Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דקות עם מגאן RS250 היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מבצע על סכיני גילוח מאך-3 בסופר פארם, נראה לי שאני רץ לקנות.

אל תטעה את הציבור:wink:, יש מבצע על סכיני גילוח של גי'לט פיוז'ן , 12 סכינים ב99 ש"ח בסופר-פארם.

(אני רציני, אתמול קניתי במבצע...:-))

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנסיון מלמד שהמחיר האמיתי כנראה ינוע סביב ה-200K.

עוד 15-20K ל"שלדת" קאפ.

הם לא מוכנים לרדת ל- 200, גם כאשר יש מולם שני קונים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רועי רצה בכלל קאפ. מנהל האולם אמר לו שאין סיכוי לרדת למחיר הזה.

באותו רגע - היה לו סיכוי לשכנע אותי, כי הייתי ממש בתוך הסיפור ואשתי תמכה (וגם היה בזה סוג של "דווקא" לצ'מפיון, לא שזה היה מזיז להם משהו, כמובן); רעש המנוע עוד הדהד באזני, האגזוז היה מול עיני, והכיף - זיכרון טרי. אין כמו קניה אימפולסיבית.

עכשיו, כשמכניסים גם היגיון לתוך זה, כנראה שלא.

פורסם
בר (ורועי) - האם ב-200 אלף שקל הייתם קונים בוודאות את המגאן?

לא. זה לא מבצע בgroupon. בשביל בכלל לשקול את זה, אני רוצה לראות מחיר הגיוני. הם לא צריכים לקבל פרסים על כך שהם מוכנים לרדת למחיר תחרותי. ושוב אומר - אני לא יכול לרצות לקנות יותר משהם רוצים למכור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מסכים איתך שהמחיר צריך להיות תחרותי מלכתחילה, ולא תלוי בכושר המיקוח שלנו. מצד שני, לפי הרעיון הזה

אסור לקנות ב.מ.וו או מרצדס, כי מחיר המחירון שם גבוה לפעמים בעשרות אלפי שקלים (ואפילו יותר מ-100 אלף

במקרים מסוימים) מהמחיר שהמכוניות נמכרות בו בפועל עם קצת מיקוח.

קרסו אכן מתנהגים בחזירות מסוימת עם המגאן, אבל אם הם מוכנים "להיות הגיוניים" עם מיקוח ולרדת למחיר

תחרותי, אני לא רואה סיבה לא לקנות בפרנציפ. אחרי הכל, מישהו באמת קונה GTI במחירון הרשמי?

פורסם

לגבי קרסו, עניתי ספציפית על השאלה אם "הייתי קונה עכשיו". זה סוג של מיקוח הפוך שאני לא אוהב. רוצים למכור? תנו לי הצעה, ואני אחשוב על זה. תופעת המיקוח היא בלתי נמנעת, רק שכרגע קרסו לא רוצים אפילו להתמקח, מה שמייתר לחלוטין את הביקור באולם שלהם מלכתחילה.

לגבי הGTI והמחירון - אולי אתה יודע משהו שאני לא, פולקסווגן נדבקים למחירונים שלהם לטוב ולרע. שמעת על מישהו שקיבל יותר מאחוזים בודדים (1-3) של הנחה על GTI או גולף כלשהי בכלל? גם מול ארבע מכוניות - בלי סיפורים, באמת ארבע מכוניות, שלוש GTI וTSI אחת - הם לא הסכימו לתת הנחה משמעותית. אני יכול להעריך את זה, במיוחד כשכרגע, באופן סנסציוני משהו, הם היחידים השפויים בתמחור שלהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אכן כן. קשה מאוד להתמקח על ה- GTI מעבר לגבולות שהציג רועי (לא צוקרמן).

למיטב הבנתי, אפילו עובדי צ'מפיון יקבלו עליה רק 4% (ולא 5%), ואנחנו - על אף שלעתים נדמה פה אחרת ;-) - לא עובדי צ'מפיון. למעשה, דווקא על TSI אין בעיה (יחסית) לקבל 4%, אבל לא הצלחתי על ה- GTI. אולי אם הייתי יעל בר-זוהר/גיא מ"טסט ראשון".

בעצם, צ'מפיון הוזילו את מחיר ה- GTI בין הדגמים, בעוד קרסו העלו את מחיר המגאן. מצד שני, קרסו מביאים כ"כ מעט רכבים, שתמיד יימצא מי שירכוש אותם. הם גם הראו לנו הזמנה ומחיר סגירה שלה. אפילו איתוראן הם לא נותנים... באותה מידה, אגב, צ'מפיון הראו לי הזמנה של GTI שבוטלה (כולל פקס הביטול) בגלל אי נכונות להוריד מחיר. לך תילחם בטחנות רוח...

צוקרמן - אם אתה יודע אחרת, מאוד אשמח לשמוע (גם בה"פ).

• תוכן חדש...