Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דקות עם מגאן RS250 היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת על הרגילה? אין קאפ לנסיעות מבחן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגילה לגמרי.

הליאון קופרה שהוזכרה כאן היא דוגמא קלאסית ללמה אסור להכנע לתמחור פסיכי. פעם עלתה 240K, עכשיו 200K. אני מבטיח לכם שזה לא בגלל סיאט, אלא בגלל יבואן שככה התאים לו, ועכשיו מתאים לו משהו אחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצד אחר, רוב המבחנים דווקא משווים אותה למכוניות יותר "הארד-קור", כמו השירוקו R, הלאון קופרה-R ופוקוס RS.

ה-GTI לא בליגה שלה מבחינת ביצועים-התנהגות-עיצוב.

תיכף תהיה פה גולף R ביבוא רשמי - תוכל להשוות בעצמך ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שמעתי את זה כבר כמה פעמים. יש מידע קונקרטי של תאריך ומחיר?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

נראה שקרסו פשוט מתעקשים לא ללמוד אפילו מהניסיון של עצמם.

אני דוקא חושב שהם לומדים מהניסיון של עצמם. אחרי שהתקשו למכור את הקליאו ומגאן ספורט בשנתיים האחרונות הם מביאים את המגאן ספורט בהתאם לביקוש. יקר לך? התמורה למחיר לא טובה? יש מתחרות.

פורסם
אני דוקא חושב שהם לומדים מהניסיון של עצמם. אחרי שהתקשו למכור את הקליאו ומגאן ספורט בשנתיים האחרונות הם מביאים את המגאן ספורט בהתאם לביקוש. יקר לך? התמורה למחיר לא טובה? יש מתחרות.

כפי שנאמר, הלקוחות לא יכולים לרצות לקנות יותר משהם רוצים למכור.

פורסם
שמעתי את זה כבר כמה פעמים. יש מידע קונקרטי של תאריך ומחיר?

לא התעניינתי, אבל מנהל האולם של צ'מפיון התייחס לזה כאילו זה קורה ממש בקרוב (לתפיסתי, תוך כמה שבועות, אבל אם זה חשוב לך - תתקשר לשאול; קוראים לו עמית בן-זקן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כנראה שהיא תהיה הרבה מעבר לתקציב שלי (בטח באיזור ה270-290). אני אוותר...

פורסם

גולף R ושירוקו R אכן בדרך לארץ.

לגבי הלאון אז המחיר של הקופרה אכן באזור ה200 אך הR עולה 240 ולכן יכול להיות שבגלל זה הגיע ההורדה לקופרה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני מעריך דווקא 250, במקביל לקאפ

אין סיכוי לדעתי - היא יקרה יותר מS3 בחו"ל. אני לא אתפלא אם גם נראה 300K. אני לא חושב שצ'מפיון רואים במגאן ספורט תחרות, אחרי הכל זו רנו ורובם המוחלט של רוכשי פולקסווגן באים לרכוש פולקסווגן. לא רנו.

פורסם
הליאון קופרה שהוזכרה כאן היא דוגמא קלאסית ללמה אסור להכנע לתמחור פסיכי. פעם עלתה 240K, עכשיו 200K. אני מבטיח לכם שזה לא בגלל סיאט, אלא בגלל יבואן שככה התאים לו, ועכשיו מתאים לו משהו אחר.

בתחילת דרכה הקופרה עלתה 240K על הנייר, וכשבאת לקנות, אם הייית רציני, היו אומרים לך ש"לא בטוח, צריך לבדוק, אבל אולי תקבל את ההטבה של המבצע מכירות האחרון.. שניה (..טלפון בדיוני...) כן! הצלחתי לקבל אישור.. 210K".

אח"כ הגיעה הקופרה R והמחיר של הסטנדרטית ירד רשמית ל200K, כנראה כי אם היו מציעים את הקופרה R ב270 אףאחד לא היה מברר עליה אפילו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...