Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארבעה ימים עם הN8:

יתרונות:

1. עיצוב מדהים.

2. מהיר מכל סמארטפון בשוק (ברוב הפעולות - בהשוואה ל IPHONE 4 וHTC לא זוכר את הדגם).

3. טאץ' ברמה מעולה (כמו IPHONE4 נניח איתו היה לי קצת נסיון).

4. מצלמה שמחליפה לחלוטין את הצורך במצלמת כיס. לחלוטין זה כולל תמונה באמצע הלילה במסיבה עם המון עשן. פלאש מדהים.

5. מסך מצוין (לטעמי עם ראות יותר טובה משל הIPHONE 4).

6. סוללה חזקה (שימוש כולל התקנת אפליקציות, המון שיחות והודעות, אימיילים ועוד) - אי אפשר להשוות לאייפון 4. מחזיק בכיף יום וחצי ופחות בכיף יומיים. כרגע אני במרתון התקנת תוכנות וקינפוג כך שלדעתי הסוללה אמורה להחזיק אפילו יותר...

חסרונות:

1. אין מקלדת QWERTY במצב PORTRAIT בשליחת הודעה (מעצבן מאוד!). אמור להתווסף בעדכון הקרוב (חודש).

2. יש לאג מעצבן במעבר בין מסכים ראשיים. מה שמוזר כי דווקא כל השאר טס.

3. חיפוש מעצבן באנשי הקשר (למי שיש הרבה אנשי קשר).

ניטרליות:

1. דפדפן אומנם מהיר מאוד אך לא מראה את כל האתרים ברמה טובה. יש כמובן תחליף (אופרה מיני).

בכל אופן כמו בהרבה תחומים תהיה פה מלחמה עקובה מדם וצבועה בדעות קדומות וכו'.. ממליץ פשוט לשחק עם המכשיר.

בינתיים מבחינתי הוא מקבל 5 מתוך 5 בקלות.

בטח לכל אוהבי הנוקיה למיניהם זה פשוט זהב. זה צלצול ההתעוררות של נוקיה לעולם הסמארטפונים. אם זה הסמארטפון הראשון שלהם שהוגדר על ידיהם כמתחרה אייפון אז העתיד ורוד מאוד (מבחינת נוקיה).

לאייל:

מעולם לא קניתי טלפון ברשת סלולרית ועד עכשיו טפו טפו לא היו לי שום בעיות ואפילו לא תיקון אחד.

את כל העדכוני תוכנה\שפה בלבולים אחרים ביצעתי לבדי. לא נראה לי ששוה להשתעבד לתשלומים בשווי 3500 ש"ח בשביל רשת סלולרית מסריחה. בטח כשהמכשיר עולה 2080 ש"ח עם אחריות של החנות. בשני המקרים כמעט ואין תקלות במסגרת האחריות, בשני המקרים שבירת מסך תעלה לך סכום יפה, בשני המקרים ביטוח עולה תוספת רצינית של כסף. בשני המקרים אין כיסוי על אובדן או גניבה. אז למה לשלם עוד 1400 ש"ח? בשביל סמל של סלקום על גב המכשיר? לא נראה לי... אם הייתה לי את האופציה הייתי מביא את המכשיר מחו"ל וזהו.. כמו רוב המכשירים האחרונים שלי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בטח לכל אוהבי הנוקיה למיניהם זה פשוט זהב. זה צלצול ההתעוררות של נוקיה לעולם הסמארטפונים. אם זה הסמארטפון הראשון שלהם שהוגדר על ידיהם כמתחרה אייפון אז העתיד ורוד מאוד (מבחינת נוקיה)

חכה שייצא ubergeek uberdevice בשם N9. כנראה המנכ"ל החדש באמת הכניס בהם קצת שכל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני כבר יותר משנה וחצי עם 5800 שנקנה מחנות פרטית. מעודכן לגרסא האחרונה, 0 תקלות, עובד מצוין ועושה את כל מה שמוטל עליו בצורה מכובדת (כולל שיחות, הודעות, מוזיקה, BT, WIFI, GPS, מצלמה, פנס, יומן ושעון מעורר).

פורסם
מעולם לא קניתי טלפון ברשת סלולרית ועד עכשיו טפו טפו לא היו לי שום בעיות ואפילו לא תיקון אחד.

את כל העדכוני תוכנה\שפה בלבולים אחרים ביצעתי לבדי. לא נראה לי ששוה להשתעבד לתשלומים בשווי 3500 ש"ח בשביל רשת סלולרית מסריחה. בטח כשהמכשיר עולה 2080 ש"ח עם אחריות של החנות. בשני המקרים כמעט ואין תקלות במסגרת האחריות, בשני המקרים שבירת מסך תעלה לך סכום יפה, בשני המקרים ביטוח עולה תוספת רצינית של כסף. בשני המקרים אין כיסוי על אובדן או גניבה. אז למה לשלם עוד 1400 ש"ח? בשביל סמל של סלקום על גב המכשיר? לא נראה לי... אם הייתה לי את האופציה הייתי מביא את המכשיר מחו"ל וזהו.. כמו רוב המכשירים האחרונים שלי.

תקרא טוב מה שכתבתי.

לא אמרתי לקנות מרשת סלולרית. אין בזה שום יתרון אלא אם כן נותנים לך דיל מטורף .

מה שאמרתי זה שכדאי מאוד לקנות מכשיר מחנות אבל שיהיה עם אחריות של יורוקום, לא עם אחריות של החנות עצמה.

כי רוב החנויות אלו קומבינטורים שמייבאים את המכשירים בעצמם ואם תזדקק לאחריות זה גם יראה כמו קומבינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תקרא טוב מה שכתבתי.

לא אמרתי לקנות מרשת סלולרית. אין בזה שום יתרון אלא אם כן נותנים לך דיל מטורף .

מה שאמרתי זה שכדאי מאוד לקנות מכשיר מחנות אבל שיהיה עם אחריות של יורוקום, לא עם אחריות של החנות עצמה.

כי רוב החנויות אלו קומבינטורים שמייבאים את המכשירים בעצמם ואם תזדקק לאחריות זה גם יראה כמו קומבינה.

אוקי :) טעות שלי.

בכל אופן, נקווה שלא נזדקק לאחריות לא מיורוקום ולא מהחנות הפרטית.

פורסם

בקיצור, בתור חובב נוקיה מושבע מזה כעשור, האם עלי לשמוח שהתאפקתי לא לרכוש את האייפון 4 וחיכתי בסבלנות למשהו הולם מבית נוקיה?

אני נגד התלות בתוכנות אפל (למשל אייטונס) אבל מאוד בעד האפסטור וכל התוספות מסביב שיש לאייפון.

או בקיצור, למשתמש ממוצע מינוס כמוני, האם ה-N8 מספיק טוב מול האייפון 4?

האם צפוי משהו דומה בקרוב? (לא ה-N9, אני לא אוהב את המקלדת המוסתרת).

פורסם

ממליץ לשניכם לנסות אותו.

מכשיר מדהים. לא רק שהוא מתחרה לאייפון 4 לדעתי הוא עובר אותו בכמה רמות.

גם מבחינת איכות ומבחינת השימושיות. המכשיר מרגיש ונראה סולידי ופשוט מעביר תחושת איכות חומרים מצוינת.

מבחינת הOVI STORE יש לך הכל כולל הכל. אפליקציות מכל הסוגים (רשתות חברתיות, מיילים, משחקים, התאמה אישית ועוד), רובן חינמיות.

אגב אני יודע שיש לכם ספקות לגבי הטאץ' (כן ה5800 גם חרט לי בראש שנוקיה לא יודעים לעשות טאץ') ואני חייב להגיד שהטאץ' פה הוא בדיוק ברמה של אייפון 4 והתגובות של התפריט אפילו יותר מהירות.

לדוגמה לחבר עם אייפון 4 יש כ200 אנשי קשר ולי כ800, הוא לוחץ על כפתור אנשי הקשר וזה לוקח כמעט שניה להעלות, אצלי זה ברמה של 200 MS או משהו בסגנון, כנ"ל לגבי הגלריה של התמונות.

עוד פיצ'ר ענק ושימושי במיוחד לכאלו שרוצים לשמוע מוזיקה מהטלפון באוטו, הטלפון הזה משדר FM לכל תדר שתרצו ובאיכות מצוינת! שומעים מוזיקה באיכות ממש טובה ברדיו של הרכב. נבדק בAUDI A6 וביונדאי שלי :)

המצלמה זה בכלל עילוי בכל הנוגע למצלמות סלולרי. כשאמרתי שהיא יכולה להחליף לחלוטין את הצורך במצלמות כיס לא הגזמתי בכלל.

היא גם מהירה במיוחד, גם איכותית במיוחד (התמונות שוות אם לא טובות מרוב מצלמות הכיס שיש בשוק), גם פלאש חזק במיוחד (במסיבה שצילמתי איתו האיר אנשים במרחק של 4 מטר בערך).

היתרון הגדול על האייפון הוא גם בליברליות של נוקיה. אפשר לשלוח קבצים לכל העולם, לקבל, לעשות מה שבא לכם בלי שתצטרכו להתקין פריצות למיניהן.

בנוגע לחדשניות, כמו שהבחור מעלי אמר, ככל הנראה העיפו שם את כל ההנהלה ועשו בצדק. נוקיה יוצאים בעקבות גוגל ופתחו אתר שנקרא BETALABS שם הם מציגים פיתוחי BETA להמון אפליקציות ממש מגניבות ובחינם כמובן. ההרשמה בקליק וההורדה גם בקליק. הנה דוגמה למשהו שהורדתי אתמול (האפליקציה הזו, לדעת רבים מייצגת את החדשנות שנוקיה שכחה בשנים האחרונות):

http://www.youtube.com/watch?v=RSRuY_9ZMsY&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בואו נגיד שאם לפני האפליקציה הזו אנשי האייפון למיניהם היו סקפטיים לגבי החדשנות של נוקיה עכשיו הם מסתכלים על זה מזוית אחרת. יש לי חברים עם אייפון שראו על הפרצוף שלהם סקפטיות (לגבי האייפון שלהם) כשהראיתי להם את המכשיר ואת תכונותיו.

משהו שקצת הפחיד אותי אתמול זה הסוללה. אתמול באמת טחנתי את הטלפון (כל הזמן הורדתי והתקנתי שטויות) והסוללה נגמרה מהר מידי. היום אני בשימוש רגיל (whatsapp ברקע, 2 תיבות מייל שנקראות כל 15 דקות, כשעה של שיחות, 30 הודעות, 15 דק' אינטרנט באופרה, BT דלוק תמיד ובשימוש כשאני ברכב) כך שנראה מה היכולת האמיתית שלה. בכל אופן, יש שמועות שאומרות שכשמשתמשים בWIFI (נניח אם אתם בעבודה והטלפון מכוון מבחינת עדיפויות לWIFI ולא ל3G) הסוללה נגמרת מהר, אומרים שעדיף 3G. אני אבדוק את זה היום עם WIFI ומחר עם 3G ונראה מה ההבדלים. מה שבטוח זה לא הזמנים של הE71 וE72. מצד שני זה יותר טוב מרוב הסמארטפונים האחרים בשוק.

לגבי הבחור שרצה לחכות לN9, קודם כל השמועות אומרות שיוציאו דגם עם מקלדת ודגם בלי. דבר שני זה יגיע בעוד מינימום שנה כך שמבחינתי לחכות זה בזבוז זמן... עוד שנה וחצי נשקיע את ה2500+ ונהנה מהטלפון החדש...

בקיצור אני מביא לטלפון 5 מתוך 5 בקלות רבה.

פורסם

לא אהבתי את הבאבלס, מסך הנעילה הרגיל נוח יותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא אהבתי את הבאבלס, מסך הנעילה הרגיל נוח יותר

גם אני לא אהבתי עד שהתקנתי. מגניב מאוד (ולא חייבים להפעיל, זה דורש לחיצה על כפתור התפריט או על כפתור ההדלקה), אפשר תמיד להחליק את כפתור הנעילה וזהו.

פורסם
כנ"ל חיכיתי וחיכיתי עד שהרמתי ידיים ולקחתי אייפון 4.

גם אני ראיתי את זו של פלאפון כנראה שהיה לסלקום יתרון של שבוע, לא יותר :)

בקשר ל N97- מי שמיהר ורכש את ה N97 ברגע שהוא יצא, סבל ממחלות ילדות. בסופו של דבר הוא התייצב.

ממש לא, לאחי הקטן יש N97 והוא משמש לשיחות, SMS ושמיעת מוזיקה בלבד.

במכשיר עדיין עם אותן תקלות ובאגים שמוציאים אותו משימוש לפחות פעם בשבוע.

פורסם

אני יודע שהמכשירים האלו התייצבו בגרסאות התוכנה האחרונות, אולי יש לאחיך ספציפית מכשיר תקול או שלא עדכן.

מקס, לנוקיה מעבד 600MHZ בעוד לאייפון מעבד 1GHZ

נראה לי קצת לא הגיוני שהנוקיה יותר מהיר מהאייפון , לפחות על הנייר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש שמועות שאומרות שכשמשתמשים בWIFI (נניח אם אתם בעבודה והטלפון מכוון מבחינת עדיפויות לWIFI ולא ל3G) הסוללה נגמרת מהר, אומרים שעדיף 3G. אני אבדוק את זה היום עם WIFI ומחר עם 3G ונראה מה ההבדלים. מה שבטוח זה לא הזמנים של הE71 וE72. מצד שני זה יותר טוב מרוב הסמארטפונים האחרים בשוק.

לא שמועות, זה אכן כך (ככה לפחות עם 5800 שהיה לי, וC7 שיש לי עכשיו). בGPS בכלל לא כדאי להשתמש כשהטלפון לא מחובר למטען.

לגבי הבחור שרצה לחכות לN9, קודם כל השמועות אומרות שיוציאו דגם עם מקלדת ודגם בלי עדיף בלי. דבר שני זה יגיע בעוד מינימום שנה כך שמבחינתי לחכות זה בזבוז זמן... עוד שנה וחצי נשקיע את ה2500+ ונהנה מהטלפון החדש...

בדיוק נכנס לתוכנית שלי להחליף מכשיר כשיתחלף דור מכשירים ומערכות הפעלה בנוקיה

בקיצור אני מביא לטלפון 5 מתוך 5 בקלות רבה.

5 א"ג שלי

גם אני לא אהבתי עד שהתקנתי.

אני התקנתי ואז לא אהבתי. זה נראה מגניב, אבל לא שימושי בעליל, כשאתה רוצה תוך כדי נהיגה לפתוח את הנעילה ולחייג מספר, הרבה יותר נוח עם המסך פתיחה הרגיל (תפריט+UNLOCK). לגבי הכפתור הזזה - הוא מוסתר ע"י מעמד הטלפון ברכב.

נ.ב. עוד פיצ'ר חמוד - האפליקציה במובנית במכשיר שמקריאה לך SMSים, רק חבל שאין עברית. מה עוד חבל - שאין מפות ישראל לOVI MAPS (ניווט קולי לא מעניין אותי, אני יכול לשים רוסית מקסימום), כי בתור תוכנה היא יותר מוצלחת מWAZE.

נ.נ.ב. הצד החזק של נוקיה היה ונשאר הנדסת אנוש, מה שלא תגידו על מכונת כסף של ג'ובס, ופלטפורמת מעקב וציתות של גוגל.

פורסם

תראה ההבדל במעבדים לא שמיים וארץ כך שהתלות פה היא בתוכנה.

אני בכל אופן חושב שדווקא הN8 יותר מהיר מהאייפון.

בכל מקרה עדיף כמובן לנסות לשחק עם המכשיר לפחות 10 15 דקות לפני קניה.

מה שכן, אני ממליץ מאוד (בטח למעריצי נוקיה) לנסות, מבטיח שתופתעו.

באחת ההשוואות שקראתי תיארו אותו ככה:

"Nokia N8 is beautifully crafted from a single sheet of anodized aluminum, and exudes that premium feel, aided by the solid heft of the metal body. It is enough to run your nail along the back, or rub your thumb against the etched logo, in order to conclude that this is a high-end craftsmanship. "

אפשר להבין בתכלס שמדובר במכשיר שמרגיש פשוט טוב. יושב טוב, נראה טוב, מרגיש חזק ואיכותי. בנוי היטב. הרבה יותר מכל סלולרי וסמארטפון שיש בשוק.

מה שכן, הוא קודם כל טלפון ואחרי זה קונסולת רשתות חברתיות ומשחקים. איכות השמיעה יותר טובה מהE72, אף פעם לא תשמע את הצד השני אומר לך "מה? לא שמעתי". איכות השיחה לא פחות ממושלמת. אני בד"כ לא מבין על מה המהומה כשאומרים איכות שיחה כי זה נשמע לי די אותו דבר בכל טלפון, אבל פה פשוט הרגשתי שאני מדבר בטלפון ביתי. אין חוסר קליטה, אין קפיצות, אין הד, אין לחזור על עצמי, פשוט לדבר.

"The in-call performance on the

Nokia N8 is very good, with loud and clear sounding voices in the earpiece, while the noise-cancelling microphones do their thing for better output at the hearing end."

אגב, לגבי המבחן סוללה שעשיתי היום, התנאים היו ככה:

1. מחובר לWHATSAPP כל היום

2. התקנתי סקייפ והתחברתי אליו מהבוקר

3. חצי שעה שיחות

4. 15 הודעות

5. קריאת מיילים אינטנסיבית יחסית

6. הדגמה לחבר'ה (טוב נו צריך להתלהב קצת)

7. 40 דקות גלישה בOPERA MINI

8. קצת שיטוט בגלריית תמונות וגם שלחתי תמונה

9. שיטוט בOVI והתקנת כמה אפליקציות סנכרון אנשי הקשר עם הפייסבוק (מגניב רצח)

10. כל זה לרוב בWIFI

11. כיוונתי את הטלפון להוריד כל 15 דקות מיילים מ2 תיבות שונות

המקסימום הוא 7 פסים, חזרתי עם 4. סביר או לא אני לא יודע, בE72 או 71 זה לא היה קורה.

לי זה מספיק, יש לי מטען באוטו, בבית, בעבודה ובכל מקום. בכל אופן אני מטעין בכל לילה.

מחר אני אנסה לבטל לחלוטין את הWIFI ולהתחבר רק דרך 3G, מקווה שלא אתקין יותר מידי דברים (קשה להתאפק).

FAT BASTARD, אכן האפליקצייה של הבאבלס לא שימושית (חוץ מהשינוי פרופילים) אבל היא מגניבה. אם "מגניב" לא היה חשוב בעולם, אפל לא הייתה קיימת :)

פורסם

באורנג' יש מבצעים על סמארטפונים עכשיו.

הדברים שנראים לי הכי מעניינים הם:

בדגמים הזוליםLG Optimus One -

עם מערכת הפעלה Android

lg_optimus_111x222.jpg

בדגמים הטבים יותר Samsung Galaxy S עם Android

sams_gal_107x222.jpg

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_S/

נוקיה כבר יצאו עם מערכת הפעלה חדשה ואומרים שגם היא לא מספיק טובה.

שאתה קונה נוקיה אתה קונה טלפון עם מערכת הפעלה ששנה הבאה כבר לא תהייה קיימת.

אייל

• תוכן חדש...