המערכת ולא להשתלט עליה כבר בגיין סגור.

כמו שאמרתי - אחרי שתחליף את המונובלוק הזה ולדעתי גם אחרי שתשיג HU שיש לו יכולת לעשות Time Correction יש סיכוי שנצליח לגרום לסאב אצלך לבוא מקדמת הרכב ולהשתלב - לבינתיים אני לא יכול לחוות דעה על הסאב שלך חוץ מ"בהמה" שקשורה בכלל לעולם הSQ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתקציב הזה תרד מההאבוק כי ההגברה שהוא דורש בכדי לתת את הסחורה היא קצת - אההמ

הארסנל יהיה דיל מטורף מבחינתך.

תשים לב שהאולטימו SC עולה 1500 שקלים חדש ולא מעל 3K או ליתר דיוק 2500 כמו האולטימו האמיתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל...

אם אתה לא קונה את הסאב הזה (בהנחה שהוא במצב טוב) במחיר הזה - משהו איתך לא בסדר...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334691

450 ש"ח - מחיר בדיחה בשביל מה שהסאב הזה יודע לתת.

Pioneer TS-X150

פורסם

+1 ענק.

אני לא מבין למה הוא לא נמכר, אבל אני די בטוח שזה בגלל שאף אחד לא התעניין בו. די עצוב הייתי אומר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תעשה חיפוש, לך אחורה לאיזור שנת 2003-2004 ותראה מה אנשים חשבו על הסאב הזה או מי זאת החברה שייצרה אותו, למשל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדרך כלל אני מאוד לא אוהב לייחס משמעות למונה הודעות אבל אם שני חברי פורום, שאחד מהם מאוד וותיק והשני מנהל פורום שיש להם ביחד 20K הודעות יותר ממך

:-D ממליצים לך בכזאת צורה על משהו - כנראה שיש סיבה וכדאי לך לבדוק את האופציה...

Pioneer TS-X150

פורסם
להגיד את האמת אין לי מושג מזה הסאב הזה, אני צריך להודות שכן ראיתי אותו.

הוא טוב ? בתכלס הוא נראה סאב של בית ולא רכב

אתה שואל אחרים, למה?

קח ותשמע לבד, ותגיד לנו מה אתה חושב.

יכול להיות שזה באמת לא הטעם שלך...

פורסם

מה עם סאבים קטנים יותר ?

גם פיזית וגם בעוצמה, בתכלס חשבתי על זה ואני לא צריך סאב כמו ARSENAL,

כרגע המערכת שלי זה רדיו-דיסק + 2 רמקולים של פיונר 69 400WATT שמשמיעים משהו משהו,

יש אקוסטיקה טובה לאוטו הבנתי.

כרגע אני לא מצליח להחליט מה להביא, דאבל סאב של 250-300RMS כל אחד,

או סאב 10\12 אינצ' ככה שיתן איכות + עוצמה.

פורסם

אולי מספיק עם השימוש ב"איכות+עוצמה"?

מה זה עוצמה מבחינתך? - אתה רוצה "עוצמה" לך על IDMAX

או שאולי מכה מדוייקת בתדר 55 הרץ ב115 דציבל מספקת אותך בכלל?

פתאום ארסנל זה אובר קיל כשאתה פותח כותרת שאתה מחפש בה סאב SQ אבל עוצמתי...

לפי כל מה שאני מצליח להבין ממך - וזה קשה, ההמלצה על האדיר אודיו כנראה תהיה המלצה טובה מאוד.

אבל משהו מבין כל השורות שכתבת נראה כאילו שאתה מחפש בכוח דאבל סאב - ולמען האמת, לא ממש ברור לי למה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אולי מספיק עם השימוש ב"איכות+עוצמה"?

מה זה עוצמה מבחינתך? - אתה רוצה "עוצמה" לך על IDMAX

או שאולי מכה מדוייקת בתדר 55 הרץ ב115 דציבל מספקת אותך בכלל?

פתאום ארסנל זה אובר קיל כשאתה פותח כותרת שאתה מחפש בה סאב SQ אבל עוצמתי...

לפי כל מה שאני מצליח להבין ממך - וזה קשה, ההמלצה על האדיר אודיו כנראה תהיה המלצה טובה מאוד.

אבל משהו מבין כל השורות שכתבת נראה כאילו שאתה מחפש בכוח דאבל סאב - ולמען האמת, לא ממש ברור לי למה.

להגדיר את המושגים אצלי זה ככה,

עוצמה - סאב שלא צריך להיות מדוייק פשוט שיפוצץ בבאסים

איכות - סאב מדוייק שלא יאחר אחרי השיר, שיהיה "חד ולעניין" כמו שאומרים.

אני מצטער אם בלבתי מישהו.

• תוכן חדש...