Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי בלמים - פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי במוסך כדי לבצע בדיקה לפני טסט לרכב, בבדיקה היתברר שאחת המשאבות בלם האחוריות נוזלת.

הוחלפו שני במשאבות האחריות של הבלמים, לאחר שהמוסכניק ביצע ניקוז אויר מהמערכת בלמים דוושת הבלמים נלחצת עד הסוף

בכול פעם שלוחצים עליה כלומר גם אם לוחצים עליה רצוף כמה פעמים הרי היא אמורה לעלות קצת וכאן היא לא עולה ותמיד נלחצת עד הסוף.

הוחלט להחליף גם את המשאבה המרכזית של הבלמים שנמצאת בתא מנוע, אחרי שהיא הוחלפה שוב בוצא ניקוז אויר ושוב אותו סיפור עם הדוושה, בוצע גם ניקוז אויר עם וואקום וזה עדיין לא עזר. הבלמים בולמים טוב כשלוחצים ,הבעיה שהדוושה נלחצת כמעט עד הסוף כדי לעצור.

השאלה שלי עם זה תקין? ואם לא מה ניתן עוד לעשות??

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

כן הוא בדק את בלם היד ואת הצינורות הכול היה תקין. ממה דבר כזה עוד יכול לנבוע?

דרך אגב שכחתי לציין שהרכב הוא שנת 97, 1.4 ידני.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

גם אני חושב ככה, נראה לי מדובר במשאבות בלמים האחוריות.

מישהו מכיר חברה טוב של הרכיב הזה שיהיה איכותי ואמין?

פורסם

לא התכוונתי לבלם היד.

התכוונתי למגבר בלם - "בוסטר" (קופסא עגולה גדולה שצמודה למשאבה המרכזית בתא המנוע)

האם יש איבוד שמן בלם?

פורסם

בעיקרון עוד במוסך הם בדקו הכול ולא היה שום נזילה בשום מקום (לפחות לא ראו) וזה פשוט מוזר כי עשו ניקוז אויר לפחות עשר פעמים וגם בעזרת חיבור למכשיר שעשה ולחץ אויר בתוך מערכת הבלמים ועדיין הדוושה יורדת נמוך מעוד וגם כשמנסים לפמפם זה בקושי עולי.

אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות.

תודה לכולם.

פורסם

החלפתי את הבוכנה הראשית.

בכול מקרה הכול היסתדר תודה לכולם.

שבוע טוב 8)

• תוכן חדש...