Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקורות יודעי דבר אומרים שהוזמנו 2 458 וכן קליפורניה ושיש כבר בארץ (תמונה אחת כבר המחישה ),

כמו כן נסגר מקום ההתקנות לרכבים כך ש...

אני יודע על הזמנה אחת (מלא תוספות), וכולנו יודעים על ההיא בנמל שאולי גם הזמינו אותה...

מקום התקנות? בטוח זה ברדיו מילאנו :wink:...

Detailer.gif
פורסם

מעניין תוך כמה זמן ניראה פרארי עם סימני דלתות עליה, שריטות של קנאים, פגוש עם "נשיקות" עליו, זה דברים שבאמת צריכים להדאיג ולא הכבישים הלא ספורטיבים שלנו או חוסר המסלול שלנו.

עוד משהו שמעניין אותי שאף אחד לא אמר קודם(לא שזכור לי שקראתי פה) זה הביטוח לרכבים האלה, אני זוכר כשהבוגאטי יצאה ועשו עליה פרק בטופ גיר הם התקשרו לחברות ביטוח והתשובה שהם קיבלו הייתה "זה סוג של לנד רובר?", מעניין איזה חברות יבטחו מכוניות כאלה ועוד המחירים שיקחו.

פורסם

מחיר ביטוח של ה 458? אני מהמר על מינימום "גולף GTI " לשנה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הקליפורניה תעלה פחות, אבל היא ממילא מיותרת (פחות יפה מגראנקבריו, יקרה ממנה משמעותית).

רוני

but the sound.......wow!!!

the 458 is much much better for sure, but no other ferrari can beat the clifornia sound.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא צריך פרארי. מספיק מזראטי בכמה עשרות אלפי יורו פחות. להזכירך, זה בערך אותו האוטו (גראנקבריו וקליפורניה). והאמת שאני מסכים איתך - הסאונד של שתיהן עדיף אפילו על זה של ה-458 ב-9000 סל"ד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדן אני נאלץ להסכים עם כל מילה ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן, גם אני "נאלץ" להסכים עם עידן ולהגיד "איזה באסה אם הייתה לי מזראטי בחניה ולא פרארי"... מה? לא! WTF!!! השתגעתם הא? באמת זה מה שהיה מבאס אתכם... מזראטי במקום פרארי בחניה. נו באמת :-):wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא אף פעם לא אמר שהוא היה מבואס מזה, או שלא שמתי לב...

הוא פשוט אמר שהוא מעדיף את הצליל של הקליפורניה מאשר של הגרנד קבריו

פורסם
כן, גם אני "נאלץ" להסכים עם עידן ולהגיד "איזה באסה אם הייתה לי מזראטי בחניה ולא פרארי"... מה? לא! WTF!!! השתגעתם הא? באמת זה מה שהיה מבאס אתכם... מזראטי במקום פרארי בחניה. נו באמת :-):wink:

to make it clear, im willing to get the maserati also without body parts, just the chasis+engine+gear.

but.....

if it will be my money, i will put it on the ferrari rather than the masarati, its like 2 sister,both good looking, both smart, one of them got bigger boobs.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת שבסיטואציה הזו דווקא הייתי הולך על הגראנטוריסמו, לטעמי היא הרבה יותר יפה, היא יותר זולה, היא נשמעת נהדר אמנם לא צוהל לה סוס על המכסה מנוע אבל באמת שאני יכול לחיות עם זה

פורסם

אני זוכר את ההתרגשות שהייתה לי, כאשר עמדה לידי AUDI R8 ברמזור. אתם פשוט לא מסוגלים להבין כיצד הלב שלי דפק בחוזקה ( אף בחורה לא גרמה לי לכזו הרגשה). מיותר לציין שזו הייתה הפעם הראשונה שראיתי מכונית סופר על במציאות.

מצחיק אותי לחשוב כיצד אני ארגיש, כאשר אני אהיה בנתיב האמצעי של כביש בעל שלושה נתיבים, כאשר מימיני תהייה פרארי ומשמאלי, תהייה מזארטי.

בנוגע לאופן השימוש שהוזכר בשרשור הנ"ל, אני גם מאמין שאלו לא יהיו מכוניות בשימוש יומיומי, אלא יותר ל-fun.

פורסם

אתם מזלזלים פה בסמל הקילשון של פוסיידון כאילו מדובר בקילשון של אפריים מהפלחה.

חברה, מדובר בייצרן מאוד מכובד ומאוד איכותי ולמרות שתהפוכות הגורל הביאו אותו למצב שהוא מייצר פרארים בצורה שונה, הוא יצרן שמסתכל בלבן של העין של פרארי ולא משפיל מבט לרגע.

נא לזכור שמזראטי ייצרן מכוניות מרוץ/ על כמעט 2 עשורים לפני פרארי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...