Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כשבוע קיבלתי את הC7. טלפון מדהים. אני מבסוט ממנו עד הגג. בהתחלה ממש סבלתי מהרגישות של הטאצ', ולא הבנתי כלכך את הממשק (די שונה מה5800 שהיה לי), אך לאחר התרגלות - התאהבתי במכשיר. אתמול המכשיר נפל לי על הרצפה מגובה חצי מטר (נפילה ראשונה מאז שהוא אצלי), ישר על המסך - וכל המסך התנפץ לחלקיקים. למזלי יש ביטוח ואחריות מורחבת (שאני לא משלם עליה), וביום ראשון אני אכניסו לתיקון, ואקבל אותו מחדש עוד השבוע.

לסיכומו של עניין, הוצע לי הדבר הבא:

קח N8, ותביא את הC7.

התנאים:

*מבחינת החברה הסלולרית הכל נשאר זהה לתוכנית שיש לי עכשיו (מעולה אגב), ומבחינתם אני עם ה5800.

*הN8 יגיע מחול, לסדר לו עברית זאת ממש לא בעיה.

*הC7 שייך למפעילה סלולרית בישראל, כמו כן גרסת ההפעלה שלו היא של אורנג', ויש עליו שירות ביטוח ואחריות מורחבת מלא!

השיקול שלי הוא האם להישאר עם הC7 עם הביטוח, או לעבור לN8 בלי ביטוח.

כלומר, האם יתרונות הN8 על הC7 שווים את הסיכון בשהיה בלי ביטוח עם טלפון כזה.

יש לציין שעד היום גם אני לא האמנתי בביטוח ובחיים לא הייתי משלם על זה, אבל הנה, נשבר לי המסך תוך שבוע ומחליפים לי אותו בחינם - בטלפונים העדינים האלה זה חשוב ממש!

איך חיים הכט היה אומר? - מה אתם.......... הייתם עושים?

*חשוב לי להבהיר כי כסף לא משחק כאן תפקיד בהבאת הטלפונים ו/או השימוש בהם, רק על התיקונים (בC7 מקבל תיקונים חינם, בN8 לא)

מבקש תשובות ודעות רלוונטיות ולא משהו על אייפון או אנדרואיד.8)

תודה, עמית:-P

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת החומרה ומערכת ההפעלה הC7 זה האח הכמעט תאום של הN8.

ההבדלים זה מארז שונה, לN8 יש 16GB זיכרון מובנה (8GB אצל N8), מצלמה יותר טובה (12MP קארל צייס עם פלאש קסנון לעומת 8MP ללא אוטופוקוס עם פלאש לד כפול בC7), ויציאת HDMI (את C7 אפשר לחבר לטלוויזיה באמצעות כבל RCA) וגם הN8 תומך בהחלפה חמה של כרטיס זיכרון (הC7 גם, ואפילו יש אפשרות "הוצא כ.זיכרון", אבל מאיזושהי סיבה לא ברורה הוא חבוי מאחורי הסוללה).

היתרונות של הC7 לעומת הN8 זה מחיר נמוך יותר (לא רלוונטי במקרה שלך), סוללה נשלפת (בN8 צריך לפתוח ברגים בשביל להוציא אותה), ופלאש שיכול לתפקד כפנס (בN8 אין אפשרות כזאת).

לדעתי - במקרה שלך אתה יכול או לקבל מכשיר טיפה יותר משוכלל (לא בהרבה, עדיין מדובר במכשירים די זהים) ממקור לא ידוע, או C7 שיש לו אבא, אמא, וביטוח תיקונים בארץ. אני הייתי לוקח את הC7.

נ.ב. המכשיר השני בתמונה, זה לא N8, זה N800, מכשיר שונה בתכלית. זה N8:

Nokia-N8-mobile-phone.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קניתי שלשום N8 מחנות פרטית ב2100 ש"ח.

עד עכשיו מבסוט ממנו עד הגג. מטוס, סוללה טובה, רגישות טאץ'.

בתכלס זה כמו אייפון רק בלי כל ההגבלות של אפל ומשופר לאללה (מבחינת סוללה ומצלמה).

לא נגעתי בC7 כך שאין לי מושג :(

פורסם

קיבלת עליו אחריות של יורוקום או של החנות שקנית ממנה ? אני בטוח שבמחירים האלה זה מכשיר מיובא עם עברית שעלולה לעוף בעדכון תוכנה און ליין.

מהי ארץ היצור של המכשיר?

גורמים יודעי דבר בחברות הסלולר הזהירו אותי עדיין לא לרכוש את המכשיר הזה מכיוון שהוא עוד לא התייצב לגמרי.

ברגע שיתחילו להגיע לחנויות , יחידות כאלה בייבוא רשמי של יורוקום זה יתחיל לעניין אותי.

כרגע יש לסלקום בלעדיות בארץ ככל הידוע לי. מעין HEAD START על כל הגורמים האחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קיבלת עליו אחריות של יורוקום או של החנות שקנית ממנה ? אני בטוח שבמחירים האלה זה מכשיר מיובא עם עברית שעלולה לעוף בעדכון תוכנה און ליין.

אם זה אותו עיקרון כמו ה5800 (צריבת קוד שפה באמצעות JAF ואז עדכון דרך NSU), אז היא לא תעוף. זה לא אייפון.

אבל כן, בלי שום קשר לא כדאי לקנות מוצר שהגיע דרך ייבוא מקביל, ואין לו אחריות יצרן בארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא בחנויות הפרטיות כשהתעניינתי קיבלתי אזהרה לא לעדכן תוכנה.

אגב, ה5800 היה המכשיר שהיה הכי קשה לי להפטר ממנו כיד 2, חודשים על חודשים עד שמישהו בא ולקח אותו במחיר זנות.

כל מי שהיה לו 5800 הצטער בשלב מסויים שלא חיכה לN97 העדיף. כנ"ל לדעתי עם C7 מול N8.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מוזר, אני ממש ממש מרוצה מה5800 שאצלי כבר שנה וחצי.

לא עידכנתי גירסה בכוונה ונשארתי עם V21 הראשונית. (לא כזו חשובה לי הגלילה הקינטית)

אף לא תיקון אחד, נפל מלא פעמים והדבר היחיד הוא שאני מחליף מגן מסך בדולר כל חודשיים שלושה....

Mazda 2 2013

פורסם

מהי ארץ היצור של המכשיר?

גורמים יודעי דבר בחברות הסלולר הזהירו אותי עדיין לא לרכוש את המכשיר הזה מכיוון שהוא עוד לא התייצב לגמרי.

ברגע שיתחילו להגיע לחנויות , יחידות כאלה בייבוא רשמי של יורוקום זה יתחיל לעניין אותי.

כרגע יש לסלקום בלעדיות בארץ ככל הידוע לי. מעין HEAD START על כל הגורמים האחרים.

דווקא ראיתי פרסומת של פלאפון בעיתון של שישי שבו מופיע גם הN8.

אני חיכיתי מעל לחצי שנה שהוא יגיע לארץ, היתייאשתי ולקחתי אייפון 3GS במקום.

כמו כן איבדתי אמון בנוקיה מאז הN97 המזעזע שהיה לי לפני האייפון במשך שנה שלא תיפקד שבועיים אחרי הקנייה ועד שניזרק לפח מייד עם קבלת האייפון :evil:

*עריכה, הרגע שמתי לב שאפילו מצאתי ת'רד שפתחתי "נוקיה N8 מי יודע" בתחתית העמוד פה, תראו כמה זמן עבר מאז שהוצג ועד שהגיע לארץ* נראה לי שהוא קצת פיספס את הרכבת...*

פורסם

כנ"ל חיכיתי וחיכיתי עד שהרמתי ידיים ולקחתי אייפון 4.

גם אני ראיתי את זו של פלאפון כנראה שהיה לסלקום יתרון של שבוע, לא יותר :)

בקשר ל N97- מי שמיהר ורכש את ה N97 ברגע שהוא יצא, סבל ממחלות ילדות. בסופו של דבר הוא התייצב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כל מי שהיה לו 5800 הצטער בשלב מסויים שלא חיכה לN97 העדיף

כן, ומי שהייתה לו קצת סבלנות חיכה עוד קצת והבין שעשה בשכל, כי כשמסתכלים על מה שבתוך הקנקן, מדובר בדי באותו מכשיר עם אותן בעיות.

רק שבין הC7 לבין הN8 יש עוד פחות שוני. לE7 (שההשקה שלו נידחית כל פעם מחדש) יש מקלדת פיזית בנוסף, למרות שאם אתה לא כותב כמות מטורפת של מיילים וSMSים, אתה יכול להסתדר נפלא עם המקלדת הוירטואלית, כשאתה כותב הודעות בשלוש שפות, זה אפילו יתרון, לא צריך לצרוב אותיות או ללמוד הקלדה עיוורת.

בקשר ל N97- מי שמיהר ורכש את ה N97 ברגע שהוא יצא, סבל ממחלות ילדות. בסופו של דבר הוא התייצב.

כנ"ל 5800, לא ברור לי למה הבחור מעל לא מעדכן גירסה. הגירסאות האחרונות והיותר קרובות לEND OF LIFE של המכשיר (50-52), הן יותר מוצלחות. לא רק גלילה קינטית, הן גם משפרות את ביצועי המעבד ואפילו את מהירות התגובה של המסך.

פורסם

מנסיון של 3 נוקיות 5800 במשפחה זה זבל של מכשיר,ללא קשר למסך טאצ' הגרוע,המון באגים והוא לא יציב בכלל.נכבה מעצמו,יוד מיני טובין.

כל 3 המכשירים היו בתיקון לפחות 3-4 פעמים כבר.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...