Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוקיה כבר יצאו עם מערכת הפעלה חדשה ואומרים שגם היא לא מספיק טובה.

שאתה קונה נוקיה אתה קונה טלפון עם מערכת הפעלה ששנה הבאה כבר לא תהייה קיימת.

אומרים...

גם "אומרים" שיש אלוהים.

תשחק עם הN8 ותחליט...

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוקיה כבר יצאו עם מערכת הפעלה חדשה ואומרים שגם היא לא מספיק טובה.

שאתה קונה נוקיה אתה קונה טלפון עם מערכת הפעלה ששנה הבאה כבר לא תהייה קיימת.

אומרים גם שהפלסטינים רוצים שלום ולא לזרוק אותנו לים, אז אומרים... :) אל תאמין לכל מה שמספרים לך .

אני כבר שומע במשך שנים שהסימביאן אוטוטו הולך למגרש הגרוטאות של ההיסטוריה , אבל הוא נמצא כאן הרבה יותר שנים מכל מערכות ההפעלה האחרות.

נ.ב. הטלפונים של LG הוכיחו בעקביות במשך שנים שהם לא טלפונים ברמה של המובילות בשוק, לכן אני לא מתרגש מההשקה המתקרבת באורנג'.

לגבי הגלקסי , אני ממשיך לשמוע שיש לו לא מעט באגים, ובמחירים שהוא מוצע הוא פשוט לא משתלם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תראה ההבדל במעבדים לא שמיים וארץ כך שהתלות פה היא בתוכנה.

אני בכל אופן חושב שדווקא הN8 יותר מהיר מהאייפון.

בכל מקרה עדיף כמובן לנסות לשחק עם המכשיר לפחות 10 15 דקות לפני קניה.

מה שכן, אני ממליץ מאוד (בטח למעריצי נוקיה) לנסות, מבטיח שתופתעו.

איפה ניתן לנסות אותו? במרכזי השרות לא מצאתי אפשרות לנסות אותו, רק לראות דוגמא שלו.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

מתעלק על השרשור.

הN85 שלי החזיר את נשמתו לבורא,ואני רוצה להחליף לטאצ', אבל לא אייפון. לכול המשפחה שלי יש אייפון, כל הדורות , 1 עד 4, מה שלא תרצו, ואני פשוט לא מתחבר עליו, אז החלטתי להשאר עם נוקיה. השאלה היחדיה שנשארה היא- איזה?

איך שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות:

1. C7: אפשרות האחרונה מצידי כיוון שאני ממש לא סובל את העיצוב.

2. N8 : עד עכשיו שמעתי עליו רק דברים טובים, אבל הסיבה שלא רצתי לקנות אותו כבר היא הטלפון השלישי ;

3. N9\E7- הE7 נראה מדהים! פשוט התאהבתי בו.

השאלה האם הוא נמכר כאן בארץ ותומך בעברית.

סה"כ לדעתי הכל מסתכם בשאלה של מחיר. אז, חברי הפורום היקרים, מה אתם מציעים? כל מידע אודות הE7 יתקבל בברכה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

ככה.

N8 זה N8. כתבו עליו מספיק.

C7 זה N8 בעיצוב שונה, רק 8 ג'יגה זיכרון מובנה, מצלמה פחות טובה, בלי יציאת HDMI, אבל עם פנס וסוללה נשלפת. יותר זול.

E7 זה N8 עם מקלדת פיזית, אין סלוט לכ.זיכרון, אין משדר FM, מצלמה כמו של C7, מסך שונה (עם טכנולוגיית CLEARBLACK, אין לי מושג מה זה, וגדול יותר מה N8). בטח יותר יקר.

N9 זה מכשיר שונה לגמרי עם מעבד אינטל אטום ומערכת הפעלה מיגו. לקנות לא תוכל, אלא אם יש לך קומבינות במחלקת פיתוח של נוקיה (המכשיר עדיין לא יצא לשוק, ונוכח האירועים האחרונים לא בטוח שייצא).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ידעתי שהN9 הוא מכשיר אחר. מחיפוש באינטרנט עלה כי הN9 הוא טלפון ניסיוני, מעין קונספט של מה שהפך להיות לבסוף הE7 לכן לא חשבתי שקיים הבדל. לא מפריע שאין אפשרות לשנות/ להרחיב את הזיכרון, וגם לא ה-FM. הבעיה עם ה-E7 היא שפשוט לא מצאתי כאלו למכירה! וכשכן מצאתי אחד, בפורום אחר, הוא דרש 4000 ש"ח- מחיר שנראה לי קצת מוגזם לאור העובדה שזה אדם פרטי שמוכר את הטלפון כמו שהוא, ללא חבילה או אחריות וכדומה.

אם הבנתי נכון, הN8 הוא פשוט שדרוג של ה-C7? ככה או ככה, הייתי מעדיף אותו. עכשיו, אחרי שראיתי את הE7 , הN8 נראה פחות טוב :? כבודו של הN8 במקומו מונח, כן? זה פשוט שאחרי שראיתי את הE7 כל שאר הטלפונים נראים כמו התפשרות...

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
הN8 הוא פשוט שדרוג של ה-C7?

לא מדוייק, הC7 זה הגירסה המוזלת של N8.

התפשרות? עניין של טעם. אני לא הייתי לוקח דווקא את הE7, וזה בגלל המקלדת, לא סובל את הדברים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...