Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצפיית סרטי HD במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה כשאני צופה בסרטי HD במחשב, הורדתי סרטי HD 720P אבל כשאני צופה בסרט הוא לא ניראה פול HD, נשבע לכם שביס בערוץ 4 רואים אמיתי יותר ואין לי ממיר HD!

אני משתמש בתוכנה BS PLAYER לצפייה, יש לי כרטיס מסך Ge force 460 GTX שתומך HD, טלויזית לד פיליפס 7605 שגם תומכת HD ומחוברת בכבל HD לכרטיס מסך.

פשוט רואים הבדל גדול שבממיר רואים הרבה יותר יפה מהסרט שהורדתי והסרט כמובן באיכות HD, כאילו הטלויזיה לא מנוצלת דרך המחשב.

בתזוזות מהירות בצפייה במחשב רואים קרטועים בסרט וה-100 הרץ של הטלויזיה ממש לא מנוצל, דרך הממיר הכל מסתדר פשוט.

מה הבעיה פה?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת לא רואה FULL HD ? סרטים שאתה מוריד מהאינטרנט הם בד"כ לא באמת 720P אלה קצת פחות, כדי לחסוך במקום.

720P אמיתי זה 1280X720, סרטים מהאינטרנט בד"כ יהיו 1280 על 500 ומשהו, לכן תמיד יהיו לך אזורים שחורים מעל ומתחת לסרט. בכל מקרה, לפי מה שראיתי באינטרנט, הרזולוציה הטיבעית של הטלוויזיה שלך היא 1080P, ז"א 1920X1080. האם כאשר אתה מחבר את המחשב לטלוויזיה אתה עובד ברזולוציה כזו ?

בקשר לקרטועים במחשב, אין לזה קשר לחיבור לטלוויזיה אלה לביצועי מחשב, באיזה מקודד אתה משתמש ? אם לא ב CORE AVC אז תוריד אותו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מוריד סרטים בנפח 9 ג'יגה! אני יודע מה אני מוריד, אני באמת מוריד באיכות HD אבל איכות הצפייה שוב לא משתווה לערוצי הסרטים ביס, התזוזות בסרט לא חלקות כמו שאני צופה בממיר.

דיברתי על מן קרטועים בסרט לא במחשב עצמו, ז"א בתנועה מהירה בסרט אתה רואה כמו קפיצות כאלה ולא תמונה חלקה כמו שאמורה להיות.

פורסם

אלון הסיבה שהם לא בדיוק ברזולוציה הזו כי רוב הסרטים בHD לקוחים מהקולנוע שם היחס מסך הוא לא 16X10 או אפילו על 9 כמו בבית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תעבוד עם חבילת KLITE וכדי לוודא תוריד את הרובוטריקים 2 באיכות HD , קובץ של 30GB ! זה הסרט הכי איכותי שיש לי.

צריך מחשב על כדי להריץ אותו :)

נ.ב. לא יודע מה איתך אבל אצלי גם פרקים של הבורר ב HD נראים מדהים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דבר ראשון אני מפנה אותך למדריך הזה, אל תשתמש ב BSPLAYER, תשתמש ב MEDIA PLAYER CLASSIC HOME CINEMA:

http://www.hometheater.co.il/article01838

דבר שני, היו לי גם בעיות בתמונה לא חלקה כמו שאתה מתאר, זה קורה בעיקר כשהמצלמה עושה תנועה מצד לצד נכון? זו בעיה של הגדרות REFRESH RATE, סרטים מצולמים ב 24 FPS לכן אתה צריך לכוון את ה REFRESH RATE בכרטיס מסך שלך ל 24 או 30, זה יפתור את בעיית הקפיצות.

פורסם

ואגב, לא לעבוד עם חבילת המקודדים KLITE, תסתכל בלינק ששלחתי לך בפורום מה אנשים אומרים לגביה, בנגן שהצעתי לך להשתמש יש כבר את כל המקודדים, אתה לא צריך להתקין שום חבילה. בנגן הזה אגב יש אפשרות גם של האצת חומרה (DVXA) שזה אומר שהכרטיס מסך הוא זה שמבצע את עבודת החישוב ולא המעבד של המחשב.

פורסם

לגבי הפריימים - הבחור כתב שהמסך שלו הוא 100 הרץ - מה שאומר - שלא משנה מה הוא יעשה הוא יתקל בקרטועים כאלו בתזוזות מצלמה עם סרטים ב24 פריימים בשניה.

צריך מסך 120 הרץ כדי שזה יהיה חלק (כפולות של 24 כן? לא עיגול ל50 שיוצר את הבעיה הזו מראש)

בכלליות אם יש לכם כרטיס מסך NVIDIA - הפתרון הנכון הוא COREAVC שהוא הקודק הכי טוב שעובד על הכרטיס מסך שכרגע קיים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני משתמש ב VLC ועובד לי מצויין

בקשר לפריימים זה בעיה מוכרת לי מחבר שיש לו סמסונג ובאמת יש כאילו סצנה הכל עובד חלק פתאום יש 2 שניות שהתמונה כאילו רצה על מהירות מוגברת , והופ זה חוזר לרגיל

מציק ברמות אחרות

אצלי בטושיבה אין את זה , אני משתמש ב VLC עם סרטים של 8 ג'יגה וכו' אצלי הפריים רייט הוא על 60 במחשב ולא על 30 כי על 30 זה לא זז ! וזה מרעיד לי את השולחן עבודה

תנסה לעבוד על 60 !

פורסם

מה שאתה מתאר שהסרט נתקע ואז רץ זה בעיה בקודאק או בכח עיבוד של המחשב.

VLC הוא די גרוע בזה.

קודק טוב / COREAVC אם יש לך כרטיס מהשנתיים האחרונות של NVIDIA (מ8800 ומעלה - עם CUDA) ואתה על הסוס.

לגבי הפריימרייט - אין קשר ל60 או 30 - הנקודה היא שסרט קולנוע הוא 24 ואתה צריך כפולה של 24 כדי לא לראות את ה"קפיצות בתנועה" (לא קשור למה שאתה תיארת)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תוספת אם אין כרטיס NVIDIA אז עדיפות לחבילת קודקים SHARK007 ושימוש בFFDSHOW לפענוך H.264.

בשימוש אם קודקים נורמטיבים כול נגן יוציא את אותה התוצאה , אני אישית משתמש בWMP11 ולא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר.

ב hometheater.co.il יש מאמר שמתאר בעיה דומה אך הפתרון כמו שאדידס1 ציין זה שינוי הFPS בזמן עבודה אם H.264.

LIVIUR היחס במסך קולנוע זה 21X9.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא הבנתי . נגיד ואצלי אין בעיות בסרטים אני רואה 6~6 אתה אומר שאני אפילו יכול לראות טוב יותר עם תוכנה אחרת מה שאתה ציינתה ?

פורסם

ידעתי שאני לא מדמיין- לא טעיתי חברים, ריאיתי את הסרט "RED" במחשב ויש שם איזה קטע בהתחלה שברוס וויליס מסתכל בחוץ בשכונה והמצלמה מסתובבת 360 מעלות עד שהיא מגיעה אליו שוב, שם גיליתי את הקרטועים האלה, העברתי את הסרט לכונן נייד וחיברתי אותו בUSB לפיליפס והתוצאות מדהימות, עכשיו באמת זה נקרא FULL HD האיכות באמת הדהימה אותי עכשיו, אבל הבעיה היא שאני לא רואה ככה דרך המחשב זה מטריף אותי, התקנתי את כל מה שאמרתם לי ואני לא רואה שיפור ולא רואה התקרבות לרמה שראיתי דרך הUSB.

• תוכן חדש...