Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה כנגד כיוון התנועה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי חזרה לבית, בדרך לבית אני עובר ברחוב חד סטרי.

אני נוהג בטרנספורטר, כך שמרווח הראיה שלי הוא גדול.

אני ראיתי רכב נוסע כנגד כיון הנהיגה.

הרכב נסע מולי מתחילת הרכב עד שנפגשנו איפשהו באמצע הכביש, צפרתי לו ואמרתי לו שהוא נוסע כנגד כיון התנועה, הנהגת התחילה לעצוק ולנפנף בידים כשהיא ברכב.

הבנתי שהיא כנראה עושה זאת בכוונה ולא ממש אכפת לה אז שלפתי את הפלאפון וצילמתי אותה, כשהנהגת ראתה שאני מוציא פלאפון היא עשתה רוורס ורצתה להסתובב, לצערי צילמתי אבל התמונה לא יצאה טוב- כלומר לא רואים את כל הרחוב אלא רק שהרכב כבר חוסם את הכביש, ושהרכב בתנועה ולכן גם התמונה מעט מטושטשת, אך רואים את המספר כשמגדילים את התמונה.

הנהגת עצרה את הרכב, לאחר שהיתפנה לי מעט מקום לעבור, פתאום הנהגת יוצאת אלי מהרכב, ומתחילה לצעוק ולריב איתי למה צילמתי אותה.

ברגע זה מרוב עצבים פשוט נתתי גז והלכתי כשהיא צועקת לי ליד החלון.

השאלה היא מה עושים הלאה?

האם אני רק מעביר את התמונה למשטרה והם כבר יטפלו בזה או שאני יצטרך ללכת ולתת עדות, וגם מי שנסע איתי ברכב?

אני לא רוצה ללכת להתעמת איתה, בסוף היא/ מישהו מטעמה יפגע לי ברכב, כי אני עובר ברחוב כמעט 3-4 פעמים ביום.

קובי

פורסם

לדעתי אותה נהגת כבר אכלה את עצמה על טעות מטומטמת שהיא עשתה והספיקה לבכות פעמיים.

אני מניח שהיא לא תעשה מעשה כזה שוב. מה גם שתלונה במשטרה לא תעזור כי זה לא באמת מעניין אף אחד אלא אם מדובר בעבירה פלילית.

חבל על הזמן שלך, לא ככה תשנה את העולם.

פורסם

במוצ"ש יצא לי להיתקל בשני אידיוטים שנסעו כנגד כיוון התועה, אחד היה בב"ש בכניסה לנווה זאב, אני מאותת שמאלה בא לפנות, פתאום אני רואה שמחכה לי רכב בנתיב שלי שמתכוון להכנס לצומת מהכיוון הנגדי, מיד עצרתי, צפרתי לנהגת, מהנתיב ליידה היו רכבים שצפרו לה וסימנו לה שהיא בכיוון הנגדי והיא מייד נסעה רוורס לנתיב הנכון.

בחזרה לבית שוב אני מופתע! רכב נוסע בכיוון הנגדי, הנהג לא ידע מה לעשות כדי לחזור לנתיב בכיוון הנכון כי היה אי תנועה, הוא עצר, עלה על מעבר חציה באי תנועה ועבר לנתיב הנכון.

היה ניראה לי באותו יום שהעולם השתגע, מזל שלא נגרם אסון.:evil:

פורסם
לדעתי אותה נהגת כבר אכלה את עצמה על טעות מטומטמת שהיא עשתה והספיקה לבכות פעמיים.

אני מניח שהיא לא תעשה מעשה כזה שוב. מה גם שתלונה במשטרה לא תעזור כי זה לא באמת מעניין אף אחד אלא אם מדובר בעבירה פלילית.

חבל על הזמן שלך, לא ככה תשנה את העולם.

+1 , המשטרה לא תעזור לך,

לצערי הייתי עד לרכב שנתן דחיפה קלה לאופנוען כדי שיסע לאחר שהתחלף רמזור [בכביש שמחבר בין בני ברק לרמת גן ממש מול תחנת המשטרה]

הנהג והאופנוען רבו וצעקו אחד על השני הנהג הדוחף אמר לבחור הנה מספר הרכב שלי תלך למשטרה היא פה ממול.

כמובן שאחרי שהוא נכנס וחיכה השוטרים לא התייחסו אפילו ,

האופנוען הוא חבר שלי שיצא בסערת רגשות ולא מפסיק לספר את הסיפור.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...